תגובה להודעה: צמיגי 245...
לפי מה שהבנתי בשירשור הצהוב, שבו אני גם מודה שהשתתפתי. אז מידות הצמיגים המאושרות הן מידות היצרן ולא מידות היבואן לרכב.
אם אני מבין נכון, מדובר על מידות הצמיגים המאושרות לרכב בעולם!! לא בארץ, אז אם יש כאן מישהו שזה מספיק חשוב לו, גם מידת הצמיג וגם הכסף, ינסה אולי לעשות בירור עם החברה מסיליהול, או עם ההודים החדשים, ויברר האם ניתן לקבל את מידות הצמיגים המאושרות לדיסקו על ידי היצרן, שוב לא היבואן, היצרן. יכול להיות גם, שבמזרח ילכו לקראתכם ויעזרו לכם בניסיון להשיג את האישור.
ניסיתי עצמי לעשות את הבירור באינטרנט, ומגיעים ליבואן בארץ, אז כנראה שהדרך היא לפנות אליהם טלפונית.
אני מקווה שזה עוזר למישהו, ולא שהוא יברר יעבור את כל הבירוקרטיה ואז שנתיים אחרי זה יגלה שאין אישור יצרן :(.
whisky
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
מה, לא שמעתם על "שנת הצמיג"?.....
השעיר לעזאזל הנוכחי זה דיסקברי על 245/75/16. אבל פוקסי, אתה יכול להיות רגוע - צרת רבים חצי נחמה.... בקרוב גם סופות וסיקסים על 33', היילקסים על 31' סמוראים וג'ימנים על 215/75 ושאר מידות צמיגים שרשומות כחוק ברשיון אך אינן מקוריות מהיצרן.
משרד התחבורע החליט לכסות את הישבן המצחין שלו עד הסוף ולחזק עוד את מעמדם של המאכערים.
"דיון" (אם אפשר לקרוא לזה ככה) בנושא הזה ממש באתר הצהוב. אני יודע שזה קשה, אבל תנסו להתעלם משפת הביבים, שגיאות הכתיב, הקללות והאיומים שהפכו ללחם-חוקו של האתר ההוא:
http://www.jeeptrip.com/page.aspx?di...=1&item=926239
הבקרוב הזה שלך היה כבר ביום שישי האחרון (13/02) - חבר פורום ששמו נמצא במערכת, הורד מהכביש עם סמוראי 215 ברשיון, בטענה שבמחשב של השוטר רשומה המידה 205. כמו כן, הוא גם נשאל אם הוא נוסע לסמוראידה...
לגבי דיבור עם היצרן - לפחות בהקשר של סוזוקי, שוחחתי עם "מהנדסי הרכב" מהארץ היפנית, הופניתי אחר כבוד ליצרני הצמיגים בטענה שאם הם מאשרים מידה כלשהיא, אז מבחינת מהנדסי הרכב זה בסדר... מיותר לציין שמיצרני הצמיגים קיבלתי תשובה שמחזירה אותי ליצרן הרכב... ובקיצור - איש אינו רוצה לקחת אחריות.
אולי בל"ר זה שונה... בהצלחה.
שנת הצמיג.....
בקיצור כל הבלגן ותיבת הפנדורה הזו שנפתחה התחילה בגלל מסמך מזוייף?
עברתי טסט לפני יומיים עם צמיגים חדשים במידות אלו. לא אמרו לי כלום.
דיסקברי 1996
לא קשור אבל כמה כיף שיש אתר כמו הצהוב..
תענוג צרוף לקרוא את כל המלל הזה ולהיקרע מצחוק.
אה והצמיגים, מה הדאגה, הסתדרנו עד היום, ניסתדר גם מחר.
פשוט נמשיך לעמוד רק על נתיב שמאל ברמזור ולהכיר איפה הנבלות עומדים לגבות כספים.
שישי האחרות עברתי טסט עם הדיסקו וצמיגי 245/75
דוקא הבוחן הסתכל על הצמיגים אבל לא נרשמה דרמה בגיזרה זו.
דחפו לי כרגיל איזה שטות )פיזור אורות( לא תקין ...שיהיה להם לבריאות.
נראה לי ששנת הצמיג =נפיחה של בעלי אינטרסים.
כל עוד לא מכריזים על שנת נזילות השמן אני מסודר.....