קיבלתי
צודק
תודה
Printable View
קיבלתי
צודק
תודה
דודו קבל את התנצלותי. אני חוזר בי מההאשמה האישית כלפיך לחלוטין.
----------------------
אגב, אין בג'יפולוג מדיניות של מחיקת דיונים והודעות, כמעט משום סוג. אנשים פשוט רגילים לכך שבפורומים אחרים יש הרבה מחיקות ועריכה, אבל כאן פשוט נוצרו נורמות עם השנים שאין צורך בניהול אגרסיבי, וזו תעודת כבוד לגולשים (ועבודה לא מכבידה מדי לצוות המנהלים). בנושא פטנטים לחסכון בדלק ושמני הנחשים, יש אתרים מכובדים - קארס-פורום בראשם - שבהם מדיניות ברורה של מחיקת הודעות זבל על מכשירי חסכון בדלק, וזו מדיניות הגיונית - במציאות של האינטרנט, כל קישור מתוך אתר בעל דירוג גוגל גבוה (כמו ג'יפולוג וקארספורום) משרת ומקדם את אתרי המכירות הקיקיוניים האלו, אפילו כשהתגובות לשרשור בפורום הן בבירור שליליות.
אנחנו בחרנו במדיניות הפוכה - לא למחוק את הדיונים האלו, ואפילו לא לנטרל את הקישורים. אנחנו חושבים שכן חשוב שיהיה מקום, מדורג גבוה בגוגל, שבו אנשים יקבלו מידע אמיתי. וזה כן עבודה סיזיפית - כי כל שבוע, ולאחרונה יותר מפעם בשבוע, צפים עוד ועוד יבואני זבל ורמאים, מגלים את הפורום הזה (כי באחרים כאמור הם נמחקים ונחסמים מיד) ומנסים את מזלם. לפחות מי שיחפש את המוצרים האלו יגיע גם לכאן, ומהר, ויקבל חוות דעת אמיתית. לכן אגב אני טורח לציין כאן בשרשורים את שמות המוצרים, את שמות האנשים שמוכרים אותם, ולקרוא להם בפירוש רמאים ושקרנים (עד היום אף אחד לא טרח לתבוע אותי על דיבה- או אפילו להכחיש...) כדי לגרום לדיונים בג'יפולוג לעלות גבוה במנועי החיפוש, בשאיפה לפני אתרי הרמאים עצמם.
אני מודה שלי פשוט קשה להבין כמה מעט צריך להשקיע כדי לגרום לאנשים אינטילגנטיים להאמין, אפילו חלקית בדברים האלו. אבל אני טועה, בבירור, ושוב מתנצל בפניך דודו על כך שקראתי לך טיפש. זו הייתה טעות. אם אתה מאמין אפילו בטיפה לדברים האלו, ואתה לא היחיד, כנראה שהמדיניות שלנו נכונה, וחשוב שיש מקום באינטרנט הישראלי שינקז אליו את כל רמאויות החסכון בדלק למיניהן, ויחשוף אותן.
תודה
אגב, ספציפית לגבי הנשם ה"משופר". ייתכן שבאמת מדובר בנשם מנוע עם מעבר גזים חופשי יותר (חריר גדול יותר). הדבר גורם לשאיבה מוגברת של אדי השמן מהמנוע (טוב למנועים ישנים) ועל הדרך הוא גם גורם לתערובת להיות מעט עניה יותר, בעיקר בסרק (בקרבורטור). את זה אמורים לתקן ע"י כוונון תערובת הסרק בקרבורטור, כדי שלא תהיה עניה מידי.
כמובן שברכבים עם קרבורטור סתום/לא מכוון, שזורק יותר מידי דלק בסרק, שסתום כזה יוריד מעט את רמת זיהום האויר בסרק.
אצלי במנוע, עברתי לנשם פתוח יותר, שעזר לי לפתור כמה בעיות (השסתום נשם המקורי היה בלוי, והמנוע נשחק ומייצר יותר אדים), אבל לא שמתי לב לשום שיפור בצריכת הדלק.
דותן, דודו, וכל שאר "הקולומבוסים" שמגלים כל פעם את אמריקה.....
מעבר לדיון הטכני, יש איזה אמירה מסחרית, איזה טיפ, "שהמנוסים" מנסים להעביר לכם, ללא שום קשר לטכנולוגיה או לתחום.
הנושא הזה של חיסכון בדלק, כל כך חשוב, שווה כל כך הרבה כסף, ועכשיו עם הסיפור של ירוק עוד יותר..
נושא כזה, מי שרק יחשוב שיש לו משהו אמיתי, בדיקה אחת אמיתית, סיכוי , כיוון, חוות דעת מגורם מוסמך....רמז....מיד כל "הגורילות" יקפצו וישתלטו על הפטנט \ מוצר.
אין סיכוי שמוצר כזה ימכר ע"י "חפרים" באינטרנט. אין כזה סרט על מוצר כזה, שעבר בדיקות, ומיוצר מסחרית, ויצרני הרכב לא מכירים אותו, פשוט אין.
ולכן, כל שאר הדיונים הטכנים פשוט מיותרים.
וזה נכון לא רק על חיסכון בדלק ;)
[quote=kobiarava;244299]דודו שלום
בדבריי לא היתה כל כוונה להעליב ולא תקפתי אותך באופן אישי. כל הכוונה היתה להבהיר שהמוצר הוא שווה ערך ליתר שמני הנחשים שמדי פעם עולים כאן ובפרסומים אחרים. לא היה לי ספק לרגע שאתה מעלה שאלה לצורך שאלה, ולא חשדתי שאתה שותף ל"קונספירציה" של הפצת הלינקים, מכיוון שאתה חבר פעיל בפורום ונוכח בדיונים רבים ומגוונים. אם נפגעת או נעלבת קבל את התנצלותי הכנה. לגבי דותן, לעומת זאת, שמספק הסברים "מדעיים" והצדקות, בא בגישה שיווקית (כושלת) ומנסה לקדם את המוצר, וכן העובדה שכל 2 הודעותיו בפורום היו כאן בדיון, אני די משוכנע שנמרוד צודק והוא אכן ניסה לדחוף את הלינק.
בקיצור-אין מה לחפש פטנטים וטריקים, שרובם ככולם מתגלים כתרמיות ושקרים. אם בכל זאת תרצה לחסוך בדלק, פשוט תוריד את הרגל מהגז, או תעבור לאופניים...
הכל ברוח טובה;)
קובי ...
אני כבר כמה חודשים מסתובב פה בפורום וקורא המון בשביל ללמוד ולא רוצה להגיב על גיפים מפני שיש פה חברה שמנוסים ממני בנושא .. אז כן למדתי המון עד כה והריי גם ככה אם היתה נשאלת שאלה כזו או אחרת התשובה הייתה" חפש בפורום שאלו את זה כבר.." אז חיפשתי בלי לשאול שאלות מיותרות .. לא ניסיתי למכור לך כלום ואני גם ממך לא מתכוון לנסות הפרוייקט הזה הוא למטרת אנגרית "חינם " ולא רווח והוא להנאתי האישית אם הנושא מפריע לך ... חבל ..
והמשפט איין מה לחפש פטנטים וטריקים הוא ממש משפט גאוני .. מה אני יגיד לך קובי הברקה אפילו.. אני מייד מתקשר לביל גייטס להגיד לו שהוא טעה .. גם ניוטון ואינשטיין ו עוד רבים אחרים ..
אני יוצא מדפיי הפורום עקב יחס נוראי של החברים פה.. וזלזול מוחלט .. באמת הפורום הפסיד גיפאי אומנם מתחיל אבל רציני ביותר .. פשוט שתדעו לבאים בתור אחריי ...
יום טוב
דותן,
אין לך מה להעלב ולעזוב את הפורום. עובדתית, הטענות שהעלית היו מוטעות מן היסוד, אין טעם להיכנס כרגע לחוקי שימור אנרגיה וכו'. הייתי שמח אם הפתרון המושלם כביכול שהעלית היה אמיתי וריאלי-מי לא היה רוצה לתדלק את הרכב במי ברז-5 שקלים לקוב-מה רע? אולם, אין בסיס לרעיון המדובר, וכל עוד לא נמצאה שיטה יעילה לשבירת הקשר המולקולרי שבמים ללא השקעת אנרגיה גבוהה הרבה יותר מהאנרגיה שתופק בסוף מבעירת המימן, ההצעה שלך פשוט לא מציאותית.
אם אתה אכן ג'יפאי ונמצא באתר מסיבות ענייניות, אין שום סיבה שתעזוב, אבל הזנת הפורום במידע מוטעה היא הטעיית הציבור. הלוואי והמיזם שאתה מדבר עליו יוכיח אחרת, אבל כרגע מכונית מונעת מים היא אפילו יותר דמיונית מהמכונית הגרעינית, אותה העליתי כקוריוז לפני כמה פוסטים.
ערב מוצלח-קובי