תבדוק את הנעלים של GASPO, מה שבתמונה זה הדגם שיש אצלי כבר 3 שנים, עמידות ביותר את החיסרון היחידי שלהם תרגיש בקיץ.
http://www.maslul.com/moreInfo.asp?cat=3&id=1793
http://www.maslul.com/shop/pic/YA%20gaspo%20sand.jpg
Printable View
תבדוק את הנעלים של GASPO, מה שבתמונה זה הדגם שיש אצלי כבר 3 שנים, עמידות ביותר את החיסרון היחידי שלהם תרגיש בקיץ.
http://www.maslul.com/moreInfo.asp?cat=3&id=1793
http://www.maslul.com/shop/pic/YA%20gaspo%20sand.jpg
נעלי נהיגה?
זה משהו שונה לגמרי. למבחני דרכים של מכוניות כביש, אני נועל נעלי נהיגה/מירוץ ייעודיות של פומה. אלה נעליים חצאיות דקות וצפופות וצרות שבאמת יושבות על כף הרגל כמו כפפת מנתחים. הסוליה שלהן דקיקה ושטוחה לגמרי ומאפשרת את מירב הפידבק, והמבנה הצר שלהן מאפשר ריקוד מהיר גם בין דוושות צפופות של מכוניות מסוימות. אלה נעליים שלא מיועדות להליכה ואפילו לא לעמידה ממושכת. הן משמשות אותי רק לנהיגת כביש ספורטיבית ו/או קרטינג, ואני שומר אותן בשקית-בד משלהן.
ליומיום - רד בק. אני בעיקרון לא קונה ליומיום ז'מש מפני שלא מגיבות טוב לציחצוח. העור החלק יכול לשמש ביום לעבודה ובלילה, אחרי צחצוח, לבילוי. הן לא מחזיקות את הרגל כמו נעל עם שרוכים ולקח לי שבועיים להתרגל אליהן, אבל נוח מאוד להוריד אותן בכניסה לבית...
לטיולים - merrell נקנו במסלול. מחזיקה את הרגל היטב, סוליה עם אחיזה מעולה ולא נשחקת מהר. יום לאחר הרכישה עשיתי טיול 4 ימים עם ציוד על הגב והרגליים לא התלוננו. זולה יחסית לשאר הפירמות שהוזכרו כאן. עלתה כ 500 ש"ח לפני שנתיים. ראיתי אותם באליטל לפני כחצי שנה במבצע ב299. החיסרון היחסי לדרישותיך הוא שלא נוח לנהוג איתם. הן רחבות לעומת הרד בק.
אני לא מתלהב מגורטקס מהסיבה הפשוטה שאם נכנסים מים לנעליים (מלמעלה, כן) לוקח נצח עד שמתייבשות.
אני בהחלט ממליץ על בלמסטון או רד בק ,
גם לי בתור אחד שהלך עם נעלי הרים היה קשה להתרגל שזה בלי שרוכים ולא תופס את הרגל חזק
אחרי שבוע את מתרגל,
בתור אחד שרוב היום על הרגלים בעבודה אני יכול להגיד שזה הנעל הכי נוחה שעבדתי איתה,
ובתור אחד שנוהג בסמוראי גם לא רואה משהו שמפריעה לנהיגה !!
שווה כל שקל .
תודה על התגובות , אמשיך לעדכן.
בקיץ - רק סנדלים ורק שורש, חשבתי שזה היה ברור אז לא ציינתי את זה..
דרור, נעליים שצריכות להיות נוחות לנהיגה בסמוראי, לא אימפרזה טורבו במהלך ראלי. וגם נוחות כשאני יוצא לעבודות מע"צ לפני מכשול או שלולית בוץ נמוכה.
הבלנדסטון קורצות לי גם אחרי לילה של שינה ומחשבות... אבל אמשיך לחפש עוד כמה אפשרויות.
ראבק, אתה נוהג על סמוראי, חתיכה מצמיג ישן וכמה רצועות עור (או "חוט בלאי") יעשו את העבודה.
נעליים כאלה, יחזיקו את הרגל בגרף שנע בין בכלל לא ל ממש חזק, תלוי בכמה חזק תקשור.
לגבי מניעת החלקה, נו באמת, זה צמיג אחרי הכל כך שאין ממש תחרות...
לגבי חום/קור, בחורף, שים 2 זוגות גרביים.
וזה זול! ממש זול.
כבר ציינתי קודם, באמת חבל על הכסף-בלנדסטון הן נעליים לא עמידות בעליל, מניסיון אמיתי, המחיר דומה לשל רד בק אבל אורך החיים הוא קצר משמעותית. עניין של חודשים בנעליים שבאמת עובדות והן פשוט מתפרקות!
למען הסר כל ספק, כמובן שאין לי שום רווח או עניין ממכירות רד בק...
קובי
[quote=kobiarava;230443]כבר ציינתי קודם, באמת חבל על הכסף-בלנדסטון הן נעליים לא עמידות בעליל, מניסיון אמיתי, המחיר דומה לשל רד בק אבל אורך החיים הוא קצר משמעותית. עניין של חודשים בנעליים שבאמת עובדות והן פשוט מתפרקות!
לרד בק יש יתרון אחד אין להם את התפר מקדימה כמו בבלנדסטון מעבר לזה אני משתמש בבלנדסטון כבר שנתיים הנעל לא מראה של בלאי ואני נמצא הרבה שעות על הרגליים
כך שלא הייתי אומר שהן לא עמידות אבל כאמור יש לדעתי עדיפות לרד בק ובכל מקרה אין תחליף למגף האוסטרלי!!!
אני משתמש בבלנסטון שחורות, באותו הזוג, כבר 5 שנים, יום-יום.
אחרי טיול שטח אפילו מטלית לחה או נייר טואלט ספוג במים הופכים אותן לראויות לשימוש בציבור.
לפעמים, כשצריך להראות ממש מכובד ולנעול נעלים אחרות, החזרה לנוחות של הבלנסטון פשוט מדהימה.
הרד-בק נראות סבבה, אנסה אותן בבוא הזמן.
מוצא האדם מהקוף, ואני ההוכחה לכך.
רק אני נוהג יחף?
וכשקר, פותחים את החימום לכיוון הרגליים.
תמיד לידי סנדלי שורש, בעיקר כשיורדים בתחנת דלק. זהירות שלא יחליקו מתחת לדוושות.
באחרונה חטאתי עם קרוקס. זהירות באיזור עצי שיטה.
בערב שמים גרבים.
ואם אתה מתעקש על נעליים, ביומיום אני משתמש בנעליים\מגף 3/4 של טבע נאות. נראה כמו האוסטרלי, בעל מדרס רך הממולא בחומר סילקוני (או דמוי). כבר שנה בשימוש, מצויינות.
יוני5
BF MUD 215.75.15
זה מה שאני נועל ,אחלה סוליה לשטח :)
נעליים צבאיות. כמעט יום-יום, כבר קרוב ל- 17 שנה :). כמובן שעדיף שחורות (של חי"רניקים), למרות שבמילואים האחרונים החליפו לי לאדומות לא עלינו. ניסיתי לצבוע אותם בדרכים שונות (גולני, מה לעשות) אבל ללא הצלחה יתרה לצערי.
אגב, הן טובות לעוד המון דברים אחרים, כגון עבודה, כדורגל, פגישות רשמיות (אם מצחצחים כמו שצריך, בצבע הנכון כמובן), או סתם כך להתפנקות בבית :).
נעלי בית "קיפי", מהנעליים הנוחות ביותר לנהיגות ארוכות..
רק מה קוצים של שיטה עוברים דרך הסולייה לרגל..:shock:
כמה שהרדבק נוחות ובמיוחד לעצלנים כי לא צריך לשרוך אותן-לשטח הן גרועות.
לא אוחזות את הרגל, העור הרך שנעים לרגל רע כב\הגנה אם אבן מזדמנת מתגלגלת לך על הרגל,
בוץ עמוק והיא נשארת בתוכו ואתה עם גרב באויר..