-
תגובה להודעה: איזה רכב ? שאלה של טירונים ... ( מזמן לא היינו בסרט הזה ... חחח ) ( הו
הי,
גראנד אולי תוכל למצוא באיזור ה 30, סביר שלא משופר ובמצב מאוד "בסיסי"
נראה לי שבאיזור ה 45-50 תוכל למצוא כלים משופרים ושמורים יותר.
צירוקי XJ, במחיר הזה לא נראה לי שניתן למצוא (לפחות לא בארץ :rolleyes: )
קוראנדו ומוסו ללא טורבו הם די עגלות (סליחה מראש מבעליהם).
אם הדלק הוא שיקול, קנה קוראנדו/דיזל חסכוני אחר.
XJ שותה 1 ל 5 בערך ביום יום.
סער.
-
תגובה להודעה: איזה רכב ? שאלה של טירונים ... ( מזמן לא היינו בסרט הזה ... חחח ) ( הו
אני לא סגור על מה זה בדיו ק XJ אבל ה 5200 V8 מודל 95 מה זה ?
-
ציטוט:
ובדרך כלל אלא אם כן אתה טירון גמור (וגיא הוא לא כזה) אתה לא קונה רכב שהוא "בור ללא תחתית"
מוני, קרעת אותי. פשוט נזכרתי בעלילות גיא והדיסקו. (בלי לפגוע, גיא... )
גיא, נראה לי שאתה מבלבל בין צ'רוקי XJ (כמו של נמרוד, מין קוביה עם קפיצי עלים מאחור ומנוע 4 ליטר כמו של סופה) לבין גראנד צ'רוקי ZJ (עם סלילים מאחורה)
אסף.
-
כן .. אני לא מתבלבל אלא כמו שכתבתי .. לא מבין בזה. אני לא מצאתי כמו של נימרוד אלא הגדולים יותר, כמו של רמי ? grand limited.
ולגבי הדיסקו ... גם לזה התיחסתי שאני עדיין זוכר את החלום הקודם .... וזוכר לשלילה !! זה היה שיעור, יקר אבל חזק ואני חושב שעכשיו אני כבר לא טירון כל כך :-)
אני חושב שאני מתכנס לכיוון הקוראנדו.
-
אסף זה בדיוק הענין.
אני מקווה ומאמין שאחרי עלילות הדיסקו הוא יקנה רכב בצורה יותר שקולה.
בכל מקרה, בהצלחה גיא.
-
5200 V8 זה גראנד.
(כמו שהיה לרמי)
XJ זה מה שיש לנמרוד/לי.
סער.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Saar
5200 V8 זה גראנד.
(כמו שהיה לרמי)
XJ זה מה שיש לנמרוד/לי.
סער.
מה ההבדלים בין הכלים ? ל XJ יש מנוע 4000 ? ו... ?
-
ו.. זהו :D
ל XJ מנוע 4000 בלבד
2 קפיצי סליל ו2 עלים
קטן יותר
קל יותר
פחות אלקטרוניקה
פחות נפוץ בארץ הקודש
סער.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
מוני אורבך
אסף זה בדיוק הענין.
אני מקווה ומאמין שאחרי עלילות הדיסקו הוא יקנה רכב בצורה יותר שקולה.
בכל מקרה, בהצלחה גיא.
ההיילקס לא היה מספיק שקול ?
:-)
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
גיא
אני חושד שמחיר הדלק ( למרות ק"מ חודשים / שנתי ממש נמוך ) יהיה מבאס בעניין הטיולים. כי Q שיאכל 1:9 סולר יאפשר יותר טווח טיולים ושיטוטי סרק במחיר סולר 4.5 ש"ח מאשר צ'רוקי שיאכל 1:5 במקרה הטוב במחיר 6.5 לליטר ...
לא מכיר סולר במחיר 4.5 אולי בצפון הרחוק, אבל ליטר בנזין לאחר העליה האחרונה עולה 6.02 בשירות עצמי.
אביגדור
-
ההממ .... שאלת אוף טופיק.
למרות שמצאתי כמה קורנאדואים חביבים במחירי 25000 שח ....
ההורים שלי באו בהצעה מפתה.
הם משלימים לי לסובארו אימפרזה ניו אייג' מנוע 2000 שנת 2005 של איזה חבר שלהם ולקיט לשטח על חשבונם מתנה ...
הצעה מפתה לגמרי.
השאלה היא מה זה האוטו הזה ?
כי אני לא מכיר ולא מוצא ממש בגוגל מידע ... או תמונה.
עד כמה נורא זה ? בטח יותר טוב מהפג'ו :)
מישהו מכיר את האוטו הזה ?
-
מה זה "קיט לשטח" לסובארו אימפרזה ?? זה חדש לי..
סובארו איפרזה זה פרייבט עד כמה שאני יודע...כפרייבט רכב נחמד , דיי סתמי, די זללן דלק יחסית אבל בסה"כ מהטובים בקטגוריה..
אני בהחלט יודע שיש קיט הגבהה מאושר ע"י היבואן לסובארו פורסטר..שזה בהחלט רכב שטח אבל קיט לאמפרזה ??
שלמה
-
גיא, עכשיו יצאת טירון-מדבר על רכבי שטח, גראנדים, קורנאדו, ואז מכניס לשיחה אימפרזה?
אימפרזה היא רכב באמת נחמד, אפילו יותר מזה, אבל היא בשום פנים ואופן לא ג'יפ, ולעולם גם לא תהיה ג'יפ, ולא משנה איזו "ערכת שטח" תתקין עליה-לא ג'יפ, לא ג'יפון ואפילו לא רכב שבילים-היא פרייבט, נקודה.
תגיד תודה יפה להורים, קח את הכסף אף הוא נחוץ-שיקול שלך, וקנה רכב שטח, עם הנעה 4X4 אמיתית, עם הילוך כח, ועם סרנים חיים-או לפחות מאחור-כמו שעד אתמול חשבת שאתה רוצה, אלא אם כן אתה באמת לא סגור על עצמך...
קובי
-
טירון שמירון ...
תשאל אותי על דיסקו או היילקס אני ידע. תשאל על סופה .. קצת יודע ...
על סוהארו אני לא יודע.
אז שאלתי.
מי ששואל יוצא טירון אבל מי שלא יודע ולא שואל יוצא אידיוט....
-
פרייבט ועוד שחוט לגמרי ...
חבר'ה תעזרו בבקשה.
לפתוח עיניים. לרשום מספרי טלפון ...
תודה.
-
אתה עדיין מתלבט או שנסגרת על כיוון מסויים? החלטת מה לחפש?
-
משהו מדיזל, משהו בגבול ה 35000 שח.
משהו תקין ובון בון.
-
לא רלונטי הקוראנדו הזה ... יש חמישה בארץ וחצי מהם גרוטאות מכונמות כמו שנימרוד אומר.
לחצי השני החליפו כל מכלול אפשרי ... זה אומר שהאוטו לא כל כך מוצא חן בעיני.
מצד שני גיליתי שטראנו דיזל ידני קצר ( למרות שבא לי אוטומטי ) מאד נפוצים במחיר שווה לכל נפש.
מנועי 2700. יש למישהו מכם חוו"ד בנושא של האוטו הזה ?
לא מעניין כרגע רמת עבירות וכו' מעניין אמינות / שתיינות וכל משהו שעלול לעניין את הקונה התמים ?
-
ממה שאני רואה עם חבר שמטייל עם טראנו דיזל ידני קצר עם המנוע הנל. זה רכב מעולה. אמינות מצויינת. צריכת דלק טובה. מנוע יחסית חזק. גיר ידני, עם הילוך כח קצר וטוב.
להוסיף לרכב הזה נעילה אחורית והגבהה, פיקס.
נ.ב
הטראנו הזה ללא נעילות. רק צמיגי שטח והגבהה קלה. עושה את כל המעלות והמסלולים איתנו.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
AvigdorAharon
לא מכיר סולר במחיר 4.5 אולי בצפון הרחוק, אבל ליטר בנזין לאחר העליה האחרונה עולה 6.02 בשירות עצמי.
אביגדור
במרכז ודרומה אתה מוצא במחירים מאד קרובים לזה, המחיר היותר נפוץ הוא סביב 5 שקלים לליטר~.