תגובה להודעה: שעון לחץ שמן, איפה אני משיג? דחוף.
בעיה אחת עם השעונים המכאנים בסופה-לפחות לחלק מהסופות יש כרטיס (מייצב מתח?) משותף לכל שורת השעונים העליונה, מה שלא מאפשר הרכבה של השעון התחליפי במקום המקורי (אלא אם מוותרים על הכרטיס). אני הוספתי שעון לחץ שמן מכאני אצלי בג'יפ, ושברתי את הראש לא מעט כדי למצוא מקום לתקוע אותו.
קובי
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Beni Aroh
בינתיים המפלצת גם ככה עומדת אז לא ממש לחוץ העניין..
אז מה כזה דחוף?
מצטרף להמלצה על שעון מכאני
בצינור של ינוביץ מוגן עם פלדה שזורה והוא לא יקרע כל כך מהר
כשהיה לי סיקס היה לי 4 שנים צינור רגיל ללא הפלדה שזורה וללא הגומיות בקיר אש
ולא נקרע הצינור אבל ראיתי סימני שפשוף עליו אז החלפתי אותו יזום .
מומלץ
שאלה עקרונית :
אני מעוניין להוסיף אצלי שעון לחץ שמן חשמלי (בסמוראי). האם זה אומר בהכרח שאני צריך להחליף את היוניט הקיימת (המקורית) או שהשעון יודע להתחבר אליה ולקרוא ממנה את הנתונים?
האם צריך להתאים את השעון ליוניט ? או את היוניט לשעון?
אני מעוניין שיהיו לי שני חיווים : מנורת הביקורת המקורית בלוח השעונים וקריאה מהשעון.
איתי.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
itay
שאלה עקרונית :
אני מעוניין להוסיף אצלי שעון לחץ שמן חשמלי (בסמוראי). האם זה אומר בהכרח שאני צריך להחליף את היוניט הקיימת (המקורית) או שהשעון יודע להתחבר אליה ולקרוא ממנה את הנתונים?
האם צריך להתאים את השעון ליוניט ? או את היוניט לשעון?
אני מעוניין שיהיו לי שני חיווים : מנורת הביקורת המקורית בלוח השעונים וקריאה מהשעון.
איתי.
שים מפצל T. יציאה אחת היוניט המקורית לנורה ויציאה שניה או מכאני או יוניט לחשמלי.
לא, זו לא אותה יוניט.
4 קבצים מצורפים
אהלן,
התארגניתי על שעון לחץ שמן, השאלה שלי היא לגבי החיבור במנוע :
השעון :
http://64.50.169.115/forums/attachme...1&d=1243094805
חיבורים מאחורה :
היוניט של השעון :
היוניט המקורית של הרכב :
1. אני צריך להוציא את היוניט המקורית, להכניס מפצל T ולשני הקצוות שלו לחבר את היוניט של השעון ואת היוניט המקורית. יש איזה חומר מסויים שה T אמור להיות עשוי ממנו ? איך אני מרכיב אותו כך שלא יהיו נזילות ? הוא צריך להיות עמיד ללחץ מסויים? איפה אפשר להשיג באיזור המרכז ? כרגע אני יודע רק על טכנו צינור ביצחק שדה.
2. ראיתי עוד שעון חשמלי שנמכר ללא היוניט, והמוכר הסביר לי לחבר את חיבור S בשעון ליוניט המקורית והשעון יידע לעבוד איתה?
3. כרגע אני לא מעוניין לשים שעון מכני, איזה משני הדגמים החשמליים יותר מדוייק?
תודה,
איתי
אתה הולך לטכנו-צינור, עם שני החיישנים, וקונה מפצל T. לדעתי מדובר על NPT שמינית בשניהם, אבל הכי טוב דוגמה.
לגבי התקנה שעון נוסף בסופה - החור השמאלי ביותר, במקור לשעון זמן, אצלי היה שם אינדיקטור פילטר אוויר, אפשר להרכיב שם כל שעון 52 מ"מ סטנדרטי. החור הזה הוא לא חלק מהמעגל המודפס.
אסף.
1 קבצים מצורפים
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
asafk
אתה הולך לטכנו-צינור, עם שני החיישנים, וקונה מפצל T. לדעתי מדובר על NPT שמינית בשניהם, אבל הכי טוב דוגמה.
לגבי התקנה שעון נוסף בסופה - החור השמאלי ביותר, במקור לשעון זמן, אצלי היה שם אינדיקטור פילטר אוויר, אפשר להרכיב שם כל שעון 52 מ"מ סטנדרטי. החור הזה הוא לא חלק מהמעגל המודפס.
אסף.
זה נכון שהחור השמאלי הוא פנוי
אבל אין כלכך הרבה מקום מאחורה לשים את השעון עם הצינור שלו
אני שמתי אותו פה (תמונה)
שלשום הגעתי הביתה.. אתמול הרכבנו אני ואבא שלי את השעון..
הצינור ממש קצר ולא נתן לנו שום מקום למשחק..
הכי רחוק שהצלחתי להגיע איתו בלי להזיק לאף אחד זה הפתח של המזגן (הצמוד משמאל בתמונה של עמרי- סופת המזבר)
ובינתיים זה תקוע שם.. בלי אפשרות לתזוזה אבל יושב די מכוער..
בימים הקרובים אני יארגן לו איזה קומבינה שישב יפה ויחבר לו את המנורה
ושוב תודה לכולם..
כרגע יש לי שעון לחץ שמן חשמלי ושעון שעה בלוח שעונים ושניהם לא עובדים.. מה כדאי לעשות עם זה? זה סתם מגעיל
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
itay
1. אני צריך להוציא את היוניט המקורית, להכניס מפצל T ולשני הקצוות שלו לחבר את היוניט של השעון ואת היוניט המקורית. יש איזה חומר מסויים שה T אמור להיות עשוי ממנו ? איך אני מרכיב אותו כך שלא יהיו נזילות ? הוא צריך להיות עמיד ללחץ מסויים? איפה אפשר להשיג באיזור המרכז ? כרגע אני יודע רק על טכנו צינור ביצחק שדה.
תודה,
איתי
שתי אפשרויות:
הרצל 123 תבקש את איתמר
בפינה של רחוב שונצינו מול גל-אור, לחנות קורים אפל, בחור דתי נחמד מאוד (לא זוכר את שמו).
אביגדור