תגובה להודעה: רכב שטח אמיתי המאפשר 3 כסאות ילדים מאחור
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ירון גל
עם הרכב היה בשבילי אז זה היה הפורד בלי להתבלבל
אבל אישתי היא זאת שנוסעת ברכב ביום יום לי יש רכב ליסניג ולצערי לא מוכנים לתת לי את מה שהם משלמים אליו ואני יחזיק רכב כמו שאני רוצה
וגם לפני הדיסקברי היה לי סברבן סילברדו מודל 78 שהיה יותר גדול מהפורד (בשורה האמצעית ישו 4 מבוגרים בנוח סה"כ 9 אנשים ברשיון ) אבל אחרי שאישתי עשתה רברס והורידה "גמל השקייה" ולא לדבר על חניות היא דרשה רכב קצת יותר קטן
הדיסקברי הוא מעולה ו 3 מבוגרים יושבים בוא בנוחות מעולה
אך יש לו כשל תכנוני בכסא האחורי הכנף של הגלגל מגיעה קצת מעל גובה הכיסא דבר שאינו מורגש שיושבים רגיל אבל את הכיסא ילדים הוא מרימים בצד אחד ואז הילדים יושבים בשיפוע או שהמרחק בין הכיסאות קטן.
וכן ניסתי לשים 3 כסאות ואלו התוצאות.
הפיתרון שחשבתי שאינו מאוד בטיחותי אבל אפשר לנסות ולקבע אותו הוא ליצור משטח שאליו מקובעים הכסאות אשר יגביה את הכסאות מעל "המדרגות".
ולשאלות קודמות אני לא הולך "לכבוש מעלות" כאשר הילדים ברכב אבל לפעמים הולכים גם בלדיהם ואז כן רוצים רכב שמסוגל לטפס דברים
הבעייה של ה"בליטות בצדדים נפתרת ע"י שמיכה מתחת לכיסאות שמשטחת את המושב ,איזה בעיה בטיחותית יש בזה ? הרי בכל מקרה הילדים על המושבים
אני חושב שחלק ממניעת התזוזה של הכיסא זה החיכוך בינו לבין המושב ברגע שיש עוד גורם בינהם החיכוך יורד ואיתו האחיזה של הכיסא במקומו
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ירון גל
אני חושב שחלק ממניעת התזוזה של הכיסא זה החיכוך בינו לבין המושב ברגע שיש עוד גורם בינהם החיכוך יורד ואיתו האחיזה של הכיסא במקומו
בשעת הצורך ,בבלימת חירום למעשה החגורה מעגנת את הילד לגב המושב ,הפוך לכיוון התאוטה , במשוואת הכוחות בציר ה X כח החיכוך של הכיסא עם המושב כמעט זניח לעומת הכוח העצום שמפעילה תאוטת החירום