תגובה להודעה: היום אני מרשה לעצמי לקלל את הרכב שלי: דיפנדר
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
nirs
"נבלות סרוחות" ניתן למצוא אפילו בטויוטה.
רכבי מג"ב / שירות סובלים לא אחת מ- "אונס קבוצתי" (בלי להעליב, אבל זה מה שקורה בדר"כ ללא נהג קבוע, חוסר אכפתיות ואחזקת שבר).
אני ממש לא בטוח שרכבים כמו פ'גרו / איסוזו וכו', היו שורדים את מה ששורדים דיפנדרים / סופות שעוד משרתים אח"כ נאמנה (בדר"כ) את בעליהם הדואגים.
נבלות סרוחות ניתן למצוא בכל מקום.
אחוז הלוקות באיידס הוא נמוך בחברה המערבית. לעומת זאת, ישנם שבטים באפריקה שאחוז ה HIV פוזיטיב הוא למעלה מ40%. ויש אף כאלה שיותר.
אתה משכנע אותנו שכדאי להיכנס למיטה עם מהשבט הזה, ואנחנו לעומת זאת, למרות שאנחנו חרמנים לאללה, מעדיפים קצת פחות סקסיות, אבל בריאות.
עם לנדרובר, כמו עם איידס, ניתן לחיות. רק תזכור שצריך רופא מומחה וייעודי צמוד, ושהקוקטייל יקר.
מכיוון שכפי שציינתי אנחנו חרמנים, ספר לנו אח"כ איך היה. GOOGA וחבריו כבר סיפרו.
יוני5
יוני האמת אני חייב לשאול, ואתה לא חייב לענות אבל אני אשמח:
יוצא מג"ב איך היית מדרג את מה שאתה קונה (להגיד יוצא מג"ב לא הייתי קונה זו תשובה טובה אבל לא לשאלה הזו):
1. דיפנדר
2. סופה
3. היילקס
4. פארדו/ל"ק
5. פאג'רו
6. SUV אחר
אני לצורך העניין קניתי את 1 והייתי מוכן לקנות את 2 ו 3, לא הייתי נוגע במקל מאוד ארוך ב 4,5 ו-6.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
whisky
יוני האמת אני חייב לשאול, ואתה לא חייב לענות אבל אני אשמח:
יוצא מג"ב איך היית מדרג את מה שאתה קונה (להגיד יוצא מג"ב לא הייתי קונה זו תשובה טובה אבל לא לשאלה הזו):
1. דיפנדר
2. סופה
3. היילקס
4. פארדו/ל"ק
5. פאג'רו
6. SUV אחר
אני לצורך העניין קניתי את 1 והייתי מוכן לקנות את 2 ו 3, לא הייתי נוגע במקל מאוד ארוך ב 4,5 ו-6.
וויסקי,
אני אמנם לא יוני, אבל ממג"ב אני הייתי קונה קודם כל את הלנדקרוזר (אופציה 4 שלך), אח"כ את ההיילקס, ורק אחרי זה שוקל את הסופה והדיפנדר.
הכוונה שלי כמובן ללנדקרוזר 75, ששימשו את מגב (לצד כמה 73 - פחות נפוצים).
הלנדקרוזר שלי לא יוצא מג"ב, וגם הסופה שהייתה לי לא בילתה במג"ב, אבל אם אתה מחשיב את מג"ב כמקום בו הג'יפים עובדים די קשה, מחליפים הרבה ידיים וצוברים קילומטרים, הלנדקרוזר עומד בכבוד במשימה - בפועל, לא בתיאוריה. בדיוק כמו שהוא עומד בה בסדנאות יזע באפריקה ואוסטרליה.
כמובן שיש שחוטים יותר ושחוטים פחות, אבל אם מדברים בהכללה לדעתי התשובה לשאלה שלך די ברורה, למרות שכבודו של הדיפנדר במקומו מונח.
ואני לא מחשיב את עצמי כחסיד שוטה של הרכב הנוכחי, לנד קרוזר במקרה שלי, למרות שאני אוהב אותו בערך כמו שאתה אוהב את הדיפנדר שלך.
גם הילד שלי, שהוא רק בן 3, יודע להבחין בין שלוש קטגוריות : ג'יפ (כשם כללי), לנדקרוזר, ו-דיפנדר.
בהנחה שברירת המחדל היא יוצא מג"ב הייתי מסדר את הרשימה כמוך.
מג"ב או לא, מטויוטות אני בכלל לא מתלהב, גם לא מהיילקס.
אף אחד גם לא פוסל דיפנדרים, אבל לרומן איתם יש מחיר. לא כל אחד מוכן ויכול לשלם את המחיר הזה.
אפילו אני רציתי דיפנדר. אפילו לא מזמן. כמובן שהחדש עם מנוע טרנזיט לא פחות ממדהים והייתי לוקח עכשיו בשתי ידיים, אבל לחלום לא עולה כסף. כמו רובנו, מה שאני יכול להרשות לעצמי זה רק אחד משומש היטב - היה אחד עם מנוע בנזין V8 שעניין אותי. עשיתי עליו סיבוב וירדתי ממנו בגועל. תמורת הדבר הזה למכור ג'יפ טוב ואמין באמת, בלי מרכאות ובלי טובות? לא תודה.
לי קשה להצהיר על אהבה לאוטו שבכל רגע נתון עלול להתקיל אותי פתאום בראש מנוע שתיקונו עולה "רק" 12K ש"ח, ושהמנוע שלו (כמו כל המנועים שנושאים את סמל המותג הנ"ל, ש"אמינות" אינה השם הנרדף שלהם), יקר ונדיר בהגדרתו.
כל עוד אתה עושה מה שעושה בדעה צלולה ובעיניים פקוחות ובסוף לא רק שלא בא בטענות אלא אפילו מצהיר על אהבה?... מי אנחנו שנלין.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
יוני5
עם לנדרובר, כמו עם איידס, ניתן לחיות. רק תזכור שצריך רופא מומחה וייעודי צמוד, ושהקוקטייל יקר.
מכיוון שכפי שציינתי אנחנו חרמנים, ספר לנו אח"כ איך היה. GOOGA וחבריו כבר סיפרו.
יוני5
כמו שכתב יוסף (WILD) ואני מסכים איתו לחלוטין, יש הבדל (כנראה גדול) באמינות הדיפנדר בהשוואה לדיסקברי.
היות ואתם חרמנים ורוצים סיפור, (ואני לא אחד שרץ לספר לחברה) אני יכול רק להגיד שאני ממליץ בחום.
נמרוד צדק
המנוע שהביאו לי לא היה המנוע המתאים, על זה בהזדמנות אחרת, אבל אידיוטים מטומטמים בני מטומטמים. אז פתחנו ראש והחלפנו אטם ועל הדרך עשינו השחזה של הראש, החלפנו כמעט כל אטם שקיים והמנוע פיקס, להרגשתי יותר טוב מאי פעם בבעלותי.
אבל אני עדיין מחויך, למה? כי לא הלכתי לגוראים עשיתי חצי עבודה עצמית, למדתי המון על הטיפול ברכב ועל פעולת המנוע המוזר שלו, המחיר לא היה בשמיים בכלל.
קיצר תענוג לא זול, אבל גם ממש לא יקר. אבל אני עדיין מחייך (חיוך אידיוטי אבל עדיין חיוך).
הדבר היחיד הוא שהזהירו אותי שנמרוד בטח ירצה שנכתוב על זה משהו ואין לי אפילו תמונה אחת לרפואה.
ושתי הערות קטנות:
1. יוני5 למה אתה לא עונה (לא שאתה חייב)
2. להכניס את 73 מבחינתי זה כמו היילקס ולא כמו הצפונבוניות שבהם הם משתמשים היום. אז את ה73 אני מכניס ל3 מבחינת הסקר.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
whisky
להכניס את 73 מבחינתי זה כמו היילקס ולא כמו הצפונבוניות שבהם הם משתמשים היום. אז את ה73 אני מכניס ל3 מבחינת הסקר.
ויסקי, תודה רבה ;)
נרגעתי.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
שלמי
ויסקי, תודה רבה ;)
נרגעתי.
אני שמח שנרגעת, אתה יכול לנשום עמוק, רק חסר לנו שיפגעו לנו בחורשן מעצבים :wink:
whisky