לא רק בחביות אני הזמנתי 1000 ליטר וקניתי מיכל של 1000 (בסך הכל 500 שח עלה לי המיכל)
Printable View
לא רק בחביות אני הזמנתי 1000 ליטר וקניתי מיכל של 1000 (בסך הכל 500 שח עלה לי המיכל)
חברים. אני רוצה לשים בגנרטור של HONDA ביודיזל .
למי יש ניסיון?
זה הכל טוב ויפה, אבל מה עושה מי שאין לו בית פרטי
ומקום לשים את המיכלים/חביות/..... ?
בשמחה הייתי עובר למשהו שעולה לי פחות, ומזהם פחות
אבל מה עם הלוגיסטיקה ?
מודיעין.
לא צריך להיות גשש בלש על מנת לזהות את הפירסום ונסיון השיווק דרך השרשור.
נכון שביו דיזל יותר ידידותי לסביבה אבל הטיפול בנושא זהום האויר מרכב צריך להיות יותר מערכתי ואין שום משמעות בנושא זהום אויר לפג'רו שמתדלק בביו דיזל ליד כל האוטובוסים שמסתובבים בערים.
עניינית- המחיר מאוד לא אטרקטיבי ואם איכות הסביבה היא המניע ליצור ביו דיזל אזי צריך שהמחיר יהיה מעניין.
כשליטר ביו דיזל שווה פחות או יותר לליטר סולר אבל לא זמין ולא נגיש כמו סולר לי הוא לא כדאי.
ונכון שאפשר להחזיק מיכל בחצר אבל יש לזה מחיר ובעיקר סיכונים.
גם אני חושב שהשרשור קצת "מסריח" מפרסום אבל בכל מקרה, באתר המקושר כאן של היצרן(?) של הביו דיזל נכתב שהוא מתאים לכל סוגי מנועי הדיזל ולכל המכוניות עם מנוע דיזל. עד כמה שאני יודע רכבין חדשים עם מנועים מתקדמים לא מסתדרים טוב עם ביו דיזל ויש יצרנים (BMW למשל) שאוסרים שימו שבביו דיזל ברכבים שלהם.
אני התחלתי את השרשור הזה ולא זכור לי שאני חלק מחברת הביודיזל או משלמים לי על זה, כולה רציתי קצת מידע בנושא. נכון שהתגובות של שי הם קצת פרסומיות אבל בסך הכל הוא עזר לי.
בכל מקרה אני מאוד מרוצה מהתגובות של הרכב, הוא נוסע יפה ואפילו המנוע ניהיה שקט יותר.
לגבי הסיכונים שנכתבו לגבי החזקת מיכל...
מה הם בדיוק הסיכונים בלהחזיק 1000 ליטר שמן בישול בתוך מיכל בחצר?
אני אל מבין גדול בנושא הביודיזל, אבל אני יודע כמה דברים:
1 אני תורם לסביבה בזכות השימוש בתחליף הזה
2 אני משלם פחות לליטר
3 הרכב נוסע טוב
4 אני מבסוט
תודה רבה על העזרה של כולם.