אי אפשר לדעת מי צודק, מסתבר שגם כל שאר המקורות מבלבים, אבל לפחות אפשר לראות שמחשב מקביל של XJ ייתן תוספת נאה בהספק... ובמומנט...
אז קדימה ח'ברה, עוד מספרים של מחשבים ייתנו לנו עוד מיידע וכוח!
Printable View
...
למה לא פשוט להחליף מחשב בסופה באחד "אמריקאי"? יש לי אחד, 93 XJ, שאני מוכן לנדב לטובת העניין. הפרש ביצועים כזה יורגש גם בישבן.
מספרי חלקים שמתחילים ב 5603 הם חלקים משנתון 95-96, מעבר לכך לא מצאתי מידע נוסף.
שימו לב גם לעליה ביחס הדחיסה החל ממתישהו בסוף שנות ה90 (קצת לפני הצגת הTJ שהוא כבר שונה ממש)
אסף.
זה מדהים איך דווקא החלק הטוב ביותר בסופה - המנוע וביצועיו בכל תנאי, זוכה לכל כך הרבה התייחסות ונסיונות לשיפורים... אני לא מבין, כוח זה מה שחסר לנו בסופה? דווקא כוח?.....
בקיצור - יאללה, מתי מתארגנת קבוצת רכישה למחשבי XJ?.....:mrgreen:
אסף, כנראה שיש דברים בגו... אצלי זה גם ככה לא היה משנה כלום אבל שאר החברים יכולים להסיק כמה דברים מהשרשור הזה.
בכל מקרה, אני מבקש להמשיך להזרים מספרים של מחשבים, אולי נגלה שיש מישהו עם מחשב אמריקאי סטנדרטי.
ודרור, אם אתה רוצה לבדוק את התוספת שייתן לך מחשב של XJ, יש לי כמה אז אני מוכן להשאיל לך לבדיקה.
בכיף.
עוד שאלה - אם כבר מדברים על החלפת מחשבים לכאלה שבאים מ-XJ: יש משמעות להתקנת מחשב שירד מ-XJ אוטומטי ועכשיו צריך לעבוד עם מנוע שמחובר לגיר ידני?
סופה 92 (של עמי ו')
מספר מחשב 56005722
סופה 93 (שלי)
מספר מחשב 58027384
1993-1991 YJ Body 4.0L, Fed, RFI M/T (5-speed) 56027406 (מק"ט חדש R6027406)
המק"ט השני לא מופיע בשום מקום.
כנראה טעית בקריאה של המק"ט השני, צ"ל 56027384
56027384 1 YJ,Y1 1992, w/o RFI
(Leaded Fuel) M.T. FEDERAL
RFI=RADIO NOISE SUPPRESSION
והנה הדוגמא הראשונה,
מחשבי הסופה הנ"ל = מחשבי YJ אמריקאים סטנדרטים, עם FEDERAL EMISSIONS.
בקיצור, אין אמת אחת, כצפוי מתע"ר, סלט אחד גדול, חלק רגילים, חלק גרסא אירופאית...
ודרור, ההבדל בין אוטומט לידני, שולי לחלוטין, אני נוסע עם מחשב של אוטומט לאחרונה, ואין הבדל מוחשי, הדבר היחידי ששונה זה שעדיף להוסיף כפתור שגורם למחשב לחשוב שאתה בדרייב.
טוב אז נגמרו התרוצים אין גשם ולא קר, הגיפ רק עם קצת בוץ מהטיול האחרון( אלי אתה יודע למה:twisted: )
סופה שנת 95, והמספר שעלה בגורל הוא 56027436
יואב
w/M.T.; w/OEM #56027436
שנת 95 גיר רגיל
56027781
מה זה? מי זה? ומה זה שווה?
אם יש יותר טוב, אני רוצה...
סביון
ככל הנראה, זהו מחשב YJ אמריקאי סטנדרטי, אז כנראה שאין יותר טוב.
אבל אני לא בטוח ב-100%, אולי אשר יצליח למצוא מקור מהימן יותר משלי.
YJ, 4.0 Eng., Man. Trans., E.S.A. w/o Catalyst, Leaded Fuel
לא YJ סטנדרטי, מחשב ליצוא.
מה זה אומר מחשב לייצא?
שורה תחתונה, מה הנתונים ואיך משפרים?
תודה