"כונס לחות" :?: :?: :?:ציטוט:
נכתב במקור על ידי נקסוס
Printable View
"כונס לחות" :?: :?: :?:ציטוט:
נכתב במקור על ידי נקסוס
נמרוד - מפרק בנק' כלשהי של צנרת האוויר שבה הכח הצנטריפוגלי מקסימלי, אליו מתנקזים מיים שנכנסים לשנורקל ועודפי לחות מהטל שבטח מצטבר לי שם כל בוקר. המיים נכנסים למפרק הזה, נגיד בצורת T (הקו האנכי הוא הכונס) ומגיעים עד למטה. שם מחכה להם גומי קשיח למחצה, המחובר עם קפיץ לחלק החיצוני של ה"כונס". כשהמנוע פועל, שאיבת האוויר+הקפיץ מחזיקים את הגומי סגור. כשמכבים מנוע - או כשיש יותר מדי מיים - הגומי נפתח קצת והמיים יוצאים.
מובן שאני נתקל בבעיות לוגיסטיות ברורות - חישוב קבוע הקפיץ הנדרש, הבנייה עצמה של מכשיר מדוייק כל כך... אבל זה אתגר. יש גם תכנית גיבוי - החלק האנכי של ה-T נסגר עם אטם ידני כזה או אחר, והוא ארוך מאוד (15 ס"מ ומעלה) כך שהוא מסוגל לקלוט כמות מיים של נסיעה מת"א לחיפה בגשם שוטף. מכבה מנוע - פותח מכסה ומנקז מיים.
כן, ברור לי שזה יחסית מיותר (בנזין, יחס דחיסה נמוך, כמויות מיים זניחות) ושיש פתרונות נוחים יותר. אני אוהב לאתגר את עצמי - מותר, לא?
אני דווקא שונא לאלתר עד שאפשר אחרת. פשוט לא בונים עד שאפשר אחרת, אבל במקרה הזה היה לי זרז להפעלת השנורקל... עד שהזרז הגיע, היה לו את הראש היפה, אבל הוא היה מנותק.
אה, ואני לא הולך לצפות מחדש בניקל. ממש לא. ממש, ממש לא. זה בדיוק מסוג הדברים שמיותרים לחלוטין, לדעתי. יש לי דברים טובים יותר לעשות עם הכסף שאין לי.
נימרוד, הכוונה של אלון בקיצור היא כמו הברך בדיפנדר, אם אתה מכיר.
תשמע, אני רגיל להתעלל באחרים בפורומים... אל תגידו לי שעכשיו הגיע יומי :?
אלון, אתה צוחק עלי, נכון?
כן ולא :lol:
אני כן הולך לשים מפרק כמו בדיפטנדר, אבל בטח לא כזה פרוייקט כמתואר מעלה. בולדוג, בוש והכלם בעצמך - סוף סוף הזדמנות להוליך את נמרוד שולל, ואתה הורס לי.
באמת לא ברורה ההתעמקות בנושא שולי כל-כך:
יש כאלה לכל CJ , טרקטור או טרקטורון, פיות גומי עם שתי שפתיים שנמצאות בחלק הכי נמוך בבית המסנן או בצינור בדרך, עולות שני שקלים גג, והן חד כיווניות, נותנות לאבק ומים לצאת ולא נותנות לאוויר להיכנס.
מה זה ספרי ניקל?ציטוט:
נכתב במקור על ידי k2000
יש ספרי שייתן את אותו ברק יפה שציפוי ניקל נותן?