תגובה להודעה: ישור קו בסמוראי 1987
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
סמוראי87אריה
ויש עוד ונטה שסתם יושבת על הרדיאטור וחוסמת את המאבר של האויר אז אני לא יודע מה לעשות איזה להפעיל אותה או להוריד אותה או לעשות לה כפתור ידני .
אהלן אריה
סיפרת שהיה מזגן ופירקת אותו? הונטה החיצונית היתה של המזגן ככל הנראה, ויחד איתה נמצא עדיין כנראה הרדיאטור של המזגן. שניהם יכולים ללכת לפח במידה ואין לך כוונה להרכיב אותו שוב, אם אתה מתעקש אתה אכן יכול לחווט את המאורר מחדש לחיבור עם מתג בקבינה.
בהצלחה-קובי
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
kobiarava
אהלן אריה
סיפרת שהיה מזגן ופירקת אותו? הונטה החיצונית היתה של המזגן ככל הנראה, ויחד איתה נמצא עדיין כנראה הרדיאטור של המזגן.
בהצלחה-קובי
זה על הרדיאטור של המנוע של המזגן הוא יותר קטן לדעתי, למרות שאני יבדוק את זה מחר בבוקר
עם אתה צודק וזה של המזגן, אז אני שוקל להוריד אותו בישביל לאפשר לאוויר ליזרום יותר טוב.
כי הרכב לא עובר לי את ה95 - 98 מעלות אחרי נסיע ממושחת ( איזה חצי שעה וכצת יותר )
למישהוא יש מוסג מאיפה אפשר ליקנות מיסב לגלגל קידמי ? יש לי חופש נוראי אני חושב שהוא כבר לכול השעות ( 9\3 - 6\ 12 )
ומה לגבי מרחק של 16 17 סנטים מחרחק בין חור לחור בנדנדות קידמיות ואחוריות
יש מישהוא פה בפורם עם נדנדות בכזה אורך והוא יכול להביא חוות דעת עליהם
ראיתי באחד השירשורים שיש בחור עם 20 סנטים בין חור לחור וטוען שאין לו הרבה שיוט . ?! מה דעתכם ?
והעם אפשר לערגל עלים עלידי מכופף צינורות שיש למיפעלי ברזל לדוגמא
כי קפיצאים אצלנו רוצים 800 שח על עירגול של 4 עלים ו200 שקל ל2 נדנדות של 17 סנטים בין חור לחור . נישמע לי יקר היום קניתי 3 מטר של פלאך 50X8 באיזה 60 שקל .
אגב סוף סוף הרכבתי בקליות של סופה בדלת האחורית נירא לדעתי נחמד
לא יודע מי הקפיצאי הזה שלך (אם אפשר לקרוא לו ככה...) , אבל 17 ס"מ בין חור לחור זה לא תיקני, נקודה. שיסעו עם זה, שיגידו לך שלא מורגש כלום , שיספרו לך סיפורי אלף לילה ולילה - זה לא טוב.
קנית פלח דק מידי לדעתי , אבל קטונתי בעניין הזה..
טמפ' הטרמוסטט התיקנית היא 82 מעלות, הרכב אמור להגיע לאיזור ה90 מעלות ולחזור חזרה למטה כשמערכת הקירור עובדת תקין. איך אתה מודד את המעלות אצלך ? (נסיעה ממושכת משלבת גם רוח שמקררת את המנוע, מכאן שאם אתה עומד במקום, המערכת צריכה לעבוד יותר קשה כדי לקרר את המנוע...שוב אני שואל - איך בדקת ? )
מכופפת צינורות היא לצינורות , עלים ממה שידוע לי לא עשויים צינורות.. נכון ? :confused:
מכופפים עלים עם פטיש או פרס , לך לקפיצאי שלך , שב אצלו בעסק בלי האוטו (נניח ובאת לשתות קפה ולהתחבר איתו) ותראה איך הוא עובד, אח"כ תתחיל לנסות ולתהות...
אה וכבר אמרתי לך... חיפוש היה פותר לך את התהיות הרבה יותר מהר , כולל איך לערגל בבית...
אריה,אם פירקת את הרדיאטור מזגן אצלך הייתי שמח לרכוש אותו ממך
אם אתה מעוניין צור קשר בטל 0525623661 דקל
ערב טוב סנדק .
תודה על העזרה .
הנדנדות שיש לקפיצאי אצלינו בנתניה הם בערך כמו שיש בתמונה כמה שירשורים למטה
( האדומות + _ 16 17 ) והוא שם אותם בסמוראי .
ואני מכיר מישהוא שעשה כך באזור.! + עירגול ו31.
הנדנדות שקניתי הם בידיוק כמו שיש לי כרגע אותו מידה רק יותר ארוקות ( עוד לא קדחתי ) .
לגבי הטמפרטורה היא נימדדת לפי שעון מד חום מנוע אונברסלי עם יונית והמעלות בין 60 ל - 120 נירא לי .
לפני כמה שירשורים מישהוא העלה תמונה של סירתות החשל בשעון חום אז זה כזה .
ואחרי טיול בשטח של איזה 30 דקות הרכב מגיע לי לטמפ של 95 בערך מעלות . לפעמים גם איזה 97 בערך אם. ואני חושב שאין לי טרמוסט לא בטוח אני יבדוק את זה, וזה בנסיע ולא עמידה . איך אפשר להוריד את הטמפרטורה ל82-90 .?
לגבי הרדיאטור של החימום עוד לא פירקתי אותו פירקתי רק תקירור בנתים חימום נירא לי שימושי אולי .
יש פה מישהוא עם שאקלים יפים . ויכול לספר על כך ( עם יש שיוט? ).
בקיצור איפה קודחים אני חושב על 16 .!
סוף שבוע אולי נפרק תעלים סלי נדר.