תגובה להודעה: בעיות מנוע בניסן נאברה
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
MMR
אני אתן פרספקטיבה נוספת-
יש בחברה בה אני עובד (לא בארץ) כמה וכמה נבארות, כולן ידניות ובמפרט בסיסי.
הרכבים עובדים קשה, שטח באופן יומיומי כולל בוץ, נסיעה בכבישים רעועים וטיפול במוסכים שהם לא בדיוק ברמה ועם האמצעים של מוסכי יבואן...
הרכב חזק מאוד, שקט ונוח יחסית לכל טנדר יפני אחר שהכרתי. חיסרון אחד הוא הגובה הנמוך שלו.
אני לא מכיר שום בעיה חותכת ברכבים האלו, אבל הבנתי שתיקונים מורכבים כמעט בלתי אפשרי לבצע ללא מכונאי מטעם היבואן.
היכן בעולם אתה נמצא?
שים לב שאתה לא מתבלבל בין הנבארה STX לנבארה DX.
ה-STX זה הדגם היותר בעייתי, ה-DX (בארץ "ווינר"?) ידוע כסוס עבודה עמיד.
DX:
http://img607.imageshack.us/img607/718/27763791.jpg
STX:
http://img408.imageshack.us/img408/5192/stxi.jpg
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
MMR
אני אתן פרספקטיבה נוספת-
יש בחברה בה אני עובד (לא בארץ) כמה וכמה נבארות, כולן ידניות ובמפרט בסיסי.
הרכבים עובדים קשה, שטח באופן יומיומי כולל בוץ, נסיעה בכבישים רעועים וטיפול במוסכים שהם לא בדיוק ברמה ועם האמצעים של מוסכי יבואן...
הרכב חזק מאוד, שקט ונוח יחסית לכל טנדר יפני אחר שהכרתי. חיסרון אחד הוא הגובה הנמוך שלו.
אני לא מכיר שום בעיה חותכת ברכבים האלו, אבל הבנתי שתיקונים מורכבים כמעט בלתי אפשרי לבצע ללא מכונאי מטעם היבואן.
לא מאמין שיש לכם נווארה.
יותר סביר שיש לכם HARDBODY, שזהו דגם עם מנוע מיושן וטיפש המיוצר בדרום אפריקה ומיועד באופן כללי לאפריקה.
הדגם נחשב אמין יחסית אבל לא מתקרב אפילו לטויוטה .
בברכה,טושי
גם לי יש נווארה , ב 75000 התחיל רעש מוזר מהמנוע נכנסתי למוסך ולא יצאתי משם ח ו ד ש י י ם
שלמים , התחילו התירוצים : שמן לא מתאים , נהיגה לא נכונה ועוד ועוד
מוסך אומגה בחדרה זה מוסך של נוכלים , יש שם את אבי ובני הרמאים שבכדי לבדוק מה הבעיה (ברכב באחריות )רצו 15000 ש"ח
בסוף מתברר שישנה בעיה ידוע בדגם משנת 2007 וזה שרשראות טיימינג שנשחקות
אני התעקשתי שיחליפו את הכל כולל משאבת שמן , ובסוף לאחר איומים הם החליפו בתנאי שאשמור
על סודיות ולא אפרסם
שומר נפשו ירחק
אני מתבייש אפילו לספר לכם את סיפורי הנאברות שהיו לי ,והכי הכי זה הסיפורים של אריה לייב ורשת המוסכים שלהם וכמובן מוסך הדגל שלהם בראשון ,צריך הרבה עצבים בכדי לשמוע את הסיפור ,נועם אתה עברת נאברה אחת ,אני 4 .
its navara, not hardbody. I know the difference, give me some credit...
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
MMR
its navara, not hardbody. I know the difference, give me some credit...
אבל איזה דגם, STX או DX ?
ברק, בישראל אין DX ו-STX.
מה שאצלך DX, נקרא כאן "ווינר".
מה שאצלך STX נקרא כאן בפשטות "נבארה".
וכמו שאמרו כאן לא פעם. הבעיה עם הנבארה היא שכשהוא תקין, אף טנדר לא מתקרב אליו בכלל באיכות הנסיעה, נוחות הנהיגה והביצועים. פשוט כיף, ולכיף מתרגלים מהר... עד שמתחילים לשלם. מוזר ועצוב.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
ברק, בישראל אין DX ו-STX.
מה שאצלך DX, נקרא כאן "ווינר".
מה שאצלך STX נקרא כאן בפשטות "נבארה".
וכמו שאמרו כאן לא פעם. הבעיה עם הנבארה היא שכשהוא תקין, אף טנדר לא מתקרב אליו בכלל באיכות הנסיעה, נוחות הנהיגה והביצועים. פשוט כיף, ולכיף מתרגלים מהר... עד שמתחילים לשלם. מוזר ועצוב.
וחבל ,כי אני התרגלתי ולאחר 4 דיפקטיות מחליף בצער לטיוטה