אהלן חנן, נשמח לארח אותך בגמדיה.
תעקוב אחרי השרשור ושיינוקה ירשום לגבי נקודת המפגש.
אמיר, ואני חשבתי שאולי תטייל איתנו:???:
מה עם גיטרה?:evil:
Printable View
אהלן חנן, נשמח לארח אותך בגמדיה.
תעקוב אחרי השרשור ושיינוקה ירשום לגבי נקודת המפגש.
אמיר, ואני חשבתי שאולי תטייל איתנו:???:
מה עם גיטרה?:evil:
מה עם גיטרה?:evil:[/QUOTE]
אני לא מבין לפני שנה רכשתה גיטרה מה קרה מאז??!!:confused: :twisted:
בנוגע לטיול לילה הוא יהיה מתל עזקה לאורך הרכס דרומה לבית גוברין ומשם לכיוון פורה והתלים שבדרך.
נא להביא פנסים אלו שרוצים לזחול במערות מסתור.
בנוגע לאוכל כל איש ידאג לעצמו עד שישי בערב, בשישי נוכל יחד ארוחת שבת כבש על האש סלטים והרבה יין, למי שיש בקשות מיוחדות זה הזמן (לפני הקניה).
כמובן שכל אחד מחוייב להביא יין או שישיית בירות (בעיות כשרות נא ליידע!)
ולאחר שראינו את הצלחת צלחות הפלסטיק הקשיחות (כמו של ילדים קטנים) וחיסכון בזבל בזכות כך מחר בבוקר אני עושה קניה נוספת לצלחות וכוסות מי שמעוניין לחסוך בזבל זה הזמן להודיע לי עלות הצלחות והכוסות מספר שקלים!
חנן ברוך הבא !
עידן הדר רשום נא: 0524240342 שזה לא יקרה בשנית חשבתי שיש משהו מיוחד בניייינו.
נפגש בשעה 21:30 בתל עזקה.
לבאים מכיוון מודעין\תל אביב\צפון סעו על כביש 1 ( ת"א ירושלים) ובמחלף שער הגיא פנו דרומה (ימינה) על כביש 38 לכיוון בית שמש (יש שילוט) ממשיכים עם כביש זה (חולפים על פני בית שמש) בדרך תעברו את הישוב זכריה לאחר 1 ק"מ תגיעו לצומת עזקה ושם פונים ימינה לכביש ,383 ,לאחר 2 קילומטרים פנו שמאלה לכביש צר (אני השאיר סטיק לייט) מטפסים עד הפיצול ושם אתם פונים שמאלה (גם שם אני השאיר סטיקלייט לכיוון התל, ממשיכים לטפס עד לתל. (לא ראיתם סטיק לייט אז אל תפנו , ישנם פניות קטנות בדרך שאינן רלונטיות).
אמיר, הטלפון של שיינוק רשום פה למעלה (מעתיקה לך 052-4240342)
מי בעניין של אוכל כשר? שנדע להתארגן על הפיתות
רבותי ראשית חג שמייח!
שנית אני חייב לגעת מי מגיע סופי וכמה אנשים באים איתו!!! אז אנא שרשרו עצמכם ומי שחדש אנא רשמו את הטל או שלחו לי בהודעה פרטית.
טלטל
רעות+ 3?
מאור +3?
אלכס +2
עידןw + חברה
חנן +1
מהנדס +?
מיכאל+ ?
אנוכי.
אמיר?
יואב?
חברים מי מתנדב להיות א עוגות?
לכול אלו המתכוונים לזחול איתי במערות מסתור הביא פנסים יהיה כייף!
יואב עדיין בסימן שאלה -, בכל מקרה לבד, ובכל מקרה רק משישי בלילה- אז אל תספרו אותי בהכונת הקולינריות
חג שמח
אני מגיע +שניים
מיכאל.
שני, זה אני + 1.
כבש אני קונה רק מחר (אין מקום במקרר:) ).
חג שמח.
אנחנו דואגים לחלק נכבד מהאוכל, למי שיש צידנית עם קרחונים - אנא תביאו. הצידנית שלנו לא תספיק.
שני, אני+1 ואולי עוד 1 לחלק מהטיול.
סדר שמח :-)
מגיע לטיולילה בלבד, נכון לעכשיו. נתראה ב21:30 בתל עזקה
דרך אגב, מה רמת העבירות של המסלול בלילה ? או שזה משהו רגוע בשביל לשמור על הכלים ?
נכון לרגע זה אני מגיע עם עוד שתיים (לאחת מהן יש גיטרה).
כמו שזה נראה עכשיו, אנחנו נגיע רק מחר בבוקר.
רבותי היום ב21:30 נפגש בתל עזקה, העבירות אינה קשה אך ישנם בדרך מס מקומות שניתן להשתובב בהם.
כול מי שמגיע מחר בבוקר שיהיה איתי בקשר טלפוני בכדי לקבוע נקודת מפגש. רבותי אנא הביאו איתכם כלים לבישול ולהכנת אוכל.
חג שמייח
איפה חניון לילה משוער של שישי למאחרים להצטרף?
כנראה שלא נוכל להגיע
תבלו יפה
חג שמח
אני ואיתי היינו אתמול רק בטיולילה והיה ממש תענוג.
אחלה חבר'ה, היה נעים להכיר ומקווה שאתם נהנים עכשיו איפה שלא תהיו ברחבי ארצנו.
חברים היה טיול מוצלח מכל זווית בה ניתן להביט עליו!! מזחילה במערות ועד דיונות מטריפות ודרך פריחות מרהיבות! תודה לכל מי שנתן ידו באירגון חזקו ואימצו!!
נפגש בטיול הבא!