תגובה להודעה: הסופה נגנבה
ל י ר ו ת על מנת להרוג!!!
אבל למה שנעשה את זה יש להם זכויות- הזכות לחיות בכבוד, חופש הקניין (גם אם הוא שלך) והזכות להגן על עצמם במקרה שאנו מנסים להגן על רכושנו ולבסוף נשב בצוותא באותו תא כי לא הצלחנו לשכנע את השופט שהם התקיפו אותנו ומדוע לא איפשרנו להם לברוח עם השלל.
ממש משתתף בצערך ינון
איזה חרא של אנשים..(לא בידיוק אנשים) אפילו על סרטן כבר מצליחים להתגבר
ועליהם...כבר נראה לי שרובנו משלימים עם העובדה
שאולי יום אחד נקום והיא כבר לא תיהיה שם
אצלי היא מחנה בידיוק מתחת לראש עם כמה כלבים מסביב ועוד כמה נעילות
אבל כל בוקר שאני קם ישר פותח ת'חלון לראות אם היא עוד שם..
מקווה שאליי לא יגיע היום הזה
קובי משתתף בצערך איזה חרא של דבר זה מבאס רצח
אבל לא ענית לשאלה לפני ..
על מה הם הצליחו להתגבר שנלמד מזה?
ותיקחו בחשבון שהם (החולרות האלה) ישר מחברים חוט מהאור האחורי למשאבת דלק
אז כל הניתוקים של המשאבה כבר לא עובדים עליהם
מה שמעצבן גם זה שהם רואים אותנו בתור כבשים והם לא מפחדים להיכנס לנו לתוך הבתים והחצרות.
צריך לעשות לזה סוף!!
הופתעתי לגלות את השרשור... משתתף בצערך, מי יתן ויכרתו להם הגפיים בעודם חיים.
מרגיז ומתסכל.
עצוב שהמדינה בוחרת שלא להתעסק ולפתור את הבעיות עם האוכלוסיה שרובה המכריע מנצלת, מוצצת ויורקת על המדינה- ומקבלת זכויות יתר.
אני לא רוצה לחשוב מה יהיה בנגב עוד 20-30 שנה, אבל נראה לי שזה יהיה מערב פרוע.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
MMR
אני לא רוצה לחשוב מה יהיה בנגב עוד 20-30 שנה, אבל נראה לי שזה יהיה מערב פרוע.
כבר עכשיו הנגב זה מערב פרוע, אין דין ואין דיין.
הבעיה שזה מערב פרוע בלי שריפים, במיוחד אחרי שהעיפו את אורי בר לב, היחיד שעשה שם משהו, ואחד כמו דרומי חוטף מהמערכת שאמורה להגן עליו.
גם בעשור הקודם היו גניבות של ג'יפים, והיינו רודפים אחריהם עד הגבול (הנתיב המועדף היה נחל לוץ), ומדי פעם היית נתקל במבריחים עמוסים בשקים.
היום בחלק מהכבישים יש השתוללות של ג'יפים גנובים בכוונה להרוג, אי אפשר להשאיר רכב ליותר משתי דקות בלי שמירה, ועדיף שלא להיתקל במבריחים, לך תדע איך זה יגמר.
קובי, משתתף בצערך.
אתם תסלחו לי על ההתהלהמות, אבל אני מתעצבן בכל פעם מחדש כשאני שומע על הגנבות האלה.
אני לא שונא בדואים, אני לא שונא ערבים, אני לא שונא אף אחד. זו לא גזענות. אני פשוט מפחד.
החיים כאן הפכו להפקר.
החוק קיים רק עבור אלה ששומרים עליו.
בתי המשפט הם קרקס, המשטרה לא עושה כלום, לא מגנה על האזרחים ורכושם. נהפוך הוא - היא הפכה כבר מזמן לאויב הגדול ביותר של שומרי החוק.
בסוף לא תהיה ברירה אלא להרוג גנבים. אין דרך אחרת איתם.
מרוב הומניות והתפלפלויות משפטיות שכחנו איפה אנחנו חיים.
פה זה לא אירופה, פה אין קולטורה. לבנט כאן. מדבר. פה לא מדברים אלא עושים.
לנוודי המדבר יש קודים וחוקים אחרים מאשר בפקולטות למשפטים ובמגדלי השן של בג"צ ובצלם.
המטונפים שמנהיגים את המדינה הזו, חיים על חשבוננו לבטח מאחורי מאבטחים, גרים בטירות מבוצרות ונוסעים ברכבי שרד ממוגנים, ולא תופסים שהם הביאו אותנו אל פי תהום.
בארץ הזו יש אולי מקום לשני עמים, אבל בטח לא לשתי ציביליזציות.
זה אנחנו מולם. הם נגדנו ואנחנו נגדם: טוב מול רע, תאווה לחיים מול תאוות המוות, תרבות מול בערות. שלום מול מלחמה. מתינות מול אלימות. שלטון חוק מול גניבות, שוד, הרס ורצח - זו המנטליות הרעילה שהם יונקים מהאמהות שלהם, מסביבתם. זו הציביליזציה שלהם.
אם אנחנו לא יכולים לכפות עליהם תרבות אנושית ושמירת חוק, אז נותרה רק הדרך השנייה. הדבר היחדי שהם מכבדים זה כוח. וכוח ברוטלי הם מכבדים עוד יותר.
כנראה שרק אם יופעל נגדם כוח ברוטלי, מאוד-מאוד לא מידתי, הם יתחילו לכבד אותנו.
וכן - למי שלא הבין - אני בעד עונש מוות לגנבים. ערבים, יהודים, אסקימוסים, לא אכפת לי. גנב = כדור.
אני בעד שיירו במבריחים ויהרגו אותם. אני בעד שיירו בפורצים.
אני רוצה שבדואי שמסתובב בתוך קיבוץ ללא היתר מיוחד שכדי לקבל אותו יצטרך לעבור את אלף מדורי הבירוקרטיה, יידע שפשוט מאוד - דמו בראשו.
בטח יגידו מה אני מתלהם, מתיר את דמם של חפים מפשע. הרי זה "רק" ג'יפ.
נכון. הפעם זה רק הג'יפ של קובי.
ולפני זה זה היה "רק" הג'יפ של אופיר, ו"רק" הג'יפ של ארז כהן, ו"רק" שני ג'יפים של טל רותם, ו"רק" ג'יפ אחד של מאיר, ו"רק" ג'יפ אחד של יובל, ו"רק" ג'יפ אחד של נוריאל, ו"רק" ניסו לקחת את הג'יפ שלי, ורק ורק ורק. יותר מ-30,000 מכוניות בשנה. וחוץ מזה, הם "רק" גונבים, מה יש? גם הם צריכים לחיות? לא ככה?...
אז גונבים, ומבריחים סמים, אמל"ח, זונות, ואסור לעשות להם כלום! במקום שיירו בהם בשטח ישר לראש, בלי לשאול שאלות, בלי מעצר ובלי משפטים. אבל לא. משחקים איתם תופסת, ואם איכשהו מצליחים לשים יד על מישהו מהם, הוא עוד עלול לקבל מהמדינה הגנה משפטית ועם שופטים רחמנים כמו שלנו - גם לצאת זכאי וגם לקבל פיצויים מהמדינה, מהצבא ומהאזרח שממנו גנבו את הג'יפ.
חברים, היום זה רק הג'יפ. מחר הם לא יתביישו להיכנס לכם לתוך הבית, לאנוס את האשה שלכם ולחטוף את הילדים שלכם תמורת כופר, כמו בקולומביה. חושבים שאני מגזים? הלוואי.
וזה רק עניין של זמן שזה יקרה. במדינה קוקסינלית שבה קוקסינל הוא גיבור-תרבות ודמות להערצה, שמצמידה יועץ משפטי לכל חייל, עם מערכת משפט שפשטה רגל, שעסוקה כל היום בהתפלפלויות חסרות תוחלת במקום לזמבר את הפושעים.
משטרה? אל תצחיקו אותה עם גניבות. אל תפריעו לה להעלות מסוק לאוויר כדי לחפש טרקטורוניסטים שעושים ווילי, או ג'יפים עם גלגלים בולטים והגבהות. זה הרבה יותר בוער וחשוב.
יצא למישהו לצפות בסרט על הכלות הבדואיות לפני שבוע?
סרט חזק. קשה. מייאש. הוא מתמקד במנהג המקובל אצלם לקחת אשה שנייה/שלישית. אשה בחברה השבטית הזו היא תת אדם, מכונה להולדת ילדים, לבישול, לכביסה, כלי עבודה. חפץ לשימושו של הגבר, כשמתחשק לו אשה שנייה הוא פשוט לוקח ומתחתן. ממש כמו שאם יתחשק לו ג'יפ - אז הוא ייכנס לקיבוץ וייקח.
אבל הקטע הכי חזק בסרט לא מתעסק בנשים ובגניבות, אלא מראה ילדים שמשחקים כדורגל כשבתפקיד הכדור - פגר של חולדה (...) שניגשים לסייע לאחד המבוגרים לשחוט כבש לחג וצוחקים ש"ככה גם נשחוט את כל היהודים". גיחי גיחי. ואנחנו האידיוטים מסרבים להבין שלמרות שאולי נדמה שהכל בצחוק, הם מה זה רציניים.
הגיע הזמן לקום ולעשות כאן סדר אחת ולתמיד. עונש מוות לפושעים פליליים - למען שומרי החוק וחייהם.
וואוו דרור, זו לא תגובה- זה נאום!
ואני מסכים עם כל מילה.
מי שמכיר את דרור, יודע שזה לא נאום אלא דרור ביום רגיל :razz:
מבחינתי דרור לשלטון!
צודק בכל מה שרשם
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
מאיר רוטברג
מהקיבוץ??
מדהים התעוזה
אתה תמים..
לפני כמה שנים חבר קיבל טלפון מהמשטרה ששאלו אותו איפה הוא נמצא כעת,
לשאלתו למה זה מעניין אותם הם ענו כי הרכב שלך מעורב בתאונה בבאר-שבע והנהג ברח-אנחנו מודאים אם את מיקומך כדי להיות בטוחים שמי שברח הוא גנב ולא אתה..
הבחור ענה להם שלא יכול להיות שזה הרכב שלו כי הוא רק נכנס הביתה ובאר-שבע נמצאת במרחק 45 דקות מהבית שלו.
רק שתבין,
תוך 45 דקות מרגע שהוא נעל את הרכב בחצר, 15 מטר מהבית ,בתוך קיבוץ עם שער, באור יום הגנבים הספיקו לגנוב את הרכב,לנסוע מרחק שביום רגיל לוקח 45 דקות לנסוע כשלא צריך לפרוץ לרכב עשו תאונה וברחו רגלית.
שלא לדבר על זה שהם עוקבים אחריך בכביש עד לבית כדי להבין היכן הרכב חונה, בלי להתבייש ובלי לנסות להסתתר.
כנראה שאנחנו "מדינה זמנית " ובתור שכזאת יש שחושבים שלא כדאי להשקיע.
אין במדינה הזאת מישטרה ! פרקליטות רופסת ! ושופטים מפחדים כי אין במדינה הזא..............
דרור כל מילה אמת חצובה בסלע!
בלה בלה בלה
דרור נישמע כמו תקליט שרוט ... אז אני חושב שגם לי מותר.
כל עוד שאנחנו רק מקשקשים באינטרנט, כלום לא ישתנה... שוב ? אם לא נשעה משהו, כלום לא ישתנה ! ... שוב ? ..
אם שוטר לא ניכנס לאיפה שהוא יכול לקבל מכות אלא מחפש את דרור מתחת לפנס .. או אם גנבי הרכב לא מפחדים מכלום ( או גנבי הבקר באזור פה ) צריך ללמוד מזה .. מיליציות חמושות באלות ברזל ... להביורים ... שוקרים ... אגרופנים .. ובעיקר חבורות גדולות ומפחידות ...
מכות רצח לגנב עד כדי אובדן הכרה או מוות. בראשון יביאו לתגובה של הבדואים, בשני הם ישבו לחשש ולחשוב מה קרה, בשלישי הם יחשבו שאולי המחיר לא שווה את התמורה. הם מבינים רק שפה אחת. ( הם הכוונה לגנבים / אנסים / פושעים מכל התפוצות - ולא לערבים , רק בשביל שיהיה ברור ) "בעל הבית השתגע" ..
החבר'ה המשונים האלו עם הבגדים הכחולים המצחיקים, שלא יפריעו ... כי גם להם צריך להיות חבל על הפרצוף ...
דרור לשילטון !
קוב,
ליבי איתך.
אני מקווה שהבעלים החדשים יזכה לראות את השילוש הקדוש, 2 בחזה, 1 בראש כראוי וחוקי במדינות יותר נאורות.
ולמי שחושב שזה ברבארי, לא מנומס, או כל חרטה אחרת....
זה עובד ועובד טוב מאד, (לפחות באזור המגורים שלי) לא נועלים את הרכבים, ואין להם סיבה, אף אחד לא נוגע ולא יגע.
אף אחד לא צריך להרוג אף אחד, זה לא קורה לעולם (טוב, כמעט) הידע של החוק מונע 99.9% מהגנבות הפוטנציאליות.
לא מאמינם?
אתם מוזמנים לקנות כרטיס TLV-DFW(הכי זול באיסטה) ולראות לבד.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
גיא
בלה בלה בלה
דרור נישמע כמו תקליט שרוט ... אז אני חושב שגם לי מותר.
כל עוד שאנחנו רק מקשקשים באינטרנט, כלום לא ישתנה... שוב ? אם לא נשעה משהו, כלום לא ישתנה ! ... שוב ? ..
אם שוטר לא ניכנס לאיפה שהוא יכול לקבל מכות אלא מחפש את דרור מתחת לפנס .. או אם גנבי הרכב לא מפחדים מכלום ( או גנבי הבקר באזור פה ) צריך ללמוד מזה .. מיליציות חמושות באלות ברזל ... להביורים ... שוקרים ... אגרופנים .. ובעיקר חבורות גדולות ומפחידות ...
מכות רצח לגנב עד כדי אובדן הכרה או מוות. בראשון יביאו לתגובה של הבדואים, בשני הם ישבו לחשש ולחשוב מה קרה, בשלישי הם יחשבו שאולי המחיר לא שווה את התמורה. הם מבינים רק שפה אחת. ( הם הכוונה לגנבים / אנסים / פושעים מכל התפוצות - ולא לערבים , רק בשביל שיהיה ברור ) "בעל הבית השתגע" ..
החבר'ה המשונים האלו עם הבגדים הכחולים המצחיקים, שלא יפריעו ... כי גם להם צריך להיות חבל על הפרצוף ...
דרור לשילטון !
ומה יקרה כשפעולת הנקם שלהם תהיה באישתך ובילדים ?
מילא לשרוף לך את הבית והבקר וכל שאר הנכסים - אבל איך תצליח לגונן על המשפחה ?
מזדהה ומשתתף בצערך, עקבתי אחרי שירשור השיפוץ ונהניתי. אצלי הבעסה עדיין לא עברה, כל גניבה חדשה שאני עד לה מעלה הכל מחדש וכנראה רק סופה אחרת תעזור ללב.
אולי נקים עמותת תמיכה של יתומי ואלמנות (אלמני) הסופות, נפגש פעם בחודש וכל אחד יעלה קווים לזכרה ודמותה של סופתו, נחליף תמונות ונדליק נרות זכרון. זה כנראה הדבר היחיד שאפשר לעשות בעניין זה במדינה הזו.
ארז
זה העניין.
שכבר כמעט ולא נשארו סופות נורמליות. הרוב נגנבו.
חברים, אני כבר 3 ימים בדיכאון מוחלט, לא ישן בלילות. הפכתי כל אבן באיזור, כולל בסיוע גשש, ולא מצאתי כלום. אני לא מתייאש עדיין מהחיפושים, אבל כרגע מנסה להתמקד במישור המודיעיני, להגיע למו"מ, לשלם כסף, מה שצריך. אם למישהו יש קצה חוט או כיוון אפשרי לסיוע בנושא, הוא יותר ממוזמן ליצור קשר, בה"פ, או ישירות אילי ל-054-5640028
קובי