בשביל לעצור ילד טוב לא צריך מסוק... צריך בסך הכל להגיד לו לעצור.
זה לא שאני לא מסכים עם העובדה שה"מבצע" הזה הוא סתם נאד נפוח אבל חייבים לעשות משהו עם התופעה הזו. הרי הרוגים כבר יש ממנה.
Printable View
בשביל לעצור ילד טוב לא צריך מסוק... צריך בסך הכל להגיד לו לעצור.
זה לא שאני לא מסכים עם העובדה שה"מבצע" הזה הוא סתם נאד נפוח אבל חייבים לעשות משהו עם התופעה הזו. הרי הרוגים כבר יש ממנה.
זה שמשתולל עם הטרקטורון
אבא שלו משתולל עם הרכב שטח בחוף הים .
אמא שלו היא זאת שממהרת בבוקר ועוקפת את הפקקים בשוליים
אחד האחים יש לו אופנוע ים
והילד הקטן מסתובב עם דוקרן .
זאת משפחה רגילה שיש כאלה בכל מקום
מה לא בסדר בהתנהגות הזאת ?
כנראה שלא הייתי מספיק ברור, זה לא מבצע חד פעמי.
יח"צ=תקציב מה לעשות ככה זה עובד.
המסוק מוכוון ע"י כוחות הקרקע,הוא לא מנחש והשימוש בדוקרנים אסור כי אם אהחר נפצע אני אשם.
יוני- דיבורים כמו חול ואין מה לאכול, למה אתה חושב שזה לא נוסה?
אני לא מציק לאזרחים תמימים אבל מה לעשות שלא כולם תמימים.
חיים- נו באמת.
תשקיעו קצת מהמרץ בהצקה לבתי המשפט ולממשלה,ואז אולי כשאנחנו עוצרים עבריין הוא לא
יצליח לצאת מהתחנה לפנינו, ואולי בחור בן 27 לא יצליח לצבור 67 הרשעות על עברות רכוש, אולי.
נו שווין
לא עושים לא טוב
עושים?
לא טוב
יעשו בשקט לא תדעו אז על מי תצעקו?
יעשו יח"צ בטח תצעקו
הממממ,
באמת נראה אותם גברים בדרום
מה שבאמת מציק לי זה שבני-אדם עם 67 הרשעות על עבירות רכוש בכלל מסתובבים חופשי וצריך להעלות על חשבוננו מסוקים לאוויר ולהדביק להם עבירה שולית כמו נהיגה ללא רשיון וביטוח כדי לשים אותם בפעם המי-יודע-כמה מאחורי סורגים ליומיים-שלושה ולא יותר, כשברור מראש שמיד אחר כך שופט רחום וחנון ישחרר אותם בעונשים מצחיקים שלעתים פחותים מאלה שאני ואתה נקבל אם נעבור על המהירות המותרת...
ברור שזו לא אשמת המשטרה, וזו אולי גם אח תהפעמים היחידות שלא רק שבכלל אין לי טענות למשטרה אלא אפילו מילה טובה כמו "מוטב מאוחר מאף פעם", אבל בכל זאת.
דרור אתה טועה בגדול,
את אל קפונה הגדול שאיש לא הצליח להוכיח נגדו כלום תקעו עם עברת מס הכנסה
בחיאת...יש פה מישהו שכשהיה ילד לא נסע בלי רשיון?(בשטח)
יש פה מישהו שבטיול באמצע הנגב לא שם את הילד על הבירכיים?
על מי אתם עובדים?
אז.....כולנו גנבים! כולנו פושעים! וכולנו פורצים למכוניות בנחל אלכסנדר!
תעשו לי טובה...
חנן
רק שיהיה ברור : אני בעד כל תפיסה של כל אדם שנוהג בשביל לעשות באלאגן - כמו נסיעה פרועה בכביש וכו' - לא משנה אם זה על טרקטורון או רכב או כל דבר אחר...וכל הכבוד על זה שתפסו את הקומץ שתפסו.
העניין זה שמספיק לצאת לכביש 4 ,להעמיד שם כמה שוטרים בלי מדים , ואופנוע בשביל שאפשר יהיה לתפוס אותם, למשל בצומת פרדיס שהיא צומת עמוסה מאוד שמנקזת תנועה מהצפון אל כביש החוף , יש כמעט כל יום כמה נערים מפרדיס , שעולים על הכביש לעשות דווינים , נוסעים על טרקטורונים בצורה שמסכנת אחרים , נגד כיוון התנועה , כמובן בלי קסדה , ופשוט מנסים לשחק צ'יקן עם רכבים אחרים - כלומר יצא לי לראות מישהו שנוסע מולי במטרה להפחיד ...
לא צריך מסוק , אלה ילדים מהישוב שנימצא מאה מטר משם.
הפעם היחידה שראיתי מישטרה שם שמנסה לעשות משהו , זה כאשר ילדים שם עמדו על גשר של ג'סר אזרקא וזרקו אבנים על מכוניות סתם בשביל הכיף , וניפצעו מזה אנשים שנסעו ברכב -
אז הייתה נוכחות משטרתית באיזור איזה שבוע , ובאמת היה יותר שקט ...
כלומר המשטרה פועלת רק כאשר יש פגיעה בנפש ...זה מה שאני מסיק מזה, כל השאר זה מעט מידי , ולא במקומות הנכונים.
אמיר.
מה לעשות, גם אם תקראו לי גזען, הפורצים והגנבים אינם תושבי כפר ויתקין, אינם תושבי בית יצחק, וגם לא תושבי מכמורת.
וכשיש בכפר אחד גנב אחד, האמן לי שאנחנו מכירים אותו ויודעים מיהו.
את ילדי הכפרים שלנו, שנוסעים אצלנו בלי רשיונות אנחנו לא עוצרים, וגם אם החברה שלי עוצרים ומבינים אם מי יש להם עסק (ילד טוב) - משחררים, כי לא את אלו אנחנו מחפשים.
בוא לילה אחד לעמק חפר, או שישי אחד בצהריים ותבין על מה מדובר.
לא הבנתי מה אתה מציע לעשות ?
ספציפית על הילדים שזורקים אבנים, הייתה גם כתבה בטלוויזיה וגם בעיתונים - על התסכול והיעדר מערכת מחנכת, שמביאה אותם לכדי שעמום ומכאן הדרך לגשר ולאבנים קצרה מאד. ואלה בעיקר ילדים קטנים ולא בני עשרה כמו החבר'ה על הטרקטורונים, הגנבים , הפורצים, המשחיתים ששמיל מדבר עליהם ושהם פשוט התוצר של מה שיקרה לילדים עם האבנים.
או שהצליחו לעבוד עליי עם הכתבות...
אגב, בקיסרי, הבנתי שפתרו את בעיית הפריצות מג'סר, הם פשוט בנו חומה (שאח"כ קיבלה אישור של שמורת טבע ?? ) שתפריד בין ג'סר לבינם...
נימי - אתה זוכר נכון - זה אני ששכחתי - היה גם הרוג במקרה אחד וגם פצועים בפעמים אחרות, לעומת זאת גם הרבה מקרים בלי פצועים שלא מגיעים לשום מקום חוץ ממילוי דוח במשטרה - למשל חברה של אישתי שנישברה לה שימשה קידמית לפני כמה זמן אחרי שזרקו עליה לבנה מהגשר הנ"ל, וכלום לא קרה כי עצרה בצד ולא איבדה שליטה ברכב , והתקשרה למשטרה ואמרו לה שאם הכל בסדר , ששתזמין גרר כי אין ניידת באיזור!
גיא - לגבי שלוש ניידות באיזור - זה אולי המלצה , בפועל זה לא ממש קורה כל הזמן - אני גר ממש ליד ועובר לרוב כמה פעמים ביום בצומת פרדיס ובכבישים ליד , ומשטרה אני רואה באיזור אולי פעם פעמיים בשבוע , עוצרים רכבים לבדיקת רשיונות.
אמיר.
אז עכשיו רק לי זה ניראה מוזר ?
כשלי משעמם אני נוהג לצאת לרצוח איזה שכן או שניים ... לפעמים אני גם אונס איזו זקנה ...
בימים שממש ממש משעמם לי אז אני פורץ לבנק השכונתי ...
זה אמיתי ?
מה הכוונה שמשעמם להם אז הם זורקים בלוקים על מכוניות ?
אם היו מענישים כמו שצריך אז אחרי הילד הראשון שהיה ניכנס לכל החיים לכלא או הוא ואבא שלו ואולי זאת בכלל פעולה חבלנית וכדאי להרוס להם את הבית...?
במדינת הבננות, הקופים שולטים.