כי זה פורום קהילה של ג'יפולוג.
Printable View
כי זה פורום קהילה של ג'יפולוג.
ואני דווקא בעד רכב סגור וממוזג! יש מקרים בהם תנאי מזג האויר קשים והטיול ארוך וממושך. במקרים כאלה אין כמו להפעיל את המזגן ולהרגיש את החיים חוזרים לגוף. אני יודע! לי אין מזגן ובימי הקיץ הלוהטים אני מריח כמו עוף צלוי. בסוף יום טיול כזה אני נראה כמו הצרות שלי בעוד חברי עם המזגנים נראים עדיין רעננים יחסית.
חיים,
תנסה ללכת הפוך ..
אולי ג'יפ אמיתי ( או רכב שטח כי יש גם של יצרנים אחרים ) הוא כלי הרכב שבו נוהג הג'יפאי האמיתי ? .. ( יהיה אשר יהיה )
ועכשיו תגדיר לי מי הוא הג'יפאי, אז כבר נדע, לפי במה הוא נוהג, מה הוא הרכב האולטימטיבי ..
( ואגב, גם הדיון הזה כבר היה בג'יפטריפ כמה וכמה פעמים בעבר )
אני מניח שתגלה שהג'יפאי שממנו ניגזר הג'יפ, הוא זה שלא מקלקל, זה שלא מלכלך, זה שלא פותח קוליס חדש, זה שיכול לחיות 4 חודשים בשטח בלי לאכול ובלי לתדלק וכו' ...
כלומר, לא קיים.
אני אישית, סתם נהנה מהקטע של החופש בנהיגה בשטח.
אתמול התהפך אמבולנס בצומת יגור, כל יבשת אסיה היתה פקוקה מזה. אז עליתי לשביל נוף הכרמל ונסעתי עד למוחרקה, ירדתי והופ אני ביקנעם. לקח לי כמעט אותו הזמן אבל הנוף היה הרבה יותר יפה ולא ראיתי אפילו אוטו אחד חוץ ממני כל הדרך ! ( אחלה קיצור מתברר )
זה בשבילי היה שווה את כל השבוע וזה לא שטח בכלל.
טוב נו , אני לא יכול שלא להגיב
אני לא מסכים עם נמרוד, ודווקא כן חולק עליך
מבחינת העובדות, כפי שכתב יחיעם , גיפ זה JEEP פה אין ויכוח
רכב שטח ? אני חושב שכל אחד צריך להתאים את מה שהוא קונה / בונה בהתאם לצרכים שלו, אגב לא רק בתחום הזה , אני מכיר מישהו שנוסע על מזדה טנדר , לא מעניין אותו מעלה כזה או אחר, אבל הוא מכיר כל בעל כנף, צמח , ואת הגאולוגיה של כל הנגב, הוא פחות איש שטח ממך חיים? יש לי חבר שנסע שבוע שעבר לנקרות יחד עם כמה חברים , נכנסו כמה קילומטרים תפסו עץ טוב תפסו תנומה טובה , וחזרו הביתה , אז מה הם לא מסוקסים מספיק ?
אני בכוונה לא מפריד בן רכב השטח לבעליו , מפני שזה בעיניי לא אומר כלום אם למישהו יש רכב מפלצתי עתיר מוממנטים וסוסים עם גלגלים בגודל של בית וסרנים של רכבת, אז מה אם כל מה שהוא עושה זה לבוא ביום שישי לבור ולהראות של מי יותר גדול.......... לא מעניין אותי, לא מדבר אלי , מאידך אם זה מה שעושה לו את זה.....לבריאות!
צריך להבין שלא כולנו עשויים מאותו החומר , לכל אחד יש את הדברים שהוא אוהב , והוא רוצה ואני לא רואה שיש פה איזו שהיא תחרות אחרת, ברוך טולדנו היה צוחק על כולנו
לגבי ג'יפטריפ , מה הבעיה לא הבנתי, לא מתאים לך אל תיכנס , למה להשמיץ , מה רע להיות זב חוטם, הייתי מוכן לשלם הרבה בשביל זה [ אומרים שעוד עשרים שנה זה יחזור לי ממיילא ]
אגב ארז , איך אתה יודע שהוא נכנס כל יום?
זהו הגזמתי.......בברכה שאולי
אגב , הייתי שמח להכיר את האנשים מאחורי השמות , ואולי לארגן איזה מפגש ג'יפולוג , מה אתם אומרים?
שאולי כתב:
טעות בידך! החיים משולים לרחב חד סיטרי...ציטוט:
אומרים שעוד עשרים שנה זה יחזור לי ממיילא
...ושמעתי שמגיע לך מזל טוב, ועוד כארבעה חודשים תהפוך למיעוט בביתך שלך...
אביגדור
לא חשבתי שאפשר להיות יותר ברור מנמרוד, אבל, חברים, השרשור הזה נמאס עוד לפני שהוא התחיל.ציטוט:
ואם אתה מתעקש על הדיון הזה, אז ג'יפ טריפ הוא בפרוש המקום המתאים יותר, כי כאן, אפעס, מה לעשות, מעצם הגדרת האתר, רוב האנשים מסכימים איתך בסך הכל... אתה רוצה למצוא מחלוקת, חפש שם
אם הוא לא ננעל, זה רק מתוך נימוס יתר.