קיבינימט....הרסת לי עולם שלם...
למיטב ידיעתי אין(ולא היה) בחו'ל(ON) משהו יותר מכוער וגדול מהצפרדע עצמו, אחד ויחיד,
איך אתה, אדון F100 יכול לטעון אחרת???? זה לא הגיוני ובטח לא מתקבל לדעת.
Printable View
אני לא בטוח שיוסףף יודע מה זה F100
ולאלה שבאמת לא יודעים הרבה הרבה לפני ההילקס האגדי היה F100
שעוד נוסע
איציק
יוסףףףף,
אתה לא חושב שהגיע הזמן שתתחיל לכתוב בעיברית מדוברת?????
נ.ב. אנחנו יודעים היכן אתה גר!!!!!!!
אחת הדרכים שלי לאבחן עד כמה אשכול רציני או לא, זה כמה מהר הוא גולש "לשוליים" (שאני לא אצטרך להשתשמש בהדרה שלי "להכנסות האלו").
ננסה רגע להיות רצינים, כי במקור, היה פה רעיון ששוה, לדעתי, התיחסות.
RSS זו טכנולוגיה לדחיפת מידע מאתר אחד לשני. אם באתר הבית של Jeepolog, בצד שמאל יש "הודעות אחרונות בפורומים" או "כתבות מומלצות" ניתן "לדחוף" את החלון המתגלגל הזה לאתרים אחרים ע"י יצירת ערוץ RSS. מי שרוצה לראות דוגמה, שילך ל www.start.co.il ויראה איך הכותרות של YNET, WALLA, ONE,....משתנות כל הזמן.
נמרוד - שימוש בRSS זה קודם כל שאלה מסחרית. אתה יכול להוסיף תכנים לאתר שלך ע"י שימוש בRSS ויכול "ליצא" תכנים שלך לאתרים אחרים. כמובן שאם אתה מייצא תוכן, אתה צריך לקחת בחשבון שאולי יגיעו אלייך פחות (יקראו באתר השני), או אולי הפוך, יותר יכירו את התכנים שלך. בקיצור, זה שיקול מסחרי בלבד של שת"פ עם אתרים אחרים, RSS זה רק הכלי.
TWITTER- זה יש להיט בתחום אחר, זה לא תמיד רלוונטי לאחרים. ואם מחר יפתחו מכונת קפה מדהימה, זה אומר שהאתר הזה יעשה הסבה לקפה? בקיצור אני לא חושב שזה רלוונטי.
מה כן, קרוב ורלוונטי? קבלת התראות ע"י SMS, ושהיה ברור, זה עולה כסף, וצריך למצוא איך לממן את זה. מי שרוצה לקבל התראה על כתבה חדשה, תגובה באשכול מסויים שהוא רשום אליו (כמו שיש היום בדוא"ל), את זה ניתן לעשות בSMS.
נושא אחר שהייתי מתייחס עליו ומנסה לשפר בו, זה קבצי MM (מולטי מדיה - תמונות, ווידיאו).
באתר הזה, כמו בכל פורום, יש מגבלה, ובצדק, לגדלי הקבצים. יש היום הרבה אתרים שנולדו לאיכסון ושיתוף כדוגמת YouTube, Picassa.
ניתן לשפר את האינטגרציה בין האתרים ולשפר את חווית המשתמש.
My two cents