מרשים! ללא ספק מרשים!
מהיכן ניתן להשיג את ה "רשת" החוצצת בין החלק הקידמי לאחורי?
האם זה באמת פיתרון נוח לעיגן ציוד קל וגם בפן הבטיחותי? איך העסק הזה מתחבר?
תודה!
Printable View
מרשים! ללא ספק מרשים!
מהיכן ניתן להשיג את ה "רשת" החוצצת בין החלק הקידמי לאחורי?
האם זה באמת פיתרון נוח לעיגן ציוד קל וגם בפן הבטיחותי? איך העסק הזה מתחבר?
תודה!
וואווווו.......
אמיר סחטיין על הדיגום של האוטו!!!
אצלי אני עדיין משתמש בכיסאות האחוריים תדתירות די רצינית ככה שלהעיף אותם לא בא בחשבון.
אצלי האוטו היה פתוח ונסגר בארץ, קשת ההתפכות נשארה ומתגלה כשימושית ביותר לעיגון ציוד.
רשימת ציוד קבע באוטו:
2 אוהלים זוגיים
מזרן מתנפח בודד
מזרן מתנפח זוגי
שאקלים
שתי רצועות חילוץ
ארגז כלים קטן
קומפרסור
גלון נוזל קירור
גלון מי ברז
ליטר שמן מנוע
ג'ק הידראולי + שני מוטות מתכת
חבל
ערסל
פקל קפה ואני מקווה שכלום לא נשכח.
דרך אגב הכל מעוגן לדפנות ולקשת ההתהפכות מה שמשאיר לי רצפת תא מטען נקיה (פרט לכרית של הכלבה).
אני מקווהלהעלות תמונות
דרך אגב למשהו יש רעיון מאיפה אפשר לארגן רשת גומי?
טריפנט טריפנט טריפנט - פשוט מדהים מה שהוא עושה עם רכב שנראה תמים למראה כשהוא נכנס אליו לסדנא, ללא שינויי מבנה ובמחיר שווה לכל נפש.
הרשת אצלי נתפסת על ברגים קיימים ברכב ולכן לא מצריכה קדיחות. היא עמידה מאד, הן למשקל והן כחוצץ בטיחותי בין שני האיזורים ברכב. היא פריקה בצ'יקצ'ק כי היא עם תופסנים חזקים קלים לתפעול, בלי קשר למוט המוצב בחלק העליון של הקבינה, אליו הם נתפסים. כך שאם אני רוצה להסיר אותה לרגע או לתקופה ולהרכיב שוב לאחר מכן - אני לא צריך מפתחות פתוחים או בוקסות , הכל PLUG AND HAND :)
על הרשת יש אין ספור אפשרויות תליה של אביזרים שטריפנט מייצר או דברים שאני רוצה לחבר בעצמי בלי קשר לפיתוח שלו וכל זאת ללא מפריע או התאמה מסובכת.
כנסו לאתר שלו , או דברו איתו מהפורום , הוא חבר פורום המוכר בשם SAMBO
www.tripnet.co.il
www.tripnet-shop.co.il
תהנו!
לצורך הסרת הספק - אין לי שום אינטרס כלכלי/אישי/מיני עם טריפנט או עם סמואל הבעלים, פשוט נסיון מוכח עם המוצרים.
יש לי רשת של טריפנט ( אין על הפתרונות של סמואל - ראית את המתקן לבקבוקי יין ? :D ) ואפילו לקחתי מסגרת להתקין ברכב, בסוף בגלל וטו מההנהלה -בכל זאת, אני מתחתן עוד חודש -לא התקנתי את הרשת עם המסגרת, רק בטיולים אני פורס את הרשת .
נדרש פתרון אלגנטי שלא מפריע למצב הקיים, לא מצריך פירוק הכיסאות ולא מרגיז את האישה...
( אסף- לא שכחתי, אני צריך לקבל תשובה מרפי, הבחור שהשארתי אצלו את כל הציוד )
אין ספק אכסון של אלופים ,מאוד פרקטי
ישר כוח.