ניתוק הפיוז של הסטרטר לא מונע הנעה בדרדור...
מה שכן... מישהוא שכבר בתוך האוטו ומנסה להניע ולא מקבל סטרטר יכול לטעות שמדובר באימובילייזר שמנטרל את הסטרטר, ולוותר..:D
Printable View
מהנסיון הקטן שלי
אתה צריך להגדיר לעצמך מה אתה אוהב יותר דיונות או עבירות ?
גיר אוטומט לא מתאים לדיונות (לרוב)
גיר אוטומט הרבה יותר נוח בעבירות
יש אוטומטים שעובדים יופי. יש שלא.
אב עם אוטומטי אתה מאבד כוח ובלימת מנוע. עם אוטומטי יש סיכוי גדול יותר של התחממות הגיר ואתה נשאר במקום. עם אוטומטי אי אפשר להניע בדחיפה, ואי אפשר להניע עם רצועה על הגלגל. עם אוטומטי גרירה של ג'יפ אחר תיגמר לעתים קרובות בגיר מבושל. עם ג'יפ ראשון אוטומטי אתה לעולם לא תלמד לנהוג כהלכה. עם גיר אוטומטי הסיכוי ל"הלך הגיר" גדול יותר מאשר בידני.
מצד שני, גיר אוטומטי נותן לך יחס העברה נוסף, לא מדומם מנוע בזחילה, ובאופן כללי עוזר לנהיגה איטית ונשלטת. גיר אוטומטי מאפשר לשים נהג לא מנוסה מאחורי ההגה ולמנוע מהאוטו לסבול מהטעויות שלו.
רכב שטח ראשון? קודם תבחר רכב, אחרי זה תחשוב אם ידני או אוטומטי. לדוגמה - סופה? ברור שידני. האוטומטי הוא קומבינה (מקורית אבל קומיבנה). גראנד? ברור שאוטומטי. פשוט אין משהו אחר.
אסף.
חחחחחח סיטואציה מצחיקה... אבל בכל זאת אני חושב שבגדול הם אפילו לא יגיעו לזה... הם פשוט יחשבו שיש אימובילייזר ויחליטו שאין טעם להשקיע יותר מדי... עדיף לנסות אחד יותר פשוט...
נכון לגבי נהגים לא מקצועיים ולא מנוסים... נהיגה עם ידני, גם בזחילת סלעים וגם בכל סוג של עבירות, נשלטת הרבה יותר טוב והרבה יותר מדוייק עם ידני. הבאסה היחיד זה אולי הבישול של הקלאץ', מה שאין באוטומט....
עם זה אני מסכים במאה אחוז