תגובה להודעה: חלפים/חלקים/אביזרים ומה לא, סחר-מכר בסמוראידה 2009
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
מורי
מי שצריך אילו שהם חלפים מוזמן ליצור קשר ואדאג להביא איתי למפגש.
צריך סמוראי חלופי למספר שבועות...:D:D:D
תעשו חיים ילדים...
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
MOALEM
צריך סמוראי חלופי למספר שבועות...:D:D:D
תעשו חיים ילדים...
בוא קח את שלי.- 1000 ש"ח ליום
אני מחפש קפיצים לקדימה!!!
מוכר 6 צמיגים 50\50 215/75/15
מצב טוב, לא חדשים- 60 ש"ח ליחידה.
מייצר הגבהות נדנדות.
מוכר תיבות הגה, משאבות הגה.
קיט שיפור- קרבורטור סובארו.
050-6442068
איפה אפשר להשיג את הגומי/פלסטיק מעל השמשה הקדמית שמחזיק את הברזנט?
מחפש נדבה רדיו לרכב - לא איכפת לי איזה דגם, לא צריך קלטות/דיסקים - רק שיהיה מקלט רדיו FM תקין , מצידי אפילו שיהיה מאלה שמכוונים עם חוגות או עם הכפתורים הגדולים שמקפיצים את המחט מנקודה לנקודה.
חפשו במחסנים ובבויידמים, עשו טובה לחבר שמשתגע ללא רעשי רקע ומכיר כבר כל רעש בסמוראי שלו, עשו טובה לזו שנוסעת איתו, שרוצה לשמוע קצת מוזיקה כי אחרת זה אומר שצריך לדבר איתי ואני לא יודע על מה :rolleyes:
עזרו לחבר :D
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
GodsFather
מחפש נדבה רדיו לרכב - לא איכפת לי איזה דגם, לא צריך קלטות/דיסקים - רק שיהיה מקלט רדיו FM תקין , מצידי אפילו שיהיה מאלה שמכוונים עם חוגות או עם הכפתורים הגדולים שמקפיצים את המחט מנקודה לנקודה.
חפשו במחסנים ובבויידמים, עשו טובה לחבר שמשתגע ללא רעשי רקע ומכיר כבר כל רעש בסמוראי שלו, עשו טובה לזו שנוסעת איתו, שרוצה לשמוע קצת מוזיקה כי אחרת זה אומר שצריך לדבר איתי ואני לא יודע על מה :rolleyes:
עזרו לחבר :D
יש לי אולי משהו בשבילך מזכרת שאיתי ומשה השאירו לי לא רדיו מדהים אבל משהו שעושה רעשים...(אגב למה אתה לא קונה משהו נורמלי?)
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
yoez
יש לי אולי משהו בשבילך מזכרת שאיתי ומשה השאירו לי לא רדיו מדהים אבל משהו שעושה רעשים...(אגב למה אתה לא קונה משהו נורמלי?)
כל עוד הוא עובד, דיינו. תביא למפגש, שיהיה לי מה לשמוע בדרך ממנו חזרה הביתה :rolleyes:
דלות התקציב וגם כי חבל לי להשקיע ברדיו חדש (אפילו אם זה 300 שקל) שיהרס אחרי יום בבוץ וקפיצות בסלעים ואבק השבילים.
אני מוכן לוותר על MP3 , על CD רגיל , על טייפ (רחמנא ליצלן), על צג דיגיטלי וכל שאר הטובין, העיקר שיהיה רדיו.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
GodsFather
כל עוד הוא עובד, דיינו. תביא למפגש, שיהיה לי מה לשמוע בדרך ממנו חזרה הביתה :rolleyes:
דלות התקציב וגם כי חבל לי להשקיע ברדיו חדש (אפילו אם זה 300 שקל) שיהרס אחרי יום בבוץ וקפיצות בסלעים ואבק השבילים.
אני מוכן לוותר על MP3 , על CD רגיל , על טייפ (רחמנא ליצלן), על צג דיגיטלי וכל שאר הטובין, העיקר שיהיה רדיו.
כנ"ל
חחחח:rolleyes:
למכירה (יש מצב אפילו להביא את זה לסמוראידה) - דרייבשאפט אחורי, תקין , צלבים חדשים.
600 ש"ח.
נעילת דפרנציאל - דגם לוקרייט 1510, מתאימה לסמוראים מכל השנתונים (חוץ מ84), ניתנת להרכבה גם בסרן הקידמי
הנעילה חדשה לחלוטין, מעולם לא הורכבה
בתקווה כי אספיק להגיע בזמן למפגש
אורי,
0524-733734
לא מגיע לאירוע אבל יש לי רדיו דיסק חדש באריזה. הבעיה היא שלדיסק אין אנטי שוק ואפילו בנסיעה רגילה הוא קופץ.
מי שרוצה שישלח הודעה פרטית - אני גר בראשון.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
aybazo 1
למכירה טמבון קידמי +פנסי וינקרים 250ש"ח .
הטמבון הוא בנייה עצמית מי שרוצה תמונות אפשר בה"פ.
היי אין לי לאן להיתקשר ? חשבתה על זה!!!!
1 קבצים מצורפים
GodsFather כמו שכתבתי לך בה"פ זה הרדיו:
http://www.jeepolog.com/forums/attac...1&d=1234712327
הפאנל הוא בכאילו ז"א לא אלקטרוני אלא מכאני עם מוטות קטנים שיוצאים מהגב שלו. ההגבר הוא 55W
שלך אם רק תרצה בעלות הדלק אלי הביתה.