בהחסרת הצתה אני מתכוון להחסרה של פעימה, ממש מרגישים את תזמון ההצתה באגזוז.
לפי התיאור כאן:
http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php?t=81
אבל אני די בטוח שזה רק בסרק. לא בדקתי באגזוז אבל בסל"ד של 2000 המנוע נשמע עגול.
Printable View
בהחסרת הצתה אני מתכוון להחסרה של פעימה, ממש מרגישים את תזמון ההצתה באגזוז.
לפי התיאור כאן:
http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php?t=81
אבל אני די בטוח שזה רק בסרק. לא בדקתי באגזוז אבל בסל"ד של 2000 המנוע נשמע עגול.
נשמע לי כמו בעיית אטימה של הסעפת
תבדוק את זה טוב טוב
ה
ואללה.
יכול להיות מליון דברים...
אם עם המפלג הישן הוא לא עשה את זה - סוג אחד של דברים.
אם עם המפלג הישן גם - אחרים.
מה הוחלף עם המפלג? האם הבעייה היתה קודם?
איך הסחיבה בנסיעה עם הכיוןו הנוכחי?
אני די בטוח שהיה גם קודם.
זה לא סמפטום רגיל לכיוון הצתה?
בעקבות מה שברוך כתב, יש לי סדק בסעפת הפליטה, שאני מודע לו. זה הגורם להחסרת הפעימה?
כל מערכת ההצתה הוחלפה וגם קרב'. כתבתי קודם: מערכת הצתה GM (קוייל MSD, מפלג מוטוקראפט (פורד) מוגדל ומודול הצתה GM חיצוני), הקרב' הוא מוטוקראפט 2100.
הסחיבה אחלה, יותר מומנט בסל"ד נמוך. אבל נדמה לי שהאצות ביניים (כוח מתפרץ במהלך נסיעה) חלשות יותר.
כשהרכב קר זה לא קורה?
זה לא נדיר, זה קיים בהרבה מאד מנועי 258, החיתוך הרגעי הזה,
וזה יכול להיות המון דברים - פלאג, חוט, כויל, חיזוק וסדקים בסעפת (יניקה בעיקר), חופש צירי בדיסטריבוטור על גלגליו והרוטור, מגע בכובע שלו, לכלוך במגע ועוד......
הקרבורטור וההצתה ירדו מג'יפ אחר ועבדו שם באופן מושלם. הבעיה אם ישנה היא במנוע (פלאגים) או בהרכבה. אם אני זוכר נכון, החלק היחיד שלא עבר מהג'יפ הקודם הם חוטי הפלאגים.
מערכת ההצתה היא לא GM, כל החלקים נועדו לפורד להוציא המודול, ושם היא נקראת TFI.
אם זה ירד מהג'יפ של אשר, מהכרותי עימו ועם הייקיות שלו ;) , הבעייה היא אכן בדברים שלא הוחלפו, ולא בחלקים החדשים שהורכבו.
בדוק אם כך - פלאגים וחוטי הצתה, חיזוק וסדקים נימיים בסעפת יניקה.
לא מהג'יפ שלי אבל חלקי הצתה זהים לאלה שהיו אצלי, קרבורטור טוב יותר, חדש, והרכבה שלי.
יתכן והבעיה נובעת מכיוון עני של הקרבורטור, פתח את ברגי הסרק ל3 סיבובים.
הפלאגים, חוץ מזה שהיו מפוייחים כתוצאה מעבודה לא מכוונת של הקרב' הקודם, הם במצב טוב מאוד, של ספליטפייר.
חוטי ההצתה הם המקוריים, בהזדמנות הראשונה אני ארכוש סט חדש וזקוק להמלצות (ומחירים, אם אפשר).
מעבר לכך אני חושש שהקרב' צריך מעט כיוון בכל זאת.
אבדוק סדקים והידוק סעפת יניקה.
בדקת אים כל החוטים .
הפלגים.
והמגעים\ תקינים .
עידי ניתוק חוט מפלג אחד, בכל פעם .
תוכל לדעת איזה פלג\חוט ,לבדוק.
סרק ב CJ אמור להיות 680 (פלוס מינוס 20) סל"ד.
אחרי שתכוון את ההצתה הכי טוב שאפשר, גש לכוון את הקרבורטור (3 סיבובים פלוס מינוס רבע סיבוב), ואז חזור להצתה לכיוון סופי fine tuning.
אביגדור
שמענו אותך, הרבה נוסעים על ספליטפייר והמנוע עובד כמו שצריך, אז כן, הם מקור הבעייה...
מילא תגיד שהם לא באמת תורמים משהו ולא שווים את המחיר שלהם, אבל להגיד שהם מקור הבעייה שלו, כשלפני שהוא החליף מפלג הג'יפ נסע איתם בסדר, זאת כבר סתם התקתננות.
ורק כדי שלא יחשבו שאני חסיד של ספליטפייר, גם אני לא נוסע עם ספליטפייר ולא בגלל שהמנוע לא עבד כמו שצריך איתם, אלא בגלל שהבנתי שאין הבדל איתם או בלעדיהם.
Them fightin' words
its popcorn time.