ברור שמדובר רק לשטח..
כמה אתה ממליץ לי לנסוע בכביש?
עוד שאלה..
עם 12 PSI בשטח נגיד אני נוסע בשבילים משובשים. אין סיכוי שהצמיג ימעך עד הז'אנט ויעשה נזק לג'אנט ואולי גם קרע בצמיג??
Printable View
ברור שמדובר רק לשטח..
כמה אתה ממליץ לי לנסוע בכביש?
עוד שאלה..
עם 12 PSI בשטח נגיד אני נוסע בשבילים משובשים. אין סיכוי שהצמיג ימעך עד הז'אנט ויעשה נזק לג'אנט ואולי גם קרע בצמיג??
אני חושב שה FSM ממליץ על PSI 20 לצמיגים בגודל המקורי לנהיגת כביש.
בדיונות יצא לי כבר להוריד ל-10 PSI בלי שהצמיג שלי (215.70.15 על כ'אנט מקורי) יצתבט, בשטח סלעי זה נע אצלי בין 12 ל- 14 PSI ללא הצטבטות או ופגיעה בג'אנט. צד שני אני נוסע די רגוע גם בשבילים.
יש סיכוי שיקרה הכל, זה די פקטור של התנסות ונסיון בשטח.
אמיר.
עד 7 PSI , אין לך מה לדאוג , אם כי להגיע למתחת ל10 זה לא מומלץ.
לגבי קפיצאי מומלץ, אם עוד לא הבנת - חמילבסקי
יש לו סטים משופרים וסטנדרטים ואם אתה רוצה משהו מיוחד הוא גם יכין לך. הוא יתאים לך גם בולמים במידת הצורך, אם כי אני מבין ממך שיש לך קשרים במוסך שאולי יסייעו לך בעניין הבולמים גם כן.
חימלבסקי זה שם.. אבל מי זה? מאיפה? אולי יש מספר טלפון?
בהקשר השני: כן אני עובד ביום-יום במוסך מורשה סוזוקי, קרייזלר, ג'יפ ודודג' אז בגדול אני יכול להזמין חלקים מקוריים או תחליפיים. אבל לא משופרים.. וחוץ מזה אני לא רוצה לבקש מהם כלום כי בעל הבית חרא!!
רשמתי לך ממש בתחילת השרשור והנה זה שוב -
חמילבסקי קפיצים,תמנע 17 חולון, בקש סט לסמוראי ותהנה מכל רגע.
03-5500731
בעלי הבית הם עופר וארז, קרוב לוודאי שתדבר עם עופר. תאמר לו שאמיר הפנה אותך, הוא כבר יבין שאתה מהמיוחדים ;)
ומן הראוי לציין - אין לי שום דיבידנדים אצלם, אנחנו מכירים שנים בעקבות כמה סט-אפים שהם בנו/סייעו לי להרכיב ומכאן ההמלצה.
אחלה אחי. תודה רבה רבה
אני ירים להם טלפון יום ראשון.
מצטרף להמלצה של אמיר.
אין מה להגיד הם יודעים את העבודה כמו גם שהחומר ממנו הם מכינים את הקפיצים מעולה.
טוב דיברתי עם עופר כמו שאמרת.. נשמעים רציניים רצח.
בקצרה על מה שנסגר:
שאלתי איזה חברות הם מייבאים והוא טוען שכל החברות האלו עם המותגים מודבקים עליהם זה לא משהו מיוחד כמו שזה נשמע ושהם נהרסים די מהר.
הסברתי לו בקצרה את המצב של הקפיצים שלי ואת צורת ההתנהגות של הרכב בשטח והוא אומר שלא בהכרח צריך להחליף את כל הקפיצים.. יכול להיות שיספיק להחליף את המאיות. או אולי בכלל הבעיה היא בבולמים.
בקיצור. אני צריך לעשות טיול למרכז ולעבור אצלו כדי שיסתכל ויגיד מה דעתו.
אמיר תודה רבה אחי.
אני ידווח מה קורה הלאה כשדברים יתפתחו