תגובה להודעה: ממשיך בחיפושי אחר דיפנדר
אני מנסה להעתיק לכאן מספר רכבים למכירה מיד 2 .
[IMG]file:///C:/DOCUME~1/Harel/LOCALS~1/Temp/msohtml1/01/clip_image001.gif[/IMG]
[IMG]file:///C:/DOCUME~1/Harel/LOCALS~1/Temp/msohtml1/01/clip_image002.gif[/IMG]
[IMG]file:///C:/DOCUME~1/Harel/LOCALS~1/Temp/msohtml1/01/clip_image003.gif[/IMG]
יצרן:
לנדרובר
דגם:
דיפנדר
נפח:
2,500
שנה:
1997
יד:
4
ת. הילוכים:
ידנית
[IMG]file:///C:/DOCUME~1/Harel/LOCALS~1/Temp/msohtml1/01/clip_image004.gif[/IMG]
[IMG]file:///C:/DOCUME~1/Harel/LOCALS~1/Temp/msohtml1/01/clip_image003.gif[/IMG] סוג מנוע:
דיזל
ק"מ:
480,000
צבע הרכב:
לבן
מזגן:
יש
בעלות קודמת:
פרטית
בעלות נוכחית:
פרטית
מוכן להחלפה:
לא
תוספות:
גגון
[IMG]file:///C:/DOCUME~1/Harel/LOCALS~1/Temp/msohtml1/01/clip_image005.gif[/IMG]
[IMG]file:///C:/DOCUME~1/Harel/LOCALS~1/Temp/msohtml1/01/clip_image007.gif[/IMG][IMG]file:///C:/DOCUME~1/Harel/LOCALS~1/Temp/msohtml1/01/clip_image008.gif[/IMG]
[IMG]file:///C:/DOCUME~1/Harel/LOCALS~1/Temp/msohtml1/01/clip_image009.jpg[/IMG]
[IMG]file:///C:/DOCUME~1/Harel/LOCALS~1/Temp/msohtml1/01/clip_image010.gif[/IMG]
אזור מכירה:
באר שבע והסביבה
עיר/ישוב:
טלפון:
להצגת המספרלחץכאן
להצגת מספר הטלפון העתק את הסיסמא המופיעה בחלונית זו:
הערה: חלונית זו קיימת על מנת לבסס את אבטחת המידע באתר ולמנוע מאתרים אחריםלהעתיק תוכן ולהפיצו בצורה בלתי חוקית.
איש קשר:
משה
דוא"ל:
לחץ כאן לפניה למפרסם
[IMG]file:///C:/DOCUME~1/Harel/LOCALS~1/Temp/msohtml1/01/clip_image012.jpg[/IMG]
[IMG]file:///C:/DOCUME~1/Harel/LOCALS~1/Temp/msohtml1/01/clip_image001.gif[/IMG]
[IMG]file:///C:/DOCUME~1/Harel/LOCALS~1/Temp/msohtml1/01/clip_image013.gif[/IMG]
[IMG]file:///C:/DOCUME~1/Harel/LOCALS~1/Temp/msohtml1/01/clip_image014.gif[/IMG]
[IMG]file:///C:/DOCUME~1/Harel/LOCALS~1/Temp/msohtml1/01/clip_image018.jpg[/IMG]
[IMG]file:///C:/DOCUME~1/Harel/LOCALS~1/Temp/msohtml1/01/clip_image019.gif[/IMG]
הגיפ במצב טוב מטופל במוסך מורשה מחיר גמיש חייב להימכר
מה דעתך....אסף או כל חבר אחר....
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
oren13
דבר עם מוטי דנה
מוכר 110 שנת 97
057-2210382
בהצלחה אורן
כמעט ארבעה חודשים אחרי...הרכב הנ"ל עדיין למכירה. מכיוון שאני מחפש...ראיתי אותו היום והוא נראה לא רע בכלל לעין הלא ממש מקצועית שלי, חוץ מעובדה של הקילומטראז' הגבוה וה..מחיר הדי גבוה.
מישהו מכיר ויודע לספר משהו? בכל זאת, מדיפנדר כזה, הייתי מצפה שימכר לאחר תקופה כזו...
מה המחיר ,מה הקילומטרז' ומה התוספות שיש על הרכב ?
אמיר.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
אמיר בא
מה המחיר ,מה הקילומטרז' ומה התוספות שיש על הרכב ?
אמיר.
500K ק"מ, 87K ש"ח - אלו העובדות הרעות
הרכב שמור מאוד, בולמים חדשים של בילשטיין, צמיגים חדשים, ARB,כננת, בודי נקי, צנרת חדשה
וכו
לך על זה מהר לפני שייחטף!
500,000 קילומטר לדיפנדר מ 97' ב 87,000 שקל.
לא התחרפנתם בכלל.
כבר עדיף לשלם את המחירים המופקעים של הטויוטות 73/75.
ואתה עוד שואל למה הוא לא מוכר?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
avif
כמעט ארבעה חודשים אחרי...הרכב הנ"ל עדיין למכירה. מכיוון שאני מחפש...ראיתי אותו היום והוא נראה לא רע בכלל לעין הלא ממש מקצועית שלי, חוץ מעובדה של הקילומטראז' הגבוה וה..מחיר הדי גבוה.
מישהו מכיר ויודע לספר משהו? בכל זאת, מדיפנדר כזה, הייתי מצפה שימכר לאחר תקופה כזו...
יש דיפנדר 97 או 96 (לא זוכר). יד ראשונה. מקורי לחלוטין למכירה בגבע. שווה בדיקה.
אם אתה עדיין מחפש אני מוכר את שלי דיפנדר 90 במצב מעולה.
דבר איתי 0524434622