תגובה להודעה: פרצים עליון, וציר המצלעות
מטבעו של המסלול, מסלול עבירות איטי, הזמן הכולל משתנה מאוד לפי גודל השיירה. שימו לב.
בג'יפ בודד בלי עצירות מיותרות (עצרתי כמה פעמים לצלם) ובלי להתבחבש בעבירות, לקח לי בערך שעה. שיירה עם עצירות, צילומים, להוריד מכוון במכשולים וכן הלאה, והכל כפול מספר הג'יפים - יכול לקחת יותר מחצי יום. זה נכון לכל מסלול מרובה מכשולים, ונכון במיוחד למסלול דוגמת פרצים עליון, שבו כל דקה יש משהו וכמעט אין נסיעה רצופה.
אסף.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
asafk
שיירה עם עצירות, צילומים, להוריד מכוון במכשולים וכן הלאה, והכל כפול מספר הג'יפים - יכול לקחת יותר מחצי יום. זה נכון לכל מסלול מרובה מכשולים, ונכון במיוחד למסלול דוגמת פרצים עליון, שבו כל דקה יש משהו וכמעט אין נסיעה רצופה.
אסף.
כל מילה בסלע.
מעניין אם שתי הקבוצות עם בערך 15 כלים שראינו נכנסים בערך ב 17:30 כבר בחוץ? עשו מצפון לדרום שזה הכיוון הקשה יותר היום. היו שם כלים שבטח עיכבו את השיירה.
אסף שעה זה אם אתה טס ללא קפה, תה, פיפי לילדים ואוכל, אנחנו כבר לא בסרט הזה, היום על כל שעה ברכב לפחות עד שעה בחוץ.
כל נסיעה ואפילו שהייה בשטח ללא ידע יכולה להיות מסוכנת. כמו גם נהיגה ברכב גם על הכביש.
במסלול הזה יש את המדרגה המדוברת, אשר נראית מאיימת אבל אני לא רואה בה כל סכנה. חוץ מפוטנציאל לנזק לרכב.
בנוסף ישנה עליה אחת דיי תחוחה עם מספר בורות, שבצידה האחד יש מדרון תלול. גם שם לא הייתי אומר שיש סכנה משמעותית כלשהי. למעשה המסלול הזה הוא בין המסלולים הפחות "מסוכנים", שאני מכיר.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ערן המסוקס
במסלול הזה יש את המדרגה המדוברת, אשר נראית מאיימת אבל אני לא רואה בה כל סכנה. חוץ מפוטנציאל לנזק לרכב.
= ציר המצלעות.
בפרצים עליון אין שום מדרגה מאיימת.
אביגדור