תגובה להודעה: בעיה שמקורה לא ידוע...
אני באופן אישי מעולם לא התחברתי לרעיון לינסוע על גז במיוחד לא בגיפים
אני טוען שרכב בעל מנוע שמונה צילינדרים לא יכול לשמש כרכב משפחתי אלא אם גיליתה באר נפט
מתחת לבלטות או שאתה שייך סעודי. ואז מתחילים סליחה על הביטוי הקומבינות מתקינים בתא המנוע שממילא צפוף נורא עוד מערכת ואז כבר לא נשאר מקום להכניס לתא המנוע קיסם, ואז גם הטיפול הופך להיות יותר קשה ברכב מה לעשות צפיפות,
ואז מתחילים כל מיני תופעות לוואי כמו אלא שאתה מציין בשרשור
תאמין לי איציק ממש ישיר איתך זה יגמר בסוף בהחלפת המנוע ומכאן יצא שכרך בהפסדך.
אבל זו רק דעתי האישית ואני בטוח שיש שחולקים על דעתי.
1. הוצאת קודי תקלות מחשב?
2. אילו חוטי הצתה קנית? מיאנוביץ?
3. ניסית להחזיר את החוטים הישנים?
הערכה שלי, מבלי שענית על השאלות, שהבעיה היא חשמלית. פלגים, חוטים או מכסה מפלג ורוטור.
כל עוד כמובן שאין תקלות מחשב.
ד"א, שלחתי לך ה"פ.
אביגדור
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
AvigdorAharon
1. הוצאת קודי תקלות מחשב?
2. אילו חוטי הצתה קנית? מיאנוביץ?
3. ניסית להחזיר את החוטים הישנים?
הערכה שלי, מבלי שענית על השאלות, שהבעיה היא חשמלית. פלגים, חוטים או מכסה מפלג ורוטור.
כל עוד כמובן שאין תקלות מחשב.
ד"א, שלחתי לך ה"פ.
אביגדור
חברים, תודה על התגובות.
אני בכוונה בוחר שלא להגיב על עניין הגז כדי לא להטות את הדיון, רק אציין שחלק מהחברים קצת מקובעים בדעותיהם ופוסלים על הסף מבלי להתעניין בפרטים. הבעיה היא לא במערכת גז. נקודה. ותאמינו לי שאני לא מחסידי המערכות הללו (בגלל המתקינים ולא בגלל הטכנולוגיה) אבל לרדת לטיול במדבר ולתדלק ב 400 ש"ח במקום ב 800 ש"ח עושה את ההבדל.
לגבי גראנד כרכב יומיומי - אני לא מבין למה לא, זה בסה"כ רכב וזה יעודו המקורי. אני דואג שהרכב יהיה תקין ומתחזק אותו לבד כמה שאפשר. הרכב מוכיח אמינות יוצאת דופן - גם מכנית וגם חשמלית.
הבעיה היא באחד החיישנים ואני משוכנע ב 90% על זה. אני לאט לאט מצמצם אפשרויות ובסוף אמצא אותה - כמו כל בעיה שהיתה לפניה... רק רציתי את עזרתכם בשביל לקצר את התהליך
תקצר לך את תהליך החיפוש במידה וזה אחד החיישנים ע"י חיבור למחשב שידווח לך ישירות איזה חיישן !!!! למה ללכת סחור סחור??מה גם שלא תעשה איזה נזק של קצר לאחד המחשבים תוך כדי החיפוש באפלה חבל ....אני גם דוגל בלטפל לבד ולהכיר את הגיפ טוב כדי שלא אתקל בשטח בבעיה שלא אוכל לפתור...והכייף של העניין.... אבל לפעמים אין ברירה ...בהצלחה בועז