ככה זה בחיים,
כמו בחתונה....מתחיל בבום....ניגמר בבום (טוב, דוגמה לא טובה)
למנוע את הבום השני, ברזל חייב לההפף לחלודה.
Printable View
צפרדע יקרה
הסר דאגה מליבך.
השיפוץ מתקדם (בקצב איטי מהצפוי בשל מגבלות זמן קשות - אני מטופל ב 2 בנות קטנטנות)
חלק מקוצר הזמן מסתמן גם בעדכון השרשור...
אשתדל להדביק את הקצב ולהעלות בהקדם תמונות. (ויש למה לחכות, תאמין לי)
:-)
ג'ו, בלי קשר לזה שאתה תותח ובזמן האחרון אתה ממש מבריק, בכל השרשורים, כאן אתה טועה.
איך אפשר להשוות פנינה יפיפה כזאת לבהמה כמו דנה 60??
ממש לא. אני באמת רציתי ורוצה לראות את המכונית הזאת, שבעיני היא אחת הכי מדהימות שנוצרו אי פעם, קורמת עור וגידים ומתחילה ליסוע בשבילים.
זאת חוויה מיוחדת במינה, והלואי ואני הייתי יכול להתעסק בכזה דבר.
אתה יכול. אתה יודע שאתה יכול. פעם בונים צעצוע ופעם משפצים קלאסיקה. תנסה, אין לך מושג כמה לומדים מזה.
אסף.
הבעיה היא שבשיפוץ מכונית קלאסית צריך לפני הכל המון המון סבלנות, וזה מצרך שלא קיים אצלי בכלל.
כמי שבונה רכב שלם תוך 3-4 חדשים בשעות שאחרי העבודה, אני לא חושב שאני יכול למצוא את אורך הרוח הדרוש לשיפוץ כזה.
לכן מאד רציתי לראות איך אמיר עושה את זה ומדווח בצירוף תמונות על כל שלב וכל התקדמות, כמו שאתה עושה עם הרכב הנאצי שלך....:cool:.
אתה מוזמן לראות אלבום של כמעט 700 תמונות....
תודה שמיל, אני מכיר את עבודותיך המופלאות(בלי שמץ של ציניות).
הענין עם קלאסיקות, כידוע לך היטב, הוא ב"קיק" או יותר נכון ב"קליק" שנוצר בין האדם למכונה.
מה שאמיר עושה, בהחלט מדבר אלי משום שאני מאד אוהב את הדה שבויים השונים, ואם הייתי צריך לבחור להיכנס לסיפור כזה, הייתי הולך על דה שבו כזה או - להבדיל - על MUSCLE CAR אמריקאית, ובעיקר על DODGE CHALLENGER, רכב שאני חושב שלא היה מעולם כמוהו ולא יהיה שוב, בקטגוריה שלו כמובן.
הוויליסים, הג'יפים, הפולקסוואגנים ואחרים, פשוט לא מדברים אלי, NO OFFENCE.
הדה שבו עושה גם עושה לי את זה.
טוב, אז נתחיל בקצת עדכונים.
מאחר ולהבדיל מהשיפוץ הקודם בו פירקתי את הרכב לגורמים, שיפצתי כל ס"מ והרכבתי מחדש - קוצר הזמן הפעם דחף לשיטה קצת שונה.
ההחלטה היא להביא את קמיונט למצב מכני תקין, להעביר טסט ולהתחיל להשתמש בה.
לאט לאט, בקצב הזחילה שלי לבנות את הרכב - ולשמור את עניין הפחחות והצבע לסוף.
כשיבוא היום המיוחל, נפשיט את הבודי, נפריד אותו מהשילדה, ובזמן שזה יעבור פחחות (קרי החלפת פחים לחדשים) וצבע - השילדה תקבל חיזוקים יעודיים לנסיעה בשטח, צבע/גילוון ואולי עוד כמה פינוקים...
ונחזור לאמא אדמה...
באדיבות הדוד ג'ו - נמשחה רצפת הקמיונט ב POR15 - ממיר חלודה ייעודי.
באדיבות סלימן - חבר ותיק וטוב ודשבואיסט ידוע - הוחלף מכסה המנוע הרקוב באחד במצב סביר
הכיסאות המקוריים (אשפה) הוחלפו בכיסאות של סיטרואן ויזה, וחוברו ע"י תושבת שבניתי בעמל רב ואחרי אינספור מדידות..
הותקן מושב אחורי של מזדה5 (2 נוסעים) מתקפל ועם חגורות בטיחות לקטנטנות שלי..
עדכונים נוספים בהמשך, ובינתיים קצת תמונות:
יופי של פרוייקט שיפוץ.איטי וממצה.
הכיוון הפונקציונלי ע"פ המקוריות בכל מחיר מבטיח לאוטו שימוש לאורך זמן.
יש לי הרגשה שניתן לאמץ מספר רעיונות מהתמונה הזו.
צולם באנגליה ביריד בנטלי מארש . כל הקרדיט לחיים שכתובתו ע"ג התמונה.
שנה טובה
אדון אמיר היקר והנכבד,
קבל הודעה זאת כאזהרה ממש לפני האחרונה - חלפו עברו להם ביעף חודשיים וחצי, ואתה? אתה יושב לך על התחת, ומתעסק עם ילדות קטנות :cool: במקום לטפל בפנינה המצולמת מעלה.
אנחנו לא נסבול את זה עוד הרבה זמן, ברור??
טוב קרמיט,
אתה תצחק עליי אבל בגלל קוצר הזמן החלטתי לעשות את העבודה עד הסוף וללא קיצורי דרך.
היום סופסוף קיבלתי את הגוררת (רכב ליסינג מהעבודה עם וו גרירה :-) ) ועכשיו נפרק את קמיונט, נשים אותה על הנגרר וניקח לאילן זגגות רכב כדי להתאים חלונות הזזה (כהים) לצדדים (אוויר לנסיכות כדי שימשיכו לרצות לטייל עם אבא)
לאחר התאמת החלונות - סיבוב אצל פחחים נבחרים כדי לקבל הצעות מחיר - ויאללה פחחות / צבע.
עדכונים בהמשך.
זה מזכיר לי מה שהיו אומרים לי כשהייתי ילד(לפני מאה שנים בערך) -
אם אתה רוצה אתה יכול, הבעיה היא שאתה לא רוצה(ואז בא הפליק...:cool:).
ממתין לראות את הכלה אחרי הביקור בסלון הכלות.
ראיתי שיש קמיונט כזאת בפרוקיית הרכב "איתני זאב" שברח' המסגר 33 ואולי תוכל לרכוש ממנה חלקים ו/או את כל הרכב כתורם איברים.
הטל' של זאב הנו 050-2763750 או 03-6876376.
בתקווה שעזרתי במשהוא - רפי לין
http://www.youtube.com/watch?v=Tu3ciOiMgMI
מחווה של אהבה ... ( אני אוהב את השיר וזה מתאים לאוטו :-) )
ו...........
יש חלונות?
אחרי פחחות?
נוסעת?
אמיר? תוק תוק תוק!
יש מישהו בבריכה?
http://www.2cvtv.com/forsale/forsalepics6106.html
רוני זאת דשבו רגילה לא קמיוניטי לה יש ממש ארגז מאחורי הנהג והנוסע.