תגובה להודעה: נראתה סופה גנובה ירוקה ברמת חובב
אסף,
וועדה היא באמת חיה עם ארבע רגליים אחוריות.
וועדת חקירה ממלכתית היא עניין אחר.
גם אם לא תהייה תוצאה מיידית, פעולת מחאה רחבה תגיע לתוצאות.
היו כאלה בארץ בעבר. תמיד גרמו לשינוי, מיידי או מושהה.
מי שמעז, מצליח.
ורק סתם לסבר את האוזן, איפה אנחנו באמת חיים:
כביש מיתר-ב"ש, שעת ערב מאוחרת. אחיה של המרצה שלי לכימיה נוסע לו בשקט עם אישתו. רכב עם 3 בדואים נצמד אליו מאחור, ומתחיל לשחק איתו חתול-עכבר. ברמזור של אזה"ת עומר הרכבים עוצרים, בני הדודים מזנקים החוצה ומתחילים להכניס מכות ליושב על ההגה, בטענה שהוא עקף אותם. אישתו מתקשרת למשטרע ובצרחות בכי מסבירה להם שכרגע מרביצים לבעלה באמצע כביש מהיר.
בתשובה היא נתבקשה להגיע ולהגיש תלונה, וסירוב ישיר לשלוח ניידת. :confused:
ולמה זאת?
יום בהיר אחד מתוכננת במשטרע פשיטה רחבת היקף על שבט תראבין שליד רהט. המון זמן וכסף מושקע באימונים של שוטרי תחנת שוקת שהיו עתידים לצאת למשימה. בבוקר שלפני המבצע, מועבר תדריך בתחנה. השוטרים יוצאים לרחבת החניה. אל אותה החניה מגיעים כמה נציגים של יעד ה"פשיטה הסודית". יוצאים מרכביהם, ומקריאים את רשימת שמות השטורים המשתתפים במבצע, אחד-אחד, בצירוף כתובות הבית שלהם. לאחר הסבר קצר וממצה שהם הרבה, ומשטרת היהודונים לעולם לא תתפוס את כל מי שיתנקם אחרי זה במשפחותיהם של השוטרים, המבצע בוטל במקום.
וזה לא ציטוט ממערבון זול, אלה דבריו של שוטר משטרת ישראל.
ועכשיו בוא ותסביר לי את מי מעניינת סופה גנובה, ועוד של הרשות?
תכינו את המקלעים בשערי היישובים, מסיטי כדורים לחזיתות הרכבים, ואת האלות והאקדחים המאולתרים מתחת למושבי מכוניותיכם...:rolleyes:
זו לא בדיחה, היום כבר השישי באפריל. זו המציאות שאנחנו צועדים אליה.
חג שמח ושקט
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
mixael
כביש מיתר-ב"ש, שעת ערב מאוחרת. אחיה של המרצה שלי לכימיה נוסע לו בשקט עם אישתו. רכב עם 3 בדואים נצמד אליו מאחור, ומתחיל לשחק איתו חתול-עכבר. ברמזור של אזה"ת עומר הרכבים עוצרים, בני הדודים מזנקים החוצה ומתחילים להכניס מכות ליושב על ההגה, בטענה שהוא עקף אותם. אישתו מתקשרת למשטרע ובצרחות בכי מסבירה להם שכרגע מרביצים לבעלה באמצע כביש מהיר.
ולמה זאת?
יום בהיר אחד מתוכננת במשטרע פשיטה רחבת היקף על שבט תראבין שליד רהט. המון זמן וכסף מושקע באימונים של שוטרי תחנת שוקת שהיו עתידים לצאת למשימה. בבוקר שלפני המבצע, מועבר תדריך בתחנה. השוטרים יוצאים לרחבת החניה. אל אותה החניה מגיעים כמה נציגים של יעד ה"פשיטה הסודית". יוצאים מרכביהם, ומקריאים את רשימת שמות השטורים המשתתפים במבצע, אחד-אחד, בצירוף כתובות הבית שלהם. לאחר הסבר קצר וממצה שהם הרבה, ומשטרת היהודונים לעולם לא תתפוס את כל מי שיתנקם אחרי זה במשפחותיהם של השוטרים, המבצע בוטל במקום.
ועכשיו בוא ותסביר לי את מי מעניינת סופה גנובה, ועוד של הרשות?
תכינו את המקלעים בשערי היישובים, מסיטי כדורים לחזיתות הרכבים, ואת האלות והאקדחים המאולתרים מתחת למושבי מכוניותיכם...:rolleyes:
זו לא בדיחה, היום כבר השישי באפריל. זו המציאות שאנחנו צועדים אליה.
חג שמח ושקט
מסכים עם כל מילה.
זו מציאות שמדינת ישראל צועדת אליה במודע ובעיניים קשורות כבר הרבה שנים. מדיניות פוליטיקלי-קורקטית רכרוכית ורופסת של כניעה בפני טרוריסטים, בפני פושעים, בפני כל סוג של אלימות. מדיניות שמזדרזת להתגייס למען כל עבריין, פושע או אויב, להצדיק את מעשיו ב"ילדות קשה", "הזנחה", "קיפוח", "כיבוש" או "נישול" - מחק את המיותר.
בו זמנית - כבר לא מתביישים אצלנו להטיף מוסר למי שנפגע, לנזוף בו בפטרונות מתנשאת שככה זה בעולם הפוליטיקלי-קורקט המוכתב ומנוהל בידי יחצ"נים, ספינולוגים ויועצי תקשורת - וכדאי שיתרגל לפיגועים, לאלימות, לגניבות, לפרוטקשן. היום הנורמה היא להסביר לקורבן שאנחנו באמת משתתפים בצערו, אבל הוא קורבן הכרחי של "שלום", "אחוות עמים", "דו-קיום", "אינטגרציה", "אפליה מתקנת", מה לא. כשכל מה שיש לנו להציע לילדים שלנו זה תוכניות ריאליטי במקום ערכים, מה הפלא שהם מקבלים בשווין נפש מדיניות שהכל בה הפוך - לילה הוא יום ויום הוא לילה, הקורבן תמיד אשם, והאשם תמיד קורבן...
אחר כך אנחנו מתפלאים שחצי מבני הנוער משתמטים מהצבא, שהמשטרה קיימת רק בשביל דו"חות מהירות, שעבריינים צוחקים לנו בפנים, שכל דאלים גבר, שכל מחבל הוא "לוחם-חופש", שגנגסטרים הפכו לסלבריטיז, ואוי ואבוי למי שיעז לומר את האמת: מיד יוקיעו אותו בריש-גלי כגזען ומסית.
את הארץ הקטנה הזו אנחנו כבר מאבדים יום-יום. פיסת אדמה אחר פיסת אדמה, גרגר אחרי גרגר, ואנחנו בדרך הנכונה לאבד גם את המדינה. ושלא תגידו אחר כך "לא ידענו".
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
mixael
ולמה זאת?
זה עוד בסדר.
מה אם אומר לך שמבצע ענקי להשבת אדמות המדינה לידי המדינה נעצר כי תחנת משטרה שלמה (לא בדרום) משוחדת כבר שנים באופן יסודי וקבוע?
העבריין מחזיק עדר כבשים שנועד לארועיים משפחתיים של שוטרי התחנה...
סליחה על החוצפה, אבל חוץ מלמחזר את אותם הקיטורים, מה אתם מתכננים לעשות לשינוי המצב?
רוב רובינו חי בנוחות (יחסית) במדינת גדרה חדרה ומקטר (גם אני).
ועדה זה פיתרון נהדר!
ישבו, ידונו ,ישקלו ויתנו תשובה.....תוך משהו כמו שנתיים בערך!!!
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
nirs
סליחה על החוצפה, אבל חוץ מלמחזר את אותם הקיטורים, מה אתם מתכננים לעשות לשינוי המצב?
רוב רובינו חי בנוחות (יחסית) במדינת גדרה חדרה ומקטר (גם אני).
אכן סוג של חוצפה.. או תמימות.
גרת פעם בדרום הפרוע?
זה עבר מזמן את היכולת של האזרח "הפשוט" להגיב, יותר עניין של להתאים את עצמך למצב.
ת'כלס חוק דרומי תפור למצב שיש בדרום היום-למרות שהוא תעודת עניות לרשויות.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ד ו ר ו ן
גרת פעם בדרום הפרוע?
כן. 22 שנים.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ד ו ר ו ן
זה עבר מזמן את היכולת של האזרח "הפשוט" להגיב, יותר עניין של להתאים את עצמך למצב.
זו נבואה שמגשימה את עצמה. אם זה מה שאתה חושב זה מה שיהיה.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ד ו ר ו ן
ת'כלס חוק דרומי תפור למצב שיש בדרום היום-למרות שהוא תעודת עניות לרשויות.
לא ממליץ לאף אחד לבחון את יישום החוק הלכה למעשה.
ואני שוב שואל, מה ניתן לעשות בנדון?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
nirs
זו נבואה שמגשימה את עצמה. אם זה מה שאתה חושב זה מה שיהיה.
זה לא מה אני חושב שיהיה, זה מה שקורה עכשיו, כבר כמה שנים.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
nirs
לא ממליץ לאף אחד לבחון את יישום החוק הלכה למעשה.
בגלל זה אתה מתאים את עצמך למצב, כדי לא ליישם.