תגובה להודעה: הטרופר "יוחנן" של דינוזאור - יומן יישור קו ושדרוגים
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
סוזי המשתוללת
כמה עודף נשאר?
פשוט כדי לדעת אם יש גם תקציב לנעילה
חשבתי על נעילות ואחרי זה חשבתי שוב והחלטתי כרגע לחכות עד שאצבור ניסיון...
לא נולדתי גיפאי וכרגע הניסיון שלי מאוד צר ומתרכז בעיקר במה שצברתי כקצין צעיר בהנדסה קרבית מורעל הגה. במיוחד יש לי נסיון בסחיבת ושבירת גפ"סים M151 כמו למשל פעם אחת בשבת באום דארג והייתי עסוק בלגמור עם גפ"ס הפוך על הראש כמו סומבררו בגלל נהיגה במהירות מופרזת בשטח וגיפ שמרמה אותך עד לשניה שהוא תוקע אותך עם הראש בתוך ערמת אבק כמו איזה בת יענה התחת באויר כמו איזה חניה לאופניים והרגליים מתנפנפות באויר איפשהו בדרך לרוגום א נאקה בתוך ענן של פודרה לבנה.... זה עלה אמנם בשבועים מחבוש אבל היה שווה כל רגע..
אחר כך בתור מ"פ הנדסה צברתי ניסיון בלשבור את הגיפ של הפלוגה יען כי הנהג שלי לא נהג בשטח בגיפ שלי בכלל. וככה פיתחתי כישורי האינטלקטואליים והמולטי טאסקינג גם לנווט גם לדבר בקשר וגם לנהוג וגם וגם
אחרי זה הייתי עסוק בשבתות בלשבור את הסיקס של רשות העתיקות יען כי הייתי הנהג של הארכאולוג של מחוז שרון שומרון בסקר הארכאולוגי הגדול של ארץ ישראל מי שעוד זוכר שהיה מבצע כזה של תיעוד על אתר ארכאולוגי ומיפוי של כל האתרים וחיפוש אתרים חדשים.
אז ככה שבלשבורSUV פרטי שלי עוד אין לי ניסיון ועד שלא אצבור מספיק ניסיון בלשבור אותו לא אתקין נועלי דיפרנציאל שיאפשרו לי לשבור אותו יותר חזק.
1 קבצים מצורפים
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דיננוזאור שטח
חשבתי על נעילות ואחרי זה חשבתי שוב והחלטתי כרגע לחכות עד שאצבור ניסיון...
לא נולדתי גיפאי וכרגע הניסיון שלי מאוד צר ומתרכז בעיקר במה שצברתי כקצין צעיר בהנדסה קרבית מורעל הגה. במיוחד יש לי נסיון בסחיבת ושבירת גפ"סים M151 כמו למשל פעם אחת בשבת באום דארג .
שכחתי לצרף תמונה ולמי שלא זוכר מה זה גפ"ס וחושב שאמר זה הכי קול או פשוט לא נולד אז
דינוזאור יקר
אז זהו שעדיין לא הפנמת דבר בסיסי בעבירות והוא התשובה לשאלה :
של מי הרכב ???
כשהוא של מישהו אחר זה מסתכם בשבועיים מחבוש (אני יותר כלי ממך 28 יום בפנים על נהיגה על קומנדקר - נשפטתי על ידי יאיר נווה לימים אלוף פיקוד מרכז...ועוד שקלו לתת לגבי אשכנזי לשפוט אותי כדי שאקבל 35 :cool:)
כשהוא שלך זה מסתכם בכאב ראש תמידי מאת הבנקאית שבבית ועד לאיסור טוטלי על עיסוק בכל מה שקשור לג'יפ
ואגב אם אתה רוצה לטייל עם המשפחה אז תחשוב יותר טיול ופחות עבירות כי כשלאשתך יכאב הראש שעה כתוצאה מעמידה בשמש עקב טיפוס מדרגה לך יכאב הראש כל השבוע על איזה טיול מזופת לקחת אותם......:!::D
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
סוזי המשתוללת
דינוזאור יקר
אז זהו שעדיין לא הפנמת דבר בסיסי בעבירות והוא התשובה לשאלה :
של מי הרכב ???
כשהוא של מישהו אחר זה מסתכם בשבועיים מחבוש (אני יותר כלי ממך 28 יום בפנים על נהיגה על קומנדקר - נשפטתי על ידי יאיר נווה לימים אלוף פיקוד מרכז...ועוד שקלו לתת לגבי אשכנזי לשפוט אותי כדי שאקבל 35 :cool:)
כשהוא שלך זה מסתכם בכאב ראש תמידי מאת הבנקאית שבבית ועד לאיסור טוטלי על עיסוק בכל מה שקשור לג'יפ
ואגב אם אתה רוצה לטייל עם המשפחה אז תחשוב יותר טיול ופחות עבירות כי כשלאשתך יכאב הראש שעה כתוצאה מעמידה בשמש עקב טיפוס מדרגה לך יכאב הראש כל השבוע על איזה טיול מזופת לקחת אותם......:!::D
אחינו סוזי המשתוללת כמה טעויות בכל כך מעט כתוב
נתחיל מזה שאשתי היא מזמן גרושתי ובת זוגי לחיים מוקשחת על ידי מספר לא מבוטל של מערכות גרושין וחכמה מכדי לנסות להתעסק בהוצאות שלי על תיקוני גיפ שנשבר בשטח ובכלל אז אף אחד לא יאסור עלי להתנהג מטומטם ולשבור תגיפ שלי איפה שאני רוצה אני איש חופשי לכל מעשה אהבלות שארצה לעשות....
ואני לוקח לשטח רק בנות זוג היודעות את מקומן בחיים ואם למישהי יש טענות על עמידה בשטח בגלל עבירות היא יכולה לחזור הביתה ברגל...
בכל מקרה עכשיו אחרי שהסתיים פרויקט יוחנן בשתי נעילות ARB והתאמה להייליפט אולי אתפנה למוטות ההגה המחוזקים שלך :)