בוודאי !
Printable View
אז ככה. לגבי חווית השרות והקניה מזיקה. אין לי מילים, כל שיחת טלפון נענתה בסבלנות. גם כשמדובר בכמות אפסית ושאלות של טירון. הרתכת הגיע כעבור מספר ימים כפי שסוכם, בייחד עם הבלון והווסת. המסיכה לא, אבל הבטיחו שישלחו.
בינתיים מחוסר זמן, עשיתי בייחד עם חבר (מדריך הריתוך שלי), ניסויי הלחמה ספורים על פחים של עד 2 מ"מ - ניראה מדליק.:)
ניראה לי שעשיתי עיסקה הוגנת וטובה.
תודה לרועי שהתקשר לאחר שקבלתי את הרתכת והתעניין אם הכל בסדר.
הופתעתי וקצת התאכזבתי לגלות שלא ניתן להשיג חוט לריתוך נירוסטה בחבילה של 5 ק"ג שזה מה שהמכונה יכולה לקבל. הציעו לי בזיקה לקנות חבילה של 15 ק"ג וללפף על תוף של 5 ק"ג. אבל בשלב זה אין לי תוף ריק וגם זיקה לא יכלו לסייע לי בהשגת תוף ריק. אשמח לשמוע אם יש פיתרון לריתוך נירוסטה.
רק בשביל שתבינו את הפתרון שהוצע לויקטור.
הכוונה היא לגלגל 5 ק"ג על ספולה של 5 ק"ג - מתוך ספולה של 15 ק"ג.
לא להעמיס 15 ק"ג ב FEEDER של הרתכת.
הרתכת בנויה כך שהיא לא יכולה לקבל לתוכה ספולה של 15 ק"ג מבחינת גודל.
נבדוק אפשרות לשווק סלילי נירוסטה של 5 ק"ג אבל זה בטח לא משהו שיכול לקרות בין לילה.
ולכן ההצעה כרגע לריתוך מזדמנים לסלול מעט חוט על ספולה מתאימה היא הפתרון המהיר ביותר.
http://www.zika.co.il/image/users/56...ide-mig170.jpg
ובשניה שאתה פותח את הספולה של ה15 קילו ומנסה לגלגל אותה על הספולה של ה5 קילו, הסליל, שהוא כמו קפיץ, עף לך לעזעזל ועכשיו אתה שקוע בסליל עד הברכיים.
אצלי בניתי מתקן לספולה של 15 קילו, אבל הרתכת שלי בנויה אחרת.
1) לא מעט לקוחות עושים את הפתרון הזה - במיוחד כאלו שרק "משאילים" קצת חוט מחבר...
2) כפי שהבטחתי עוד השבוע יהיה לזיקה ככל מענה לצורך הזה, היות ואנו רוצים לבצע את בדיקות האיכות וההתאמה המלאה אני לוקח עוד מספר ימים לבדיקה.
בקיצור, עד סוף השבוע יהיה מענה לריתוך נירוסטה ברתכת Mig170i
בברכה,
רועי
אני שמח לבשר שישנו פתרון לזיקה עבור חוט ריתוך נירוסטה
אשר מתאים למכונת הריתוך MIG170.
הספולה במשקל 5 ק"ג ובקוטר חוט של 0.8 מ"מ מתאימה לריתוך במכונה ללא החלפות אביזרים או גלגול ידני של חוט וכו'...
פשוט להכניס למכונה... ולרתך !
ובכך הבאנו לפתרון עבור מי שמעוניין בריתוך נירוסטה עם מכונה קומפקטית ואיכותית ובמחיר משתלם.
בברכה,
רועי