כדי שלא תרגיש לבד -
לפני 15 שנים בערך החלטתי לעשות פחחות לרכב של ההורים (זה היה אופל רקורד 74), התחלתי ביישור הפגושים.
לצורך העניין העמדתי את הרכב מתחת לסככת אזבסט, כך שהפגוש הקדמי נושק לעמוד תמך מאסיבי של הסככה, בנקודה בה היה מכופף פנימה. קשרתי לקצה הפגוש חבל וניסיתי למשוך ביד, זה לא הלך...
הנחתי שמשיכה קלה באמצעות המלגזה (3 טון) תעשה את העבודה..., המלגזה היתה אוטומאטית, קירבתי אותה לרכב וקשרתי את החבל למזלג, עליתי על ההגה, שילבתי לרברס ומשכתי בעדינות עם רגל על הבלם. פגוש הפח אמנם התכופף בכוון הנכון אך יותר מדי, כיוונתי את המזלג אל מול הפגוש, שילבתי להילוך קדמי והתחלתי לדחוף קצת בחזרה.
היה קשה לראות את התוצאה ממרומי המלגזה, אז ירדתי כדי להסתכל מקרוב, הפרט השולי ששכחתי היה שהמלגזה היתה עדיין בהילוך קדמי .... היה עיכוב של מספר שניות מרגע שחרור הבלם עד לתזוזת המלגזה קדימה, אני בינתיים כבר הייתי למטה ... :roll: .
עד היום אני מתכסה בזיעה קרה כשאני נזכר איך למול עיני המזלג נוסע קדימה ונכנס לתוך הרקורד כמו סכין חם לתוך חבילת חמאה ..., לא איבדתי את קור הרוח (עאלק), רצתי למזלג ודחפתי את הידית אחורה (לרברס) בעוד אני עומד בחוץ, עיכוב נוסף של מספר שניות והמזלג שועט אחורה כאשר הוא תולש את הפגוש, עוקר את העמוד וסככת האזבסט קורסת על גג הרכב....
הכל אמת.