אריה המון תודה
יש מנוע נוסף שאני בודק אך שאשמח לקבל ממך את הפרטים של דוד
ולראות את המנוע
ופעם נוספת תודה ,
רון
Printable View
אריה המון תודה
יש מנוע נוסף שאני בודק אך שאשמח לקבל ממך את הפרטים של דוד
ולראות את המנוע
ופעם נוספת תודה ,
רון
עודד שלום
סליחה שהזכרתי מנוע 5.7 ו 300 כ"ס
אני מיד חוזר בי ( לפני שאשתי תקרא את מה שכתבת :D )
ועכשיו ברצינות
1. אני כתבתי כי בעתיד אהיה מעונין לשפר את המנוע לאזור ההספק הזה , לא כרגע , ועל כן אני מעונין ב 4BOLT משופץ שיוכל לשאת את העומס כשישופר
2. נסעתי על סיירות עם מנוע 5.7 ו200 כ"ס וזה לא בשמיים ובבדאי לא על 2.5 טון סאברבן , אגב נהגתי גם בסובארו WRX עם 230 כ"ס וגם שם הכוח לא בשמיים , תאמין לי :wink:
3. לא חשבתי להגיע ל 300 כ"ס כי אני לא מספיק מבין במכניקה הזו אבל אמיר חשב בשביל שנינו ואפילו תכנן ואני מקווה שנצליח , אני אסתפק גם בפחות
4. אני אשמח לקבל פרטים ולבדוק את המנוע שהציע אריה למרות שכבר יש לי כיוון למנוע TBI
הכי חשוב , תודה לכם על הסבלנות והעזרה
רון
חברה, עכשיו הצלחתם לבלבל אותי!!! :shock: :shock: :shock: כמה כח סוס אמור להיות במנוע שלי??? 4 או 2BOLT??? איך אני יודע??? לא שזה משנה כרגע, הוא ממילה חצי גמור, אבל מעניין! :twisted: להזכיר למי שלא יודע, וואנדורה 92' של Pathfinder.
בצורה הכי פשוטה, פרק מתוך תא הנוסעים את הקונסולת גישה למנוע ולגיר, בצמוד להאוזינג של הגיר, על המנוע, בצד הנהג יש מיספר, תשווה אותו למספר שמופיע ברשימת הsmall block באתר הזה www.mortec.com או לחילופין אם אתה מסתבך עם האתר, תישלח לי את המספר בה"פ ותוכל לקבל עוד נתונים יבשים על המנוע.