תגובה להודעה: בולמים קפיצים בג'ימני
על איזה רעידות אנחנו מדברים?
כי אצלי אין ולא היו רעידות בהגה עם צמיגי השטח אבל יש רעידה של המרכב בעיקר במהירות 90 ומעלה, מציק מאוד בדרכים בינעירוניות.
יש לציין שהרכב עבר איזון גלגלים בצמיגיה ואיזון דינמי נוסף על הרכב עצמו במכון פרונט.
מה יכולה להיות הבעיה?
ובנושא השרשור,
לטעמי החשיבות של האולדמן היא בעיקר בשיפור ההתנהגות של הרכב, אני אישית נותן יותר בגז עם ההגבהה וצמיגי השטח מאשר כשהרכב היה במצבו המקורי, ובשטח סלעי כמו מזרון.
אני משער שהחלפת צמיגים (איכשהו) ל-215 היתה משלימה את החבילה טוב יותר. מעבר לזה? כבר הייתי חושב להשתדרג.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ארז
אני מאוד אשמח לדעת מה זה "יכולת זיכרון מעולה "....
לגבי קיטים המתאימים לגימיני, מנסיוני עם כמה עשרות גימיני בסדנה אצלי הקיט של קוני(+לוולס או מאד) מאוד מוצלח, אבל הקיט הכי מוצלח ספציפית לגימיני זה הקיט של אולדמן,שוב, מנסיון על עשרות רכבים(ושיהיה ברור, אני מוכר בסדנה את כל סוגי החברות כך שאין לי אינטרס לכאן או לכאן).
אגב, דווקא עם הייבך נתקלנו וגם לא מעט בתופעה של שקיעת הקפיץ...
כבר שאלתי מה זה"יכולת זיכרון מעולה "???
אהלן ארז!
אתה מוזמן לסיור מודרך במפעל קפיצי נורדיה
כולל הדגמה והסבר למושג זיכרון בקפיצים!
לילה טוב ליאור !
ליאור, אם אתה יכול להסביר, תסביר. אם אתה לא יכול להסביר, אל תשתמש במונחים של אנשי מכירות בלי להבין אותם.
ואת זה שארז כבר קיבל סיור מודרך במפעל בנורדיה אני חושב שהוא יכתוב בעצמו.
אני, לעומת זאת אכתוב שקפיצים תוצרת נורדיה הם לפעמים מצויינים, אבל יש גם פחות טובים. יש כמה מהחברים כאן שנתקלו בקפיצים תוצרת נורדיה עם זכרון קצר מאוד, אבל ממש קצר.
רוב הקפיצים של אייבך מיוצרים בגרמניה ומיובאים על ידי אספיר, אם כבר מדברים. נורדיה מייצרים תחת רשיון מעט מאוד קפיצים של אייבך.
אסף.
באותו נושא: באתר של OME בקטללוג הקיטים מופיעים 2 דגמים של הגבהות לג'ימני שנבדלים בארץ הרכבת הרכב (חשבתי שכולם מיפן..)- ומצויין שבקיט אחד יש הבדל בין הצדדים בעוד בשני אין.
מישהו יכול להסביר את ההבדל בבקשה?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
zapzapzap
שלום,
שמעתי שיש קיט של טאף דוג של קפיצים, בולמים, מוטות רדיוס, מוטות פנהארד שמגביה 8 ס"מ. מכירים? - בנוסף גם בושינגים אקסצנטריים- המקוריים מגבילים את המהלך.
לא שאני מתכוון להשקיע כרגע כסף בקיט כזה בשלב הזה...ואולי לא ברכב הזה.האם זה חוקי קיט כזה? אם זה לא הגיע מהמפעל ביפן- זה לא חוקי....
אני סה"כ חודש עם הרכב והוא עבר יפה במסלולים בינוניים+ אבל אני עוד לומד אותו למרות שאני כבר לא חדש בשטח והרכב עם צמיגי שטח מלא, מוגבה, נעול מאחור וממוגן.
בקיצור- מה שרציתי להגיד זה שהיום לא בטוח שהייתי שם קיט של אולדמן למרות שהוא עשה את הרכב נוח גם ביחס לקפיצים בולמים המקוריים שהיו לו.
ליאור
...
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
MMR
...
למה שבושינג יגביל מהלך??? (אולי האקצנטריים
מתקנים את הזוויות מהלך)
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ישי.פ
למה שבושינג יגביל מהלך??? (אולי האקצנטריים
מתקנים את הזוויות מהלך)
תיקון קל- http://www.4wd1.com/suzuki_jimny.htm
מוטות הרדיוס והבושינגים בהחלט מגבילים את המהלך, ככל שהמוט ארוך יותר (רכבים שונים) האמפליטודה היעילה אמורה להיות טובה יותר (שוב, הכל בתיאוריה).
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
MMR
...
היי,
מה זה שונה חוקית מקיט של אולדמן?
מישהו פעם התקין קיט של 8 ס"מ ?
ליאור
שלום:)
בין כל נסיונותי :