בחייכם, איזה שטויות... :lol:
תראו לי קצין אחד בצה"ל שאכפת לו שמישהו יקח חלקים ממטרות שגם ככה מפוזרות על פני מאות מטרים במקרה הטוב... ואני אמצע דרך להוציא לו את הראש מהתחת.
Printable View
בחייכם, איזה שטויות... :lol:
תראו לי קצין אחד בצה"ל שאכפת לו שמישהו יקח חלקים ממטרות שגם ככה מפוזרות על פני מאות מטרים במקרה הטוב... ואני אמצע דרך להוציא לו את הראש מהתחת.
אני יכול להביא לך עשרות סג"מים שכאלה, זה לא בעייה למצוא, בטח לא באזור המדובר.
לאמבולנסים האלה יש דנה 60 מקדימה, לא 44. גם הנ"נים שנתקלתי בהם בשטחי אש לא היו עם סרני דנה מקדימה.
ניר, במידה וזה ואגוניר או גלדיאטור (מה שנקרא, גלדיאטורבולנס, לעומת אבירבולנס), רוב הסיכויים שיש לו דנה 44 קדימה.
או שראית את הרכבים ובחנת אותם לעומק.
אני לא רוצה להפריע....אבל לדעתי לווגוניר ישן אין 44 מקדימה, (לפחות לא לאמבולנסים הישנים) ,אלא דנה 60 ישן....
ארז, בזמנו כשעוד חיפשתי סרן 44 קידמי, אחת האופציות שעלו היו סרן של וואגוניר מאזור שנות ה80. זה דרש החלפה של נאקלים או מעבר למעגל חלוקה של 8 ברגים, אבל בהחלט לוואגונירים יש גם דנה 44 קידמי. יכול להיות שיש גם כאלה עם דרישה צבאית לדנה 60? לא יודע. אבל אני ניתקלתי בעיקר בכאלה עם 44 קדימה.
הוואגונירבולנסים האלו הם יותר מאזור שנות ה60 עומר.ציטוט:
נכתב במקור על ידי Bulldog
כמה שאני זוכר ונחכה לדובי שיאשש\ר זאת. אפילו לגלדיאטורבולנס שחנה אצל סמו (ואנחנו מדברים פה על ענתיקה אמיתית) היה דנה 44 קידמי, אבל עם בלמי תוף. שוב, זה הזיכרון שלי מלפני שנתיים בערך.
כל האמבולנסים שראית מפוזרים עד היום(ותאמין לי שראיתי לא מעט) היו עם דנה 60 ישן....
נמרוד כל סג"מ מסריח מעדיף לקבל מכות מאשר שיגנבו לו מטרות/ווגוניר/דיפנדר מהשטח אש שלו....מנסיון :twisted: :twisted: :twisted:
לא התכוונתי להעלים את המטרות לגמרי. אנחנו מדברים על חלקים. את רובם אגב אתה יכול לאסוף מסביבות הואגונירים בלי הצורך לחתוך אותם.
:D :D :D :D :Dציטוט:
נכתב במקור על ידי ארז
לא יודע לגבי כל ואגוניר. אלה שראינו בנמיה עם 60/70. גם בפארן. גם בנחל חצבה (כשהיו שם לכמה שעות... )...
יכול להיות שהדגם ה"קל" עם 44, והאמבולנס (יותר כבד) עם 60/70?
אסף.
חוץ ממטיילים שמחפשים אזור בלי מטיילים אחרים וקניבלים למיניהם אין יותר מידי מי שמסתובב שם, בטח לא חולי סגמת בסופ"ש,המקום מספיק נידח.
בבולנסים של סמו יש 60.
ואם יורשה לי - זה מיותר להוציא חלקים מהדברים האלה!
יחס העברה בן כל כך הרבה שנים, שהיה זרוק ככה ולך תדע מה עבר עליו כשעוד היה חי - זה פשוט זועק "אני לא יכול להחזיק מנוע 8 + 400 + 300 !!! בבקשה, אל תוציא אותי מכאן! ".
גם 600 שקל זה לא שווה, ובטח ובטח לא את הזמן והעבודה שתשקיע בזה.
אם יש מצב ליחסי העברה לדנה 44, 30, אני מנדב את וו הגרירה שלי.