היתה לי בעיה למצוא קיייס פתות אצל יניב מרעננה , לכן החלטתי לבצע הזמנה מחול, וזה היה יוצא לפועל ללא עזרה מגרנד .
לבעלי הנסיון , אם החלקים יעלו לי 1500 $ לערך , כמה אמור לעלות לי משלוח ומיסים .
Printable View
היתה לי בעיה למצוא קיייס פתות אצל יניב מרעננה , לכן החלטתי לבצע הזמנה מחול, וזה היה יוצא לפועל ללא עזרה מגרנד .
לבעלי הנסיון , אם החלקים יעלו לי 1500 $ לערך , כמה אמור לעלות לי משלוח ומיסים .
1500 $ לקייס פתוח בחו"ל ? קצת זול מדי לא ?
פה זה יעלה לך בערך 10837 ש"ח לפי חישוב של 1.7 מיסים והובלה ושער דולר של 4.2
בהצלחה
אילו חלקים אתה מתכוון לייבא ב 1500$ ?
וואו... במחיר כזה קונים גראנד שלם... לא רק קייס.
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Jeep-...fCarsQ5fTrucks
איל
זאת רשימת החלקים שחשבתי להזמין , אני עדין לא סגור על הרשימה
MX6 high pressure monotube adjustable shocksJKS rear trackbarJKS front trackbarJKS front swaybarrear endlinksOpen Case for Dana 44a 3.73Aussie locker
בלי לבדוק ולחשב, זה מסביר את המחיר.
דרך מי בדקת? אני ממליץ בחום על ניק מ-KOLAK
לגבי האוזי לוקר, תבדוק עם רונן גניסלב, יש לו כזו למכירה: http://www.jeepolog.com/forums/showt...=15759&page=10.
איל
דרך ניק ,
הענין זה ש=JKS יקר אולי אני אבדוק מותג אחר שטוב אך יותר זול .:?
אם אתה כבר מייבא חבילה, תוסיף לרשימה זרועות רדיוס וקפיצים, רצוי מאד גם גל הינע קדמי אם עדיין לא הוחלף כי זה הדבר הבא שילך לך. כן, זה יעלה לך לא מעט, אבל עדיין פחות ממה שיעלה לך לקנות בתשלומים כל דבר בנפרד.
את כל החלקים הנ"ל אתה תצטרך ודי מהר, אז או שתחזיר את הרכב למצבו המקורי ותחסוך את הצורך בהם למעט הדיפ' האחורי, או שתפנים שאתה עומד בפני הוצאה בשווי של 50% מעלות הרכב, אבל זה המחיר שדרוש כדי להסב רכב כזה לנסיעה בשטח.
היי,
פנית אלי בהודעה פרטית והחלטתי לענות לך בשרשור כדי שהחברה כאן יוכלו קצת לצאת מהקוביה.
לעניינך -
ההגבהה ברכב שלך היא של כ 3".
לדעתי, זהו גובה מאד נוח לגרנד שלא מצריך החלפת מכלולים רבים ברכב, מאפשר גישה לרב המסלולים בארץ (בתנאי של עוד קצת שינויים שאפרט למטה) והכי חשוב - שומר על התנהגות הרכב בכביש קרובה מאד למצבה המקורי.
בין אם בקפיצים הקדמיים יש לך ספייסר או קפיץ שהעלה לך את הרכב ב 3" זה לא משנה כלום מהנאמר לעיל.
בנוסף - אמליץ לך על השינויים הבאים על מנת לחיות בשלווה, ללא בעיות בטיחות וללא רעשים מיותרים מההגבהה שלך:
1.קדח חור כ 1.5 מימין לחור המקורי בחיבור הפנהרד הקדמי לסרן
2.החלף את מוט הפנהרד האחורי למתכוונן או שתשים BRACKET שמזיזה את מיקום החיבור של הפנהרד האחורי המקורי עם הסרן (פחות מומלץ להשתמש בברקט כיוון שהמומנט שנוצר על המוט שובר בד"כ את התושבת שעל השלדה)
3.החלפת דרייב-שפט קדמי מפעמון לצלב (בחיבור לסרן) כולל סליפ-יוק
4.החלפת זרועות מוט המייצב לארוכות יותר - אם כבר מחליפים אז מומלץ להביא מתנתקים. אני לא בעד JKS - אצלי יש כאלה של Rusty's Off Road, מחירם $50 (לעומת $140 ב JKS) והם מתנתקים ומתחברים יותר בקלות מאשר JKS.
5.אצלי יש בולם הגה משופר. יכול להיות שהמקורי יתקשה בהגבהה מסוג זה.6
6.בסוף כל העסק - תעשה כיוון פרונט רגיל. זה יפתור לך את המשיכהה שיש לך בהגה ואת העובדה שהוא לא ישר.
זרועות רדיוס תחתונות ועליונות - אפשר בהחלט להשאר עם המקוריות, צינור בלם - כל עוד אתה לא עובר את הגובה שיש לך - הוא מספיק ארוך.
לא צריך לנסר או לחתוך או לרתך או להתאים שום דבר מעבר לזה.
נ.ב
לי היתה ברכב הקודם מערכת גז של B GAS, המתקין היה חברת גז וסע מחיפה אבל הוא פשט את הרגל וברח. מישהו קנה את העסק שלו במקומו אבל לא ידוע לי אם הוא מעניק שירות למערכות הללו.
החברה יושבת ברחוב חטיבת ההגנה 23 חיפה.
רבותי ,
היום הזמנתי את החלקים מחו"ל , וכל הנראה אקבל אותם תוך שבועיים +/- ,
היכן ניתן לעשות את העבודה באיזור הצפון , מוסך או ..............
בהצלחה ... :)
בשעה טובה הגיעו החלקים,
לקח לניק זמן לארגן את ההזמנה אך בסופו של דבר הכל הסתדר
מה שנשאר זה לבצע את עבודת ההתקנה , יש רעיונות ??
באשר לאישור משרד התחבורה זה היה עניין של עשר דקות בסה"כ . הייתי מופתע!!!
היי סאמר,
טוב לשמוע שהכל הסתדר בסוף.. אני מקווה שעוד לא נגמרה לך הסבלנות מהגראנד..
צריך לצאת לטייל קצת בבוץ ובנחלים באזור - להחזיר לך את החשק על האוטו :)
קובי
בשבת הייתי בטיול ברמת הגולן . לומר לך הגרנד נתן בראש לכמה רנגלרים
שלחתי לך בפרטי ..
אייל אל תשכח כי את ההזמה ביצעתי במאי ורק בנובמבר קיבלתי את החלקים .
מה שקרה זה שקיבלתי הודעה מהדואר כי יש לי חבילה בדואר המהיר בת"א , ניסיתי לשוחח איתם ע"מ שישלחו לי את החבילה לשחרור בחיפה או לסניף הדואר שקרוב לביתי אך לא הסכימו ומסרו לי כי חובה עלי להביא אישור ממשרד התחבורה , אז לאחר סיום השיחה איתם ישר נסעתי לת"א למשרד התחבורה שם הגשתי את הטפסים לאישור וביקשו ממני אישור מוסך מורשה להתקנת החלקים דבר שדאגתי לו מקודם " תודה מיוחדת לרמי " קיבלתי את האישור לאחר שיחה נחמדה עם הפקיד וישר טסתי לדואר בר' ההגנה שם שילמתי את המכס ע"ס קבלת הקניה ושקיבלתי את החבילה הייתי מופתע לראות שרק מוטות הפנהרד הגיעו וכל השאר לא . האחראי במכס רשם בפתק כי כל הדברים לא קיבלתי " לפי בקשתי " ואז נסעתי בחזרה הביתה ;);).
לאחר מס' ימים קיבלתי עוד הודעה שיש לי חבילה לשחרור אך הפעם מדואר חיפה " ניק שלח לי את הדברים בשתי חבילות " ואז כל מה שהיה לי לעשות זה לנסוע לחיפה להציג את הקבלה על תשלום המכס , לקחת את החבילה וללכת .
זה לא היה מסובך כל כך אך הביורוקרטיה מעצבנת מאוד .
תודה לכל אנשי הפורום שעזרו לי והכווינו אותי , ואיך שאמרתי נשאר רק להתקין את החלקים
קובי לאחר ההתקנה נארגן טיול בצפון עם הזמנה לכל אנשי הפורום ...:razz::razz: *
אהלן סאמר
מברוק.
אני בפנים
(רק צריך לגמור עם הבוץ של רמה"ג עם הסופה 2 והדיפנדרים שיש לי שם... על חשבונכם כמובן...)
איל