יש מצב שאתה מעלה לאתר את טופס ההזמנה?
מעניין ללמוד מה מוכרים
Printable View
יש מצב שאתה מעלה לאתר את טופס ההזמנה?
מעניין ללמוד מה מוכרים
עדיף נשלטות , ההבדל במחיר הוא יותר מכפול לסרן - רשמו לך עלויות של ARB שהם היחידים שמוכרים בארץ נעילות נשלטות לג'ימני (יש עוד פירמות , לא מכיר מישהו שמיבא בארץ)
לא שמענו עדיין על תקדים כזה שיבואן מתקין נעילות אוטומטיות ברכב.
אוטומטי זה אומר שאתה נעול בסרן האחורי, גם בנסיעה בכביש , מה שלא בטיחותי למי שלא מכיר.
וננעל קדימה אוטומטית בשטח , דבר שמשפיע מאד על הנהיגה והשליטה ברכב, לטוב ולרע.
עוד על נעילות תוכל לקרוא במדריכים השונים בפורום.
http://www.jeepolog.com/113.html
לקרוא ולהבין, ואז תוכל להגיד לנו מה יש אצלך..
טוב נו- אולי די??
האיש מתאר איך בג'ימני הקודם הוא השתמש בידית הקטנה "לנעילה" ועכשיו זה לחצני הפלא שעושים את העבודה. ואיך במכשירי תנועה מצ'פרים אותו לא באחת- בשתי נעילות- ולא סתם- אלא ARB, ב 4K ש"ח, ועוד כלול באחריות. ולא רק זה - אלא המתקין המוכשר שלא רוצה להוסיף לו לחצנים מיותרים ולסבך אותו, מחבר בחיבור פלא את הפעלת ה ARB ללחצן ה 4WD שבא עם הרכב: לחיצה אחת 4X4, לחיצה שניה LOW, לחיצה שלישית- נעילה נשלטת אחורית, לחיצה רביעית נעילה נשלטת קדמית, ולחיצה חמישית יוצא לו דיפנדר מתנפח מהאין בגאז' של הג'ימני!-
הלו??
ג'ימני!
לא איזה לקסוס במיליון ש"ח שהסוכנות מוכרת עם כמה צ'ופרים בשביל "חווית הלקוח".
ג ' י מ נ י!
אם ממש בא להם לצ'פר אותך (ובד"כ לא) אז יתנו לך מער' שמע משופרת, או מיגון דימיקולו ב"הנחה". 2 נעילות ARB?? באחריות? (קטן עליהם בטיחות, בלאי מואץ , עלות וכו'- העיקר שהלקוח יהיה מרוצה. ככה זה במכשירי תנועה- אנחנו הרי מכירים אותם...)
תמורת תוספת של 4K ש"ח, סוכנויות סוזוקי יתנו לך עץ ריח לאוטו- וגם הוא יהיה משומש ולא מהריחות הפופולרים בד"כ- אז די.
אגב- גם זוגתי ואני התעניינו בזמנו בג'ימיני חדש, ואפילו אני, שאני מבין קטן מאוד ברכבים, עמדתי נדהם מול מוכר שלא היה לו מושג קלוש מה הוא מוכר, ובמשך שעה ניסה לגלות איך מקפלים את המושב האחורי (עד ששבר אותו) , לא היה לו מושג מה זה לוקרים ולמה זה טוב, וגם הוא כינה את שילוב ה 4X4 "נעילת מער' ההנעה הכפולה, שמתבצעת בלחיצת כפתור".
אני מניח שאם מאיזו שהיא סיבה, מנכ"ל מכשירי תנועה היה לוקה בנפשו, ומתחיל לשחרר לשוק ג'ימני חדשים, עם שתי נעילות ARB (כדי לנצח בתחרות מול הצרכן את ה טריוס שמשווק רק עם ARB אחד בחינם...), באחריות, ב 4K ש"ח- כנראה שכבר היתה על זהכתבה בגי'פולוג.
אז די-
דרור ברלי- הושיע נא!
יואב,אתה מקנא!!! :p
האמת,שרשור מצחיק...
matokik- הגיע הזמן להחליף את ה- "פרופסור שלך לרכבי שטח" (ללא שום כוונה להעליב.).
להבא אחשוב אלף פעמים אם לכתוב לאנשים שאני לא מכיר.
מלכתחילה לא חשבתי שאכתוב את שידוע לי ואקבל יחס כזה.
מי אני בכלל? לא מבין בזה כלום והרי שאתם מנוסים ומבינים, מומחי שטח ובעלי נסיון בינלאומי.
ניקח הפסקה קטנה מהפורום הזה עד לבירור העניין באופן מוחלט ומי שירצה, שיכתוב לי הודעה פרטית.
לא באתי הנה לספוג עלבונות וביקורת (אפילו אם חיובית).
אותכם לא דופקים, אותכם לא מרמים, אתם המומחים לשטח ואין עוררין על זה, אוקי?
(דבריי כוונו לכל הקנאים והפנאטים שלא מוכנים לקבל את העובדה שקיבלתי מה שקיבלתי ובמחיר הזה)
ביי ביי
אל תיקח כ"כ קשה. זה פורום. שום דבר לא מכוון כנגדך- יותר הבעת פליאה לנוכח הניסיון של חברי הפורום.
ה"חשדנות" לגבי הנעילות לא מופנית כלפיך אלא כלפי מי שמוכר לך אותן.
אז:
א. אם מוכרים לך שטויות (תרתי משמע) במכשירי תנועה- אז כולם ירוויחו מהמידע הזה וידעו "להזהר" מאנשי מכירות ש "לא מדייקים" במידע שהם מוסרים. אתה מרויח מכך שלא תעמוד חסר ידע בסיסי מול סוכן מכירות.
ב. אם מוכרים לך נעילות ARB אמיתיות במחיר שציינת, באחריות והתקנה ע"י היבואן עצמו- גם מידע חשוב! הקונה הפוטנציאלי הבא שקורא את הפורום יידע לאן הוא יכול לשאוף במו"מ מול סוכנות המכירות ובאילו מחירים נסגרו עסקאות.
בקיצור- המידע שתציג הוא בעל ערך לכאן או לכאן- אז תעדכן.
לעדכן אעדכן בכל מקרה אבל לא על זה דיברתי כעת.
כל הכבוד לך (בלי שמץ של ציניות) שאתה כותב כך, זה בסך הכל מראה שאתה לא מזלזל ומתנשא (כמו כמה כותבים אחרים פה).
ברור לי כמו לכולם שהאנשים שכותבים פה הם בסך הכל חובבי שטח ושיש באתר הזה שמץ של הומוריסטיות.
אבל לא מקובל עליי שאנשים שאינם מכירים אותי (ואני לא אותם) יגידו לי מה יש ומה אין, מה קיבלתי ומה לא קיבלתי, במחיר של מיליון שקלים או שקל אחד בודד.
לא מוצא חן בעיני שהם יכתבו על מוסכניק עם ותק גדול יותר מגילם של הכותבים פה, שהוא לא מבין, שאין לו נסיון וכ'ו.
לא רק הם מבינים, לא רק הם יודעים, ישנם אנשים אחרים שמבינים לא פחות מהם ואף יותר מהם וההתנשאות הכללית הזו של "הוא כראה לא מבין הרבה בתחום" או של "כנראה הותקנה לו נעילה מרכזית", פשוט לא תאמה את מה שציפיתי למצוא פה.
אישית? התאכזבתי מאוד מהצורה בה חלק מהאנשים שפה כתבו לי.
ואתם עוד טוענים שהם הנדסאים, ממציאי מכוניות, אנשים רציניים וכ'ו.....
נו מילא......
לא מבין על מה כל ההתרגשות ??
בסוכנות מכשילי תנועה (בבאר שבע בלבד !) מזמינים ג'ימני ומקבלים רוביקון ...
לא להידחף יש מספיק ג'ימני/רוביקון בשביל כוווווווללללללםםםםםםםםם
רענן
כנראה שהדברים עדיין לא ברורים...
אף אחד לא בא לפגוע. ההצעה שקיבלת / קנית היא מפתיעה מאד, גם לבעלי סוזוקי ותיקים.
נכון שיש סוכנויות שנותנות תנאים טובים יותר בפריפריה, כבר היו מקרים של פערי מחירים גדולים ואו אבזור משודרג בין סוכנות בת"א לסוכנות בצפון/דרום. הפליאה כאן נובעת בשל אי הידיעה על איזו נעילה מדובר, אפילו אתה כרוכש לא יודע מה קנית (או לפחות לא מספר לנו).
לגבי המומחה שלך - באמת כל הכבוד לו, אין כאן איש שרוצה לפגוע בכבודו או הוותק שלו. קח בחשבון שאנשים שוגים לפעמים או שעובדים עליהם ואולי אנחנו נאכל את הכובע שלנו כשיתברר שקנית סט ARB קומפלט בעלות של סרן בודד בקושי.
כל מוסכניק שלא מכיר נעילה אוטומטית מיד אומר שיש לי ציריה שבורה או בעיה בנאבה או במיסב כשהוא שומע את הרכב מרצ'ט בסיבוב, כפי שהוא אמור לרצ'ט עם נעילה אוטומטית... (זה קורה בעיקר בטסטים, אבל גם במקומות אחרים...)
MATOKIK,
זרקת פה סנסציה עצומה בידיעה שהעלת!
התגובות של האנשים פה נובעות לא מתוך זילזול אלא מתוך קשיי אמון במידע שהבאת.
על נעילות דיפרנציאל בקצרה:
נעילה אחורית = נעילת הדיפרנציאל שבסרן האחורי (בתוך ה"ביצה")
נעילה קידמית = כנ"ל אבל מקדימה.
התפקיד שלהן הוא לבטל את פעולת הדיפרנציאל וכך לאפשר לשני הגלגלים היושבים על אותו הסרן לנוע במהירות זהה אחד לשני.
במצב כזה, אם גלגל אחד מהזוג נמצא באויר (מצב הנקרה "הצלבה"), השני עדיין יקבל כח וימשיך לנוע.
נעילה אוטומאטית היא כזו בה הסרן נעול תמיד למעט סיבובים בהם הנעילה ניפתחת באופן אוטומאטי (תפקידו של הדיפרנציאל הוא לאפשר לגלגלים המקבילים לנוע במהירויות שונות זה מזה כיוון שבסיבוב הם לא עוברים את אותו המרחק, הפנימי עובר מרחק קטן יותר בגלל רדיוס הסיבוב).
נעילה נישלטת היא כזו בא הדיפרנציאל לא נעול באופן קבוע.
כאשר אתה "ניכנס להצלבה", או יותר ראוי, ליפני כן, אתה נועל את הדיפרנציאל וכך עובר את המכשול בקלות, ללא דרמה וללא נזקים.
חוסר האמון של האנשים נובע ממספר עובדות שאת חלקן אכתוב.
הנעילה הזולה יותר ובאופן מ א ו ד משמעותי היא האוטומאטית. עם זאת, היא משנה מעט את היתנהגות הרכב, במקרה של נעילה קידמית, היא מקשה על ההיגוי באופן מורגש ביותר ויש שיואמרו שהופכת אותו למעט מסוכן, כך או כך, הרכב נהיה פחות נוח ודורש היסתגלות בסיגנון הנהיגה.
הנעילות הנישלטות, נחלקות לכמה צורות שליטה:
חשמלית ולחץ אויר.
תמיד הן יהיו יקרות יותר מהאוטומאטית בסדר גודל ותמיד תידרש התקנה לא פשוטה.
באלו שפועלות על לחץ אויר, דרוש גם קומפרסור שיספק את הלחץ המדובר.
היצרן היחיד שמיצר נעילות אוטומאטיות לגימני, הוא (כפי שכתבו פה) ARB.
הוא מוכר כל אחת ב8000 ש"ח בערך וצריך גם להתקין אותה...
לכן, האפשרות שהצגת, סנסציונית!
מעבר למחיר, האפשרות לקבל רכב "מהנילון" כשהוא כבר משופר, קוסמת להרבה קונים פוטנציאלים, מה שמקשה להבין כיצד היבואן לא פירסם זאת, פירסום שלבטח היה מכניס בשעריו המון לקוחות (תחשוב על תור ארוך של לקוחות, עד מעבר לרחוב...).
אנשים טובים,
מספיק כבר,יושב לו איזה מישהו ומסתלבט על כולנו.
יש שני דברים מאוד יפים פה:
הראשון,כולם רוצים לעזור-לא דבר נפוץ כבר בימינו.
השני,אף אחד לא מאמין אבל נורא רוצים להאמין..
שני הדברים כנראה מאפיינים את מרבית האנשים כאן,אבל לא צריך לפול בפח של מישהו שמנצל זאת לצחוק עלינו.
שבת שלום.
כולם במתח... קיבלת נעילות או מעילות?..:?:
שלום לכולם!
לא קיבלתי נעילות ולא שילמתי עליהן.
חד וחלק, לא אעשה אצלו שום נעילות גם לא עבור שקל בודד אחד.
כך הסתיימה לה הפרשה ומי שירצה פרטים שיכתוב אליי הודעה פרטית משום שאני לא מעוניין לחשוף את הסיבות להתפוצצות הפרשה.
(שניגמרה בטונים עצבניים במקצת)