668 זה טוב או ככה ככה?
Printable View
668 זה טוב או ככה ככה?
הכל יחסי... זה טוב יותר מה597 שלי וה603 של דרור. כל סופה מקבלת שם ציון גבוה (בצדק) יותר מסיקס בזכות סרן אחורי דנה 60, מנוע מוזרק, ויחסי העברה עדיפים... במקרה שלך יש גם צמיגי 33, גיר אוטומטי, וכלוב התהפכות למשל, כולם בונוסים.
טוב, לפי השאיפה הכללית שלי (סרנים, צמיגים וכ"ו) הגעתי ל660, בתוספת נעילת דטרוייט קדימה וכננת (שעוד יהיו באוטו) אני מגיע ל770
ועוד לא אמרתם איזה גיר ידני מקביל לגיר של היילקס :roll:
יש בעייה עם כל ההקבלות האלה, לדוגמא יחס של 1ל4 בטרנספר של הדיפנדר שהוא דבר סטנדרטי אצלהם הוא שיפור בטרנספר של סיקס לדוגמא.
זה נועד לג'יפים, מה קשה לכם להבין? אם הנתונים של רכב מסויים לא מופיעים ברשימות של התוכנה הזאת, זה בדיוק מה שנקרא "מחוץ לסקאלה". אין מה לחפש מקביל.
ולא לקחת את זה ברצינות רבה מדי, המשקלים המספריים שניתנו לכל פרט הם לחלוטין סוביקטיביים ונקבעו על פי דעתו האישית של המחבר. אני חושב שהתוכנה דווקא רצינית למדי והוא עשה עבודה טובה... אבל זו רק דעתי.
וואללה שכחתי לרגע את מדיניות מיזוג הגלויות הנרחבת של תושבי אמריקה לדורותיהם,במקרה זה שידוך מרכיבים של טויוטה(מהרשימה באתר הדרוג-סרנים ותיבות העברה) לברזל\פח אמריקאי.
נו, כמה אנשים אתה מכיר פה עם מנוע 8 וצמיגי ענק הא נמרוד הא הא הא ?!? :twisted: :twisted:ציטוט:
שחף110 כתב:
UNIX כתב:
מספיק שבא מישהו עם מנוע 8 מוזרק וצמיגים ענקיים הוא מנצח ובגדול לא?(אני מכיר רק אחד כזה פה )
הוא עם קרבורטור ....
כולם עם קרבורטור, תהיו יותר ברורים שניכם (למרות שבאופן מפתיע, אף אחד מהם לא נוסע כרגע, צת'ערת)
אז אותו אחד, המנוע 8 שלו לא מוזרק ... זה הכל :wink:
(נכון נמרוד, לא התכוונתי אליי)
אף אחד לא מוכן לבנות שאלון תחרותי?? אולי נקים ועדה של שלושה לצורך זה, ואולי יוענק למנצח פרס סביר ....נאמר 'האמר' דגם 2 צהוב???
אה, דוד שחף, רכב נעול עם צמיגי ענק וV8 לא מדורג מי יודע מה בלי גלי הינע ושאקלים לקפיצים... :lol:
שאקלים של 15 ס"מ כבר יש, אפילו עם גומיות של ראנצ'ו.
חסר רק גלי הינע.
ושאלון לכזה דבר יכול להיות או מסובך ומורכב מאד וכולל הרבה אופציות או נורא פשוט.
רשימת האופציות לשיפורים, שינויים, החלפות, מדידות ושאר ירקות היא ארוכה כאורך הגלות ואז אתה גם צריך לתת את הדעת על כל דגם של רכב ומה הוסיף או גרע השינוי הזה.
כשאתה מתייחס לסוג אחד של כלי רכב CJ לדוגמא אתה יודע מה המקור ומה היה השינוי ומה ההשפעות שלו ואתה יכול לבנות טבלאת ניקוד אבל הטבלה והניקוד שמתאימים לCJ לא יתאים דווקא לסופה (ראה את המקרה של מאיר שבסופה שלו יש דנה 60 מאחורה כי ככה מגיע הרכב בארץ ובחו"ל זה נחשב לשיפור משמעותי)
ואז אתה גם מסתבך בהקבלה בין הרכבים השונים.
עומר
על זזה כבר אמר מישהו-ציטוט:
נכתב במקור על ידי רכס חיים
מה זה גמל???
סוס שתוכנן על ידי וועדה. 8)
אסף.