ידעתי שלא כדאי לי להעלות את הנקודה הזו....
ידעתי שלא הייתי צריך לכתוב שהייתה לי התלבטות בין סופה לרנגלר חדש.... קיצר החלטתי סופה... וזה כמעט בלתי אפשרי לשכנע אותי על רנגלר.. בגלל זה זה זאת לא השאלה כאן.... אני לא רוצה רנגלר כי אני לא אוהב איך שהג'יפ הזה נראה... הוא קטן ונמוך ולדעתי לא יפה כמו הסופה!!
UNIX אני צעיר יחסית-עוד אין רישיון... אבל סופה זה החלום שלי הרבה מאוד זמן.. מכל הג'יפים שראיתי בחיים שללי הכי התחברתי לסופה... הכי יפה לדעתי!! וזה שונה מהרבה מאוד דעות אחרות... אבל זה אני! ואם אתה שואל למה דווקא ג'יפ אז זה כי יש לי אהבה לג'יפים.... לא רואה אף מכונית אחרת.. לא סובל איפרזות טיטי וגולף וכל אלה.... ובקשר לכסף שאני הולך להשקיע זה תלוי.. סופה תעלה כנראה פחות מרנגלר.. אבל זה לא הקטע.. אני לא מקציב לעצמי סכום מסויים... כמה שיעלה יעלה.. אין בעית מחיר!! ברור שאני לא אקנה סופה שנת 95 ב200 אלף!!! אבל אם סופה חדשה תעלה 200 אלף אז אני מניח שאני אלך על זה...
זאביק אני יודע שרנגלר ג'יפ יותר נוח ויותר טוב בהרבה קטגוריות מסופה... אבל אני פשוט אוהב את הג'יפ הזה (סופה!!).... אז אני משתדל לחפש את הסופה הכי נוחה וחדשה שאני יכול למצוא...
ועדיין לא הבנתי מזה סופה 2 ....
תודה לכל מי שקורא את המגילות שלי ומגיב!!!!!
חחח סליחה שאני משגע את כולם עם הסימני פיסוק
אני פשוט שונא שלא מפסקים!
עמי תראה אני מעדיף לא דיזל אבל אני רוצה את הסופה הכי חדשה שאפשר .. אז אם סופה שנת 99 תהיה דיזל ו95 תהיה בנזין אני אלך על הסופה משנת 99...
ואני מתכוון להשקיע יותר מ45 אלף שקל בסופה... אבל אני מעדיף לקנות אותה משופרת כי ההורים שלי לא מתים על כל השיפורים ולא בטוח יסכימו שאני אשפר!
shmil אתה כנראה לא מבין אותי....
אני לא רוצה אף ג'יפ בשביל פוזה! אם הייתי רוצה הייתי קונה ג'יפ אחר חדש ולא סופה ישנה.. אני רוצה סופה ואני יודע טוב מאוד שאני רוצה את הג'יפ שלי זה לא השאלה כאן! אני לא חושב שאני צריך לתת לך סיבה למה אני רוצה סופה...
אני באמת אוהב ג'יפים ואני ממש לא חושב שאני צריך לשכנע אותך בזה.. זאת האהבה שלי!! ואם אני לא ארכיב לעצמי את הסופה זה לא אומר שאני לא אוהב ג'יפים או לא מתאים לפורום.. אני בכוונה לא נכנסתי וכתבתי את ההודעה הזו בפורום הבונים והנדסאות רכב... לפי דעתי מקומך הוא שם ומקומי הוא פה!! שם אוהבים להתמודד עם האתגר של לבנות ופה פשוט שואלים שאלות בקשר לג'יפים!!
אני מקווה שלא יהיו עוד תגובות כאלו כי זה ממש לא לעניין...
כנראה הייתי צריך לכתוב פה קצת רקע עלי....
אתם לא הבנתם אותי.. אתם חושבים שאתמול הלכתי ברחוב וראיתי סופה ואמרתי לעצמי את זה אני רוצה ומאז אני מחפש מאיפה לקנות?! אני לא חובבן ג'יפים!!
puk אני הולך להמון טיולי ג'יפים!! ולא צריך להצתרף לטיולים כי ברוך השם גם אבא שלי אוהב ג'יפים ויש לו ג'יפ אחד הטובים שראיתי.. הוא רוצה להביא לי אותו אבל זה לא ממש מתאים לצעירים (גראנד צ'ירוקי).. בכל מקרה תודה על העצות!! אני פשוט לא רוצה למצוא את עצמי קונה בגיל 18 את הסופה הזו אחרי שנה שיש לי רישיון ואני לא מוצא סופה.. בגלל זה התחלתי לחפש יחסית מוקדם ולפני הרישיון..
shmil אני מצטער שלא לקחתי את הדברים החשובים מההודעה שלך כי באמת היו כמה.. ואני באמת מקשיב פה לאנשים וקורא הודעות...
asafk בדיוק רציתי לשאול את זה.. אם בית הג'יפ נותנים אחריות?? כשדיברתי איתם בטלפון שכחתי לשאול..
אה ועוד משהו.. אבא שלי אמר לי שלא בטוח אפשר לבטח סופה כי זה ג'יפ פתוח... אז מישו יכול להגיד לי מה הקטע של החברת ביטוח?? אפשר לבטח?
תודה!!!