אהלן חברים,
מצאתי מאמר מאוד מפורט ומצויין על מערכות פליטה !! למי שמתעניין :
http://www.pancher.co.il/read/article-58-12.html
הכל מוסבר שם יופי, עם תמונות והסברים...
Printable View
אהלן חברים,
מצאתי מאמר מאוד מפורט ומצויין על מערכות פליטה !! למי שמתעניין :
http://www.pancher.co.il/read/article-58-12.html
הכל מוסבר שם יופי, עם תמונות והסברים...
צחוקים כמעט כמו בשרשור האדיוטים.
אכן, נראה שימשיך לשעשע וחבל לנעול.
אני לא יכול כרגע להקליט או לצלם, כי כרגע אני בחו"ל, עד יעבור זעם (זעמם של נמרוד, חנן, אסף ושות' על מה שאני כותב פה...) ;).
את הממברנה הויברציונית אני הבאתי לו, כי היו כאלו באחת המדינות שהייתי בהם (יפן), במעבדה מיוחדת וסודית של אחת מחברות הרכב הגדולות, הם תכננו אותה בהתחלה כדי להגביר פנימה את הרעשים של הבחוץ, כי הרכב היה מאד שקט, אבל כשהם אמרו לי שהם יורדים מזה, ישר הבנתי את הפוטנציאל והבאתי שתיים לארץ.
אחת נמכרה בחופש הגדול הקודם, והשנייה אני שומר למזכרת, זה עולה ים כסף.
עדיף לך בשיטה שלי, עם ה-MUX.
שמיל, אתה יכול לשלוח לי במייל את המידות של הממברנה ? אני רוצה לנסות להכין עותק כזה. בלי תמונות , רק מידות.
תודה
מישהו יודע איפה אני קונה אבקת חשמל ?
בכצנלסון יש חנות , ממש ליד חנות חיות מעולה שבה אני קונה כל שבוע אוכל לכלב גז שלי
רגע של רצינות לא יודע איפה ראית את הכתבה הזאת , בחו"ל בארצות שההיברידיות יותר נפוצות היו הרבה מקרים של תאונות רכב vs הולך רגל:) (בגלל שהן שקטות מאוד) אז חושבים לפתור את הבעיה ע"י רעש רכב מוקלט .
אולי כדאי שיחכה קצת עד שהמערכת הזאת תצא לפועל אם בכלל ויקנה אחת:)
ל(לצערי אין לי קישור לכתבה אתם תצטרכו לסמוך עלי)
לא, כי זה פטנט סודי.
זה בטוח עמעם אבל כנראה שיש שם עוד משהו שהם לא רוצים לגלות.
תריץ חיפוש באיביי אולי יהיה לך מזל.
COAS, לדעתי, אם תשקיע בשלייף סופאפים, תוכל להוציא מהציפלניגים רעש של "עווה-עווה" גם בשימוש בלוח פח גלי רגיל... אבל אתה.. פרפקציוניסט שכמוך, חייב לפחות טיטניום, מה?
ושמיל, על מי בדיוק אתה חושב שאתה עובד עם החרטא של המולטיפלקסינג... כולה יש לך גרמופון מחובר לצנרת ביוב 8 צול שמקסימום עושה "גלינג-גלינג"... על "עווה-עווה" אתה יכול רק לחלום, ובטח לא על "טרטא-טרטא"...
שמע לי חבר, ועזוב אותך מכל הסתלבטנים פה..
קח צינור השקיה, חבר אותו צד אחד למשפך מפלסטיק וצד שני לכרית בכיסא הנהג.
מכאן, תן לכישרון שלך לעשות את העבודה..ואני מזכיר לך:
"הכוונה לעשות את הרעש חלש כמה שפחות.. ומין חנוק כזה.. שישמעו אותו כאילו הוא "מיתעצבן" לו שם.. אבל חלש."
חברים, חלאס.
אסף.
אני כבר לא יודע איזה תגובה פה רצינית ואיזה לא
וחלאס לחשוב שאתם (בעלי הניסיון) הכי טובים בכל דבר.. גם אתם הייתם פעם ילדים.. ותאמינו לי אם הייתם ילדים והיו עושים צחוק מהאשכול שלכם.. ישר היה בא לכם להביא באן לאותו איש שהרס את האשכול
ומנהלים מה אתם לא רואים שיש פה "הורסי אשכולות", אתם לא יכולים לתת באן או אזהרה למישהו? בשביל מה יש מנהלים? שיהיה סדר ורצינות ולא יעשו מכל אשכול בדיחה אחת גדולה
ולדעתי אם לא היו עושים צחוק מהאשכול לדעתי היה יכול ליהיות לדביק
אני לא מדבר פה על אנשים שעוזרים- ויש כאלה ! וכל הכבוד להם ותודה להם ! יש פה אנשים שצוחקים ומרשים לעצמם להיתבדח על האשכול ולדעתי הם ילדים קטנים.
אתם יכולים לנעול.
אוהד - לשאלתך - כל האנשים פה צוחקים. וכן, הם צוחקים עליך. אבל הם לא ילדים, הם כמה מהאנשים הרציניים והמוכשרים ביותר בפורום. תסיק מזה איזה מסקנה שאתה רוצה.
השרשור נעול, וגם עובר לאוף-טופיק, מקומו לא בפורום טכני.