יגיע גם יגיע, גם אפשר לשים לו צמיגי 215 ומיגונים ("לטאות המדבר", למי שמכיר). רכב שטח הוא לא, אבל כבישביל מעולה כן. לדעתי בהחלט אחת הבחירות הטובות, וזה סובארו - טיפולים מועטים יחסית, אמינות טובה וחלפים זולים (דהיינו טיפולים זולים יחסית).
Printable View
יגיע גם יגיע, גם אפשר לשים לו צמיגי 215 ומיגונים ("לטאות המדבר", למי שמכיר). רכב שטח הוא לא, אבל כבישביל מעולה כן. לדעתי בהחלט אחת הבחירות הטובות, וזה סובארו - טיפולים מועטים יחסית, אמינות טובה וחלפים זולים (דהיינו טיפולים זולים יחסית).
קח עוד רעיו.
היה מישהו שבסדק בפורום השני ומצא שטנדר מוסו שהוא גם דיזל גם חדש גם אפשר להרכיב עליו את כל הניקלים וגם חדש ויצא לו פחות מ 140 אלף.
גם נוח וגם 4 על 4 וגם מנוע לא נורא
יש יכולת שטח לא מבוטלת.
אני חושב שהבפנים שלו יספיק גם לשטוחת חזה והסיליקיון.
שווה לבדוק !
איך היונדאי טאראקן? (אמינות, מחיר,יכולת,תחזוקה,עבירות,נוח?) הוא ניראה טוב וגם מישפחתי . אני יודע שלשטח טכני לא הכי טוב ,אבל זה לא מה שאני צריך,אלא - ים,חול, שבילים,משפחה, ממתין לתשובתכם המיקצועית (והקיאק!)
אלון 8)
שלום אלון.
את רכבי השטח של יונדאי,אני פוגש לרוב בחניוני בית-הלוחם,ומשרד-הביטחון.
מסתבר שהרבה נכים,מרוצים מאוד מהרכב.
אופי הנהיגה של רובם,דומה למה שאתה ציינת (כביש-שביל)
כמו-כן,קיים אתר של היבואן:
http://www.hyundaimotors.co.il
כולל , מפרטים טכניים+מחירון,ואפשרות להזמנת נסיעת מבחן.
בנוסף,באתר: www.moto4x4.co.il
אמור להופיע מבחן דרכים,שהם ביצעו.
דמיון חופשי....
אהלן אלון.
קבל מבחן השוואתי, שבוצע על-ידי אבירם ברקאי.
http://www.barkai4x4.co.il/testDetails.asp?id=9
שבת שלום.
דמיון חופשי....
אלון...
אני מכיר טוב מישהו נכה שקנה טראקן לפני שנה... והוא מאוד מאוד מרוצה
הוא מצוין לשבילים (ואף יותר מזה) ולדיונות הוא פשוט מעולה (מנוע דיזל חזק מאוד)
בקיצור הטראקן אופציה טובה מאוד... אבל הוא לא עובר את התקציב שלך?
סער
:D שוב תודה. האים יש למישהו מידע על רכב חדש שיגיע לארץ במחיר הנמוך יותר ממה שיש כרגע ? כי נראה לי שבגלל הדרישה של ההדיוטות(לא הידיוטים!) המחירים מוגזמים,אז אולי כדאי להמתין. אני יכול לרכוש רק חדש ורק מחודש פברואר-מרץ 2005 (יעני-חצי שנה מעכשיו) ידוע לנו שבאפריל יוצאים הדגמים של השנה הבאה ויתכן שמישהו יודע על משהו שכדאי להמתין לו. :? תכתבו,אני ממתין בשקיקה למידע! (תיזכורת - אני נכה.בן 45, עם 2 ילדים וחותר בים)
זהו? אין יותר עצות? אני מבין שכולם עסוקים עם הפציעה של אורי. שיהיה בריא. :(
ידיד שים לב "גיא" הציע קודם לכן רכב שהדעות עליו ממי שאני מכיר הם מעולות המוסו ספורטס טנדר בתחפושות למעשה רכב משפחתי נהדר אני בטוח שיעבור כל דיונה שתחפוץ בכיבושה והרכב נוח מאוד בנוסף , תהיה בטוח שהוא בתקציב שלך , לך על זה המוסו ספורט אחלה רכב (יש לשלוש אנשים שאני מכיר והם מאוד מרוצים)
שלמה
תודה לכולם
הרנגלר החדש של חברת ג'יפ הוא כמו סופה בשטח רק צריך קצת להגביע אותו והוא חיית שטח
אני לא הולך על רכב חייתי, המחיר והנוחות חשובים לי יותר. אז יש לי אפשרות בחירה במוסו או יונדאי טוסון (דיזל,זול,חייב חדש). מה כדאי מהזולים? יש אופציות נוספות? :? :?:
אתה יכול לנסות גם את פרילנדר של לנדרובר, זה מנוע דיזל 2000 סמ"ק.
4X4 ללא הילוך כוח, מלך בשבילים, יכול לרדת לים. לדעתי האישית אחת המכוניות היפות שיש.
לא יודע מחיר.
ולא יודע אם יש אוטומטי.
אבל בכל זאת הייתי ממליץ לך לבקש נסיעת מבחן על מוסו טנדר ספורט. ..... > שוה !
פרילנדר דיזל עולה מעל 220 אלף שקל.
אני תומך בקודמיי שהציעו את הטנדר מוסו , לא יודע מה מחירו אבל לצרכיך הוא יספיק בהחלט.
סובארו פורסטר ( לא יודע עם נכנס לך בתקציב ) יכול בקלות לרדל לחוף הים ולחזור משם.
ואיך המוסו הרגיל ? לא הטנדר, יש לו מחיר נוח , אבל יש לו שרות ? יש לו יכולות? למי שיש אחד כזה הרבה זמן שיכתוב בבקשה את מעלותיו(או חסרונותיו) או שיש למישהו רעיון לרכב אחר שיתאים לתפרן כמוני שחייב רכב רק אוטומטי דיזל וחדש (אני נכה) :oops: :?:
תסלחו לי -אבל או שאלון מבולבל לחלוטין ואין לו שום מושג איזה אוטו הוא רוצה בעוד חצי שנה וכמה כסף יש לו,או שסתם משעמם לו.
אני ממש רציני אבל לא מבין ברכבי שטח כלל וכלל. יש לי יכולת לארגן 170000 שח וזהו!. את כל ההסטוריה שלי אפשר לקרא למעלה. אז מי שיש לו רעיון לפי הצרכים והיכולות שלי שמגוללים לכל אורך השירשור- מוזמן ליעץ ואני אודה לו בכל ליבי
גיל חביבי. אם הייתי יודע איזה רכב לקנות- לא הייתי שואל שאלות . בגילי המופלג ברור לי שמי שלא שואל שאלות מפסיד. גיל, דבר אלי ולא עלי
אני מאמין לך והתגובה מופנת אליך ולכן פתחתי ב"תסלחו לי.." מנסים לעזור לך אבל אתה ממציא כל פעם נתונים ומספרים שונים.
לפני 10 תגובות שאלת על רכב ב140000 שח מכסימום עכשיו אתה כבר ב 170000 שח.
נו זה לא מבולבל?
גיל, תודה על התשובה המהירה! כל חודש שעובר אני חוסך עוד כמה $. אבל במקביל המחירים של רכבים חדשים ממריאים ולכן אסתפק ברכב זול , השאלה איזה? .לכן עלי לחשב גם עלויות אחזקה, כמו: סמיכות ומחיר הטיפולים, מחירי הביטוח וכדומה, מול - נוחות, כייף ועיצוב (אני מעצב בהשכלתי) נישארו נכון לידיעתי הדלה האפשרויות : טוסון, מוסו ודומים במחיר. הטוסון ניראה לי חלש לצרכי אבל מעוצב, ובשימוש כמו שאני צריך לא ישאר מהעיצוב הרבה.(שתי המכוניות המשפחתיות שלי ניראות רחוקות מהצורה המקורית שלהן עקב התחביב שלי- גרירת קיאקים לים ושימוש במידרכות לחניה ונסיעה על שבילים) אז איך המוסו ? (לא הטנדר) חבל שאין את הגלופר חדש. מה? המוסו זה האלטרנטיבה היחידה? תעזרו לי :mrgreen: :?: