אתה מתכוון מצינור העודפים שיוצא ממשאבת ההזרקה לכיון המיכל?
Printable View
בדקת מה? שההתנגדות שלו תקינה?ציטוט:
מגיע מתח אל המצתים, וגם בדקתי כל אחד בנפרד, כשהוא מנותק ממערכת החשמל
לא יודע.ציטוט:
אז למה הרבה יותר קל לי להניע כשהמנוע חם (אפילו כשיש אויר במערכת)
אני לא יודע מהיכן בדיוק ברכב שלך הצינור יוצא (כתלות בסוג המערכת הוא אוסף עודפים ממקורות שונים, כגון ווסת לחץ, תעלת עודפים בראש, צינורות עודפים ממזרקים, משאבות וכו') , אבל בכל מקרה אני מתכוון לצינור שמגיע חזרה אל מיכל הדלק.ציטוט:
אתה מתכוון מצינור העודפים שיוצא ממשאבת ההזרקה לכיון המיכל?
הרכבתי צינור שקוף ביציאת העודפים ממשאבת ההזרקה לכיוון המיכל, יש בועיות מיקרוניות שנראות כמו זרימה תקינה של נוזל.
אני לא רואה שם בעיה, מה עוד יכול ליהיות?
לא צריכות להיות בועות אוויר כלל. כניסה של אוויר, גם קטנה, עלולה לאפשר לדלק לחזור אל המיכל במשך עמידה ארוכה.
אתה יכול לנסות לתת דלק מג'ריקן חיצוני גבוה ישירות אל הפריימר ולראות אם בועות האוויר נעלמות מהחזרה.
אנסה
ניסיתי, אין שינוי באיך שהסולר החוזר נראה.
אם זה אפשרי, נסה לתת לרכב לעמוד כך עד הבוקר ותראה איך הוא מניע.
זאת אכן בדיקת תקינות ?ציטוט:
חיברתי נורת ביקורת לפלוס של המצבר ומצד שני לפלאג החימום כשהוא מנותק מהחשמל, הנורה דלקה בכל הפלאגים.
זכור לי שיש התנגדות מסוימת שהם צריכים להראות בבדיקה עם רב-מודד .
אם אני מבין נכון הבדיקה הנ"ל מראה שהם לא מקצרים אבל לא שהם מחממים כמו שצריך.
נמתין למומחים.
בכל אופן בהצלחה .
עידן
איפנ נרכב תודלק?
אתה יודע אצלי יש מעקב
עם זה בתחנה של חברה מוכרת ולא במיכל יש מצב לתבוע
זה כרה לאישתי ברכב שכור בנזין בתחנה של דור אלון
דבר איתי
0545298827
בי
עפר
עופר - כל עוד לא עליתי על התקלה, אני לא בטוח לגמרי שהדלק זו הסיבה.
אבל זו בהחלט חברה מוכרת.
תודה, עידן
טוב, לא יכולתי להשאיר את המצב כמו אתמול עד הבוקר,
אבל הסתכלתי על הצנרת השקופה תוך כדי הנעת הבוקר, וראיתי שיש בועות אויר בצינור שבין מסנן הסולר למשאבת ההזרקה.
זה אומר שבמשך הלילה המפלס בית המסנן עצמו יורד מעט ושיש כניסת אויר מהמשאבה עצמה???
אני לא מוצא שסתום אל חוזר לאורך כל קו הזנת הדלק, יכול ליהיות שהוא מובנה בתוך מכסה בית המסנן (לשם מתחברת היציאה, ראו תמונה בתחילת השירשור)?
החלפתי רק את בית המסנן (ומשאבת העזר) והשתמשתי במכסה הישן, הוא נמכר בנפרד (450 ש"ח)
יש סיכויי שפה הבעייה?
תודה, עידן
יש סבירות גבוהה ביותר שהאל-חוזר מובנה במשאבה הידנית.
חברים שלום
יש לי בעיה בניסן טראנו טורבו דיזל 2003, הרכב בבוקר נכבה ישר לאחר ההנעה ולאחר מכן ההנעה נהיית קשה (סטרטר ארוך).
לאחרונה הוחלף פילטר סולר שהוא כמובן מקורי של החברה.
מדובר בבעיה של הנעה רק של הבוקר. היום בבוקר ביצעתי הנעה עם חבר כאשר אני מפעיל את המשאבה המכנית שעל פילטר הסולר
ובמקביל נותנים סטרטר והרכב הניע. שאלתי הנה האם אני צריך להרכיב משאבת עזר חשמלית.
אשמח לקבל את סיועכם.
תודה
דרור
לא,
אתה צריך לבדוק אם יש לך משיכת אויר למערכת.
סיכוי סביר שזה ממשאבת העזר, שהיא גם בית המסנן.