תגובה להודעה: התחממות מנוע בנסיעה מהירה
תתקין מד גובה מיים במיכל הכולל התראה קולית כשיש ירידה מסוכנת במפלס המים..
פשוט להתקנה עצמית ולא יקר..תעשה חיפוש כאן ובאתר הצהוב תמצא ים מידע על אביזר פשוט זה המציל ראשי מנוע ואפילו מנועים שלמים בכירכרות..
שלמה, המיכל עיבוי שונה מזה של ה TDI
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
meir alony
לרכב שטח אני ממליץ להחזיק ברכב גם פחית קטנה עם חומר לסתימת חורים קטנים.
פשוט מוסיפים למים החמים ונוסעים החומר מוצא את הנזילה וסותם.
מאיר
ואיך החומר יודע איזה חור לסתום? את זה ברדיאטור או סתם איזה מעבר מים קטן בראש מנוע????
אין לך כל שליטה באיזה פינות במנוע "מתיישב" החומר ואיזה מעברי מים מוצרים \ נסתמים ממנו.
זה פתרון לרכב פרטי שרוצים לחסוך תיקון יקר ורוצים "להשחיל" אותו למישהו אחר...
זה ממש לא מומלץ ל4X4 שנוסע בשטח ומתחממם.
שלמה אהלן,
לא יותר קל וחכם להתקין מד חום על הראש? אז יהיה לי מידע גם אם בגלל נזילת שמן המנוע מתחמם יותר מדי, ולא רק בגלל מים.
לגבי החומר לסתימת חורים, יש עוד המלצות? יש חברה מומלצת? יש מישהו ששם וזה דפק לו משהו, או מישהו שממליץ חוץ ממאיר?
תודה על התשובות
whisky
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
whisky
שלמה אהלן,
לא יותר קל וחכם להתקין מד חום על הראש? אז יהיה לי מידע גם אם בגלל נזילת שמן המנוע מתחמם יותר מדי, ולא רק בגלל מים.
whisky
בגדול, אתה צודק, זה יותר קל, ומתריע על עוד תקלות.
אבל אם אתה מתקין חיישן גובה מים, אתה תקבל התראה לפני תחילת ההתחממות, תחשוב איזה מידע חשוב לך יותר לקבל, או אולי את כל המידע האפשרי... :)
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
zivo
ואיך החומר יודע איזה חור לסתום? את זה ברדיאטור או סתם איזה מעבר מים קטן בראש מנוע????
אין לך כל שליטה באיזה פינות במנוע "מתיישב" החומר ואיזה מעברי מים מוצרים \ נסתמים ממנו.
זה פתרון לרכב פרטי שרוצים לחסוך תיקון יקר ורוצים "להשחיל" אותו למישהו אחר...
זה ממש לא מומלץ ל4X4 שנוסע בשטח ומתחממם.
ראיתי לא פעם ג'יפים בשטח שהשתמשו בלי בעייה.
מדובר על תיקון זמני בשטח עד ליציאה לכביש או הגעה למוסך.
לגבי איך יודע איזה חור לסתום זה פשוט מאוד החומר שמגיע בצורת גרגרים נמס במים החמים וכאשר הוא בא במגע עם אויר הוא הופך למוצק.
מאיר