תגובה להודעה: תגובות לכולם בערך...
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
shmil
בהצלחה לך.
מר שמיל היקר, עם כל הכבוד לשיפוצים המרשימים שלך, נשמע (וכך אני חושד) שאתה סוג של אינטרסנט פה בכל הדיון ואולי אם כבר אז פשוט תחשוף את האינטרס שלך, כי לא יכול להיות שאתה תסתור את מה שאני כותב פה ע"ב עובדות הנדסיות פשוטות (לדוגמא שריתוך תלאים במבנה המקורי המחליד , יותר חזק מהוספת משטח דריכה מאלומיניום ?? ... מה , לא שמעת על משפט הצירים המקבילים?! )
ויותר מזה, לא יתכן שתהיה לך תשובה "הגיונית" שכזו לכל מילה שאני כותב.
לא אכפת לי פה מכלום בהודעה הזו חוץ מלחשוף פה את הפרצוף האמיתי שלך, ואתה יודע מה?
התייעצתי עם יותר ממהנדס אחד, ועם יותר ממוסכניק אחד ויותר מפחח אחד, וכולם אומרים, פחות או יותר, ההיפך ממך... זה גם אולי מבהיר לי שלא כדאי לרוץ ולהקשיב לכל המומחים פה בפורום, שכנראה מנצלים אותו בכדי לעשות כסף ולפרסם את עצמם, ואולי בעצם כל דבר שיכתבו תמיד יהיה כפוף לאינטרסים שלהם - ויוזמה משותפת של קוראי הפורום לטובת הכלל תמיד תזכה למקלחת צוננת מבעלי האינטרסים שנפגעים מעצם התחרות.
תגובה להודעה: רכישה מרוכזת -שיפוץ מרכב עליון לסמוראי
ראובן, בתור אחד שהאינטרס הברור שלו זה להוזיל עלויות, לא נראה לי שכדאי לחפור בכל מני אינטרסים אחרים שלא ממש קיימים כמו אצל שמיל ועידן. בכלל השימוש שלך במילה אינטרס לא ממש מסב את תשומת הלב שלנו מרמת הבעיות שנראה כאילו אתה מתעלם מהם תוך קריאות אינטרס לכל כיוון. אגב, נראה כאילו לא שמת ממש לב, אבל חוץ ממגיב אחד כולם חשבים שהרעיון שלך נע בין לא ישים ללא פרקטי ככה שממילא כנראה זה לא המקום שממנו יצמחו לך האנשים שירצו להצטרף לפרויקט כזה.
ולגבי הפרויקט, הצלחת לבלבל אותי לגמרי. מצד אחד אתה אומר שזה פתרון לחלודה, מצד שני אתה אומר שהחלודה טטופל בנפרד, ומצד שלישי אתה מדבר בכלל על יכולת העמסה וטמפונים. מה הפרויקט שלך מנסה להשיג?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
בומס הקופץ
ראובן, בתור אחד שהאינטרס הברור שלו זה להוזיל עלויות, לא נראה לי שכדאי לחפור בכל מני אינטרסים אחרים שלא ממש קיימים כמו אצל שמיל ועידן. בכלל השימוש שלך במילה אינטרס לא ממש מסב את תשומת הלב שלנו מרמת הבעיות שנראה כאילו אתה מתעלם מהם תוך קריאות אינטרס לכל כיוון. אגב, נראה כאילו לא שמת ממש לב, אבל חוץ ממגיב אחד כולם חשבים שהרעיון שלך נע בין לא ישים ללא פרקטי ככה שממילא כנראה זה לא המקום שממנו יצמחו לך האנשים שירצו להצטרף לפרויקט כזה.
ולגבי הפרויקט, הצלחת לבלבל אותי לגמרי. מצד אחד אתה אומר שזה פתרון לחלודה, מצד שני אתה אומר שהחלודה טטופל בנפרד, ומצד שלישי אתה מדבר בכלל על יכולת העמסה וטמפונים. מה הפרויקט שלך מנסה להשיג?
טוב כרגיל אני נוטה להתחרט על הטון המעט תוקפני בהודעתי הקודמת, וכרגיל אני גם כמו תמיד מתנצל, ולעצם העניין:
הפרדה בין 2 בעיות שונות - החלודה עצמה - שבה מטפלים בדרך הרגילה, והנזק שכבר נגרם , קרי היעדר הרצפה , שם נמצא הפיתרון שלי: הוספת משטח דריכה , במקום ריתוך תלאי-פח.
לאלו שטענו שהפתרון של הוספת משטח דריכה יצור מתח גלווני - נתתי פתרון יעיל - שכבת בידוד.
לאלו שטענו שריתוח תלאי-פח הוא יותר חזק ועמיד - אני אומר: שטויות.
לאלו שהעדיפו לפתור את הבעיה השניה באמצעות פיברגלס - אני אומר : סבבה - גם יצא יקר
וגם לא נשמע לי כלכך עמיד (אחרת היו בונים את המרכב מפיברגלס מההתחלה, למה כל הברזל הזה, לעזזל - בואו נבנה את כל הג'יפ מפיבר!!).
לאלו שאמרו רעשים, גמישות - אני אומר : שכבת הבידוד כבר תתן את הפיתרון גם לאלו.
הפרוייקט הזה בא לספק פתרון למחלת החלודה במרכב העליון של הסמוראים הישנים....
אם יהיו הרבה הזמנות המחיר ירד אפילו עד כדי 30-40 % וזה כמעט חצי!
חוצמיזה שזו התחלה טובה למהלך שבו נוכל לרכוש בצורה מרוכזת דברים, מה שמתחיל פה יכול גם לעבור למיגוני גחון ועוד טובין. פרוייקט מוצלח ורווחי שמגלם בתוכו יכולות הנדסה של משתתפי הפורום יחד עם כח קניה משותף , פותח הרבה דלתות נוספות בעתיד.
לא ככה?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ראובן ניסן
מר שמיל היקר, עם כל הכבוד לשיפוצים המרשימים שלך, נשמע (וכך אני חושד) שאתה סוג של אינטרסנט פה בכל הדיון ואולי אם כבר אז פשוט תחשוף את האינטרס שלך, כי לא יכול להיות שאתה תסתור את מה שאני כותב פה ע"ב עובדות הנדסיות פשוטות (לדוגמא שריתוך תלאים במבנה המקורי המחליד , יותר חזק מהוספת משטח דריכה מאלומיניום ?? ... מה , לא שמעת על משפט הצירים המקבילים?! )
לא אכפת לי פה מכלום בהודעה הזו חוץ מלחשוף פה את הפרצוף האמיתי שלך, ואתה יודע מה?
התייעצתי עם יותר ממהנדס אחד, ועם יותר ממוסכניק אחד ויותר מפחח אחד, וכולם אומרים, פחות או יותר, ההיפך ממך... זה גם אולי מבהיר לי שלא כדאי לרוץ ולהקשיב לכל המומחים פה בפורום, שכנראה מנצלים אותו בכדי לעשות כסף ולפרסם את עצמם, ואולי בעצם כל דבר שיכתבו תמיד יהיה כפוף לאינטרסים שלהם - ויוזמה משותפת של קוראי הפורום לטובת הכלל תמיד תזכה למקלחת צוננת מבעלי האינטרסים שנפגעים מעצם התחרות.
בלי לפגוע בך..
בינתיים אתה זה שמנסה למכור פה משהו עפ"י תאוריות שאתה כותב וטוען שיש לך גיבוי ממהנדסים ופחחים..בוא תביא שמות ותן לאחד מהם לכתוב פה שהוא אחראי לזה שהוספת משטח דריכה זה פתרון יותר טוב.....תאורייה בלבד!!! אין לך שום הוכחה , ולא פתרת שום בעיה רק הסתרת את החורים זמנית.
אני לא רואה פה איך לשמיל יש אינטרס, הוא הרי לא מנסה למכור פה כלום...שמיל חבר בפורום עוד לפני שידעת שהחור ברצפה זה חלודה, מי שצריך לחשוף את הפרצוף והעיסוק שלו וכמובן האינטרס האמיתי זה אתה!! שכן אתה זה שמנסה למכור פה לא?..
אף אחד לא כזה נחמד ומנסה להוכיח לכל העולם שהוא המציא משהו יותר טוב ממה שכולם מכירים ומוכן לחלוק אותו עם כולם ובמחיר יותר זול מכל מה שמוכר (ועובד) עד היום!!!!
ציטוט:
הפרדה בין 2 בעיות שונות - החלודה עצמה - שבה מטפלים בדרך הרגילה, והנזק שכבר נגרם , קרי היעדר הרצפה , שם נמצא הפיתרון שלי: הוספת משטח דריכה , במקום ריתוך תלאי-פח.
שוב, בוא תגיד איך אתה מתכנן להוסיף את המשטח, (הדבקה/ניטים/רוק)??? ומה אתה עושה עם החור הקיים חוץ מלהסתיר אותו????
לאלו שטענו שהפתרון של הוספת משטח דריכה יצור מתח גלווני - נתתי פתרון יעיל - שכבת בידוד.
שוב, איך אתה מתכוון לחבר בין כל השכבות??
לאלו שטענו שריתוח תלאי-פח הוא יותר חזק ועמיד - אני אומר: שטויות.
זה אתה אומר...תוכיח !!!
לאלו שהעדיפו לפתור את הבעיה השניה באמצעות פיברגלס - אני אומר : סבבה - גם יצא יקר
וגם לא נשמע לי כלכך עמיד (אחרת היו בונים את המרכב מפיברגלס מההתחלה, למה כל הברזל הזה, לעזזל - בואו נבנה את כל הג'יפ מפיבר!!).
יש לך מחירים של פלטות אלומיניום+חיתוך מדוייק+כיפופים איפה שצריך???...פיברגלאס או ריתוך יהיה יותר זול ! ! !
וכן, היו הרבה שרוצים מרכב שלם מפיבר, למה אתה חושב יש הרבה סופות שמסתובבות עם חזיתות פיבר??
נשמע לך לא כ"כ עמיד...כנראה שאתה לא שומע טוב, או שאתה שומע מה שבא לך..אני נוסע עם תיקון כזה 10 שנים!!!! יש לך הוכחות שהפתרון שלך עובד יותר טוב???
לאלו שאמרו רעשים, גמישות - אני אומר : שכבת הבידוד כבר תתן את הפיתרון גם לאלו
זה אתה אומר..ומה אם לא??? תחזיר לאנשים את הכסף??
בקיצור...חובת ההוכחה היא עלייך..!!!!
ולא..המשפט "התייעצתי עם מהנדסים" זה לא הוכחה...או שאולי אתה רוצה לחשוף גם אותי?...אני יצרן פיברגלאס אולי לא?...
תייצר לעצמך, תרכיב, תחכה חצי שנה ותוכיח שהפתרון עובד ועובר את כל ההתעללויות שג'יפ עובר ואז תוכל למכור...ואני מבטיח לך שזה יהיה יותר יקר מפחח ומפיבר...
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ראובן ניסן
פשש...
תפסת וחשפת אותי...
כל כך מעניין אותך מי אני? חפש, אם תרצה. זה כתוב היכנשהו כאן באתר, ולא בכרטיס האישי שלי.
חמוד - אני לא מוכר כלום, לא מבקש כלום מאף אחד כאן בפורום, ולא צריך השתתפות או סיוע של אף אחד במה שאני עושה.
לא עשיתי לאיש כלום תמורת כסף, ואינני מבקש כלום מאיש.
אז מה האינטרס העמוק והחבוי שלי?
שלא יבואו אנשים כמוך, יחשבו שהמציאו את הגלגל, ויפילו בפח חלק מחברי הפורום, שאינם מנוסים ובעלי ידע מספק.
אגב, אם אתה באמת מבין בהנדסה, כפי שאתה טוען, חשוף נא את הידע ההנדסי שקיבלת מהפחחים שלך, שעל בסיסו אתה מפתח תיאוריות שיכלו לזכות בפרסים רבים, לו רק היו נכונות.
כולו, על משפטיו ונוסחאותיו, ולא רק סיסמא של "צירים מקבילים".
סיימתי להדיין עימך.
חשבתי להזהירך מפני התוצאות, אך אינך רוצה להקשיב.
עשה כרצונך, ולכן גם כתבתי קודם לכן "בהצלחה לך".
חברים יקרים
עושה רושם שכל הדיון הזה הוא קישקוש אחד גדול !!!!!!!
לפי הדיון שהתפתח עד אכשיו מתקבל הרושם כי עוד שלוש דקות הרכב הזה עומד להתפרק כל רגע וכדיי להרגיע את כולם מה דעתו של המפרסם הנכבד לצרף מספר תמונות מפחידות כדיי שנבין כולם על מה יוצא כל כך הרבה קצף!!!
בני
טוף חברי-פורום יקרים עייפתי...
לא מתחשק לי יותר לנסות ולהסביר את עצמי, או לענות שוב ושב על אותם הטיעונים עם אותן הפתרונות ולא לקבל שום הסבר למה הפתרונות לא טובים מספיק.
אני אעשה מה שתכננתי, לצערי זה יעלה לי יותר כסף (כן! יש לי אינטרס, אני רוצה להוזיל לעצמי
ולחברי הפורום עלויות, ואני רוצה לפתוח נתיב לפתרונות עתידיים עם המפעלים)
תמשיכו להתנשא ולקטול, ולרתך תלאים על גבי תלאים.
בהצלחה
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ראובן ניסן
היי, סוסיתא הייתה עשויה מפיברגלס! :D (שמעתי מסבא שלי שחמורים היו נוגסים בשלו). והסיבה שלא בונים את כל הגי'פ מפיבר, לאחר ששאלתי את אמא ואח שלי (לא בציניות) הוסבר לי שפיבר רגיל לא עומד טוב בלחצים זוויתיים משתנים - ובשביל לייצר אחד כזה זה עולה הרבה! כסף.
חוצמיזה שזו התחלה טובה למהלך שבו נוכל לרכוש בצורה מרוכזת דברים... פותח הרבה דלתות נוספות בעתיד.
100% נכון.
דרמה בפורום :cool:....