טיפה תיקונים
המנוע בתמונה זה מוצר מבית GM,
SBC בשפת העם....מיוצר בגירסה שנראת בתמונה בין 1955-1986
המערכת שמורכבת עליין נראת בדיוק כמו מערכת גז סטנדרטית של IMPCO
אתה בטוח שזה התמונה שרצית לצרף?
Printable View
טיפה תיקונים
המנוע בתמונה זה מוצר מבית GM,
SBC בשפת העם....מיוצר בגירסה שנראת בתמונה בין 1955-1986
המערכת שמורכבת עליין נראת בדיוק כמו מערכת גז סטנדרטית של IMPCO
אתה בטוח שזה התמונה שרצית לצרף?
נחק לי
אז עוד הפעם.........
לא מצוי במידע שלך.
יש תאריך על התמונה כלומר זו התערוכה ולא צילמתי מנועים אחרים.
מערכת נראת דומה מאחר ובאמת היא עושה אותו דבר מאדה את המימן מארבבת באויר ומזרימה למנוע.
אני חושב שהם הישתמשו ברכיבים מצויים והתאימו.............
אבל המרכיבים לא חשובים כי מטרת הפרויקט היתה להראות שאפשר גם ללא תאי דלק יקרים .
מישהו יודע::confused:
1. מה הנצילות של המנוע שלהם?
2. מה הנצילות של פטיש אויר והאם יכול לתפקד בתור מנוע לקרטינג אויר?
כי לפי החישובים שלי אם הנצילות היא 50% 300 ליטר אויר דחוס ב 100psi שווה ערך ל17 ליטר בנזין זה נכון????:rolleyes:
פטיש אוויר לא מתאים לסיבוב מכלולים. הוא עושה את זה בדפיקות איומות שלא עושות טוב לכלום חוץ מלברגים. ניסיתי. הוא שובר כל מה שעומד בדרכו.
אם כבר לסובב מכלולים עם כלי מוסך אז יש ראצ'ט אוויר, אבל יש מנועי אוויר שבנויים למשימות האלה בצורה טובה יותר, בלי להתחמם.
לא ברור איך עשית את החישוב שלך, אבל ברור לגמרי שהוא לא נכון. קח למשל קומפרסור שעובד על מנוע בנזין. עם ליטר אחד של בנזין אתה ממלא את מיכל ה200 ליטר שלו ב150 PSI כמה עשרות פעמים.
אנרגיה של לחץ היא (לחץ*נפח=אנרגיה) p*v=j ?
100psi = 689.4757 k pa
p*v=206842710 j
בליטר בנזין יש בערך 60 מגה ג'וואול בנצילות של 20% -> 12 מגה ג'וואול
אם הנצילות של האויר גבוהה : 206 מגה /12 מגה :פי 17
אם הנצילות 50% :פי 8.5
איפה הטעות?
הייתי חייב לאור ריבוי המחלוקות להוסיף כמה דברים משלי:
1. אחד הרעיונות בייצור מימן לתעשיית הרכב (שאגב פרויקטים של רכבים מונעי מימן קיימים בארופה ויש אפילו תחנות ל"תדלוק" מימן) הוא כתוצר לוואי של ייצור חמצן וחנקן נוזלי, זה בעצם ניצול של מערכות קיימות. קשה לי להאמין שזה יספיק אם יהיו המון רכבים כאלו, אבל זה היה הרעיון המקורי.
2. אף אחד לא האמין שאפשר יהיה לכבות מנוע בעירה פנימית בעת עצירה לפני עשור בשביל לחסוך בדלק אבל גם טיוטה וגם הונדה והיום כמעט כל ייצרן רכב יודעים לעשות את זה.
3. אם כולם היו מאמינים כמוכם שאי אפשר לעשות כלום, אז כנראה שלא היה היום טלפון סלולרי, GPS, רכבים היברידים, מזגנים, מכונות כביסה, מחשבים, מנורות.
4. אדיסון אמר, לא גיליתי את המנורה אלא גילתי 999 דרכים שבהן זה לא עובד, ותחשבו על זה לפני שאתם קוטלים כל רעיון חדש (מגוחך ככל שיראה היום, לכו תדעו מה יהיה מחר).
5. בשנת 1900 הודיע רשם הפטנטים האמריקאי לנשיא ארה"ב, כי אפשר לסגור את משרד הפטנטים האמריקאי בתוך שנה עד שנתיים כי; הכל כבר הומצא!!!, תחשבו על זה שוב ותחשבו על המאה העשרים.
6. פעם חשבו על אנשים כפנטזיונרים, על אדיסון, על גראהם בל, על קולומבוס, על דרווין, על גללילאו... ותראו איפה אנחנו היום.
קיצור מה שאני מנסה להגיד, כנראה שאת חוקי הפיסיקה אי אפשר לשנות, אבל בני האדם לא מפסיקים לנצל את החוקים לטובתם, תו"כ הם מייעלים מכניקות שחשבו שבלתי ניתן ליעל ואוגרים אנרגיה בדרכים שלא חשבו עליהם קודם.
אני נגד שמני נחשים, אבל בעד להשאיר ראש פתוח, אם יש לכם משהו ללמוד מהמאה העשרים, זה שראש פתוח כנראה עובד נכון יותר מהראש של חלק מהמגיבים לשירשור הזה.
ודבר אחרון, אני לא בא להתנצח, ואין לי סרטים במחשב בשביל לראות על מה השרשור, מה שכתבתי הוא בשביל לפתוח לכם את הראש, לגרום לכם לחשוב, ולא נועד לפגוע באף אחד. רק קצת להעיר אתכם.
whisky
מהן היחידות של P ושל V ?
פסקל? קילופקסקל? מטר מעוקב? מילימטר מעוקב? ענה על זה וננסה לראות היכן הטעות בחישוב.
מן הסתם ברור לך ש206 מיליון ג'אול זה לא ערך הגיוני, כי לפי זה, בשביל למלא את המיכל שלך, מנוע של 2000 וואט היה צריך לעבוד יותר מ28 שעות.
בפועל מנוע כזה ממלא מיכל כנ"ל תוך כחמש דקות.
לחץ= ניוטון חלקי מטר בריבוע . נפח= מטר בשלישית . אנרגיה(ג'אוול)=ניטון כפול מטר
הטעות שלי 300 ליטר = 0.3 מטר בשלישית
ואז
לחץ * נפח =0.207 מגה ג'אוול
ואז בליטר בנזין יש פי 58 אנרגיה מאשר בלחץ אויר
גם אני חשבתי שזה לא הגיוני....
צודק
רגע
בשביל לסוע 100 קילומטר נניח לפי 1 ל10 צריך 10 ליטר בנזין שהם בערך 120 מגה ג'אוול
בשביל שיהיה אותה אנרגיה צריכים:
1. לחץ גבוהה נניח 4000 psi
2. נפח גדול שלפי החישוב יהיה 4 מטר בשלישית(קוב)
אז איך הכניסו את זה בתוך המכונית הקטנה הזו?
או שיש שם יותר מ 4000 psi או שהיא נוסעת מרחק הרבה יותר קצר
או שאני שוב טועה?