תגובה: תגובה להודעה: גרנד צ'ירוקי דיזל
לא יודע מי אתה מר גרנד אבל אני לא עושה איתך תחרות ברכב או בגיפ למרות שאני בטוח שאת מה שאני שכחתי אתה בחיים לא תלמד!! תמשיך לנסוע במה שאתה אוהב לי אישית אין כל בעיה עם זה אבל את השטויות שלכם לגבי טיפולים בין גרנד דיזל לגרנד בנזין תשמרו לעצמכם לטובת נחלת הכלל ולטובת בעלי הרכבים העכשוויים ולטובת אלו שרוצים לרכוש את הכלים שאנו נוסעים בהם!!בגלל חוסר הידע שלכם וההמלצות המוזרות שלכם נמכרים הגרנד בנזין בערך של ברזל!!!יש לי גרנד בנזין במוסך שצריך לעשות מנוע או לרכוש מנוע אז רק החלקים עוברים כמעט את מחיר הרכב !!אז נכון הוא מאוד מפנק ןהוא יפה והוא עושה דברים יפים בשטח אבל גם הדיזל עושה לא פחות !!!
לגבי השיפורים שעשיתי והייתי צריך ללמוד תוך כדי תנועה זה רק בגלל שלא הכירו את הדגם כאן אבל היום אחרי שני ועוד כמה יודעים ומכירים ת הרכב על כל מיכלוליו אז זה יותר קל!!!בכל אופן אני מאחל לכולם נסיעה נעימה בשטח ובכביש טיולים אין קץ אין בנינו תחרות כי מבחוץ לשנינו יש jeep על המכסה!!תיקנו מה שבא לכם אני אוהב וממליץ על מה שיש לי רק בגלל שאני יכול להנות ממנו גם ביום יום !!!לילה קסום
חברה
לא יפה לרדת כל כך נמוך, זה לא מוסיף כלום לאף אחד, בבקשה ויכוח תרבותי.
נמרוד
ארז,
בא לא ניפול לאותו הבור שהצבעתה עלו, תהיה נחמד, תשתף את הידע שלך, כמו שבעליי הבנזין עושים.
ספציפית אנא ממך תעזור עם זה:
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
shahav
ארז - סופסוף מצאתי אותך - אחד שהולך עם ה WG-CRD עד הסוף.
אני צריך את דעתך לגביי התיבת העברה. אך היה להחליף ל 242? השתמשתה באותו הקייס עם המשקולות? אך התיבה החדשה עובדת? חיבוריי חשמאל התאימו?
לי יש SPARTAN מאחור, ובסיבובים חדים ממש הרכב לעיתים מתנגד בגלל תיבת העברה. דא - פעם בחודש אני חוטף בראש את P0702 ...
רבין
אני אמת משתף ולא מסתיר כל פרט לכן אני מפרסם את הטלפון האישי שלי שאני יוכל לעזור במקביל כל מי שיכנס להודעות שלי אחורה יוכללראות את כל התהליכים שעשיתי ברכב!!אני בשמחה יעזור לכל אחד כולל בבנזין ובדיזל בפרט !!!
רבין לגבי תיבת ההעברה :אני החלפתי ל242 5 מצבים כאשר מצב אחד הוא 2x4 אחד 4x4 ואחד 4x4 נעול בטרנספר אחד N ואחד R
דווקא להבדיל מבנזין ההרכבה יותר פשוטה כי בבנזין צריך לפרק את הזנב ואת הפלנטרי ולעשות החלפה עם ה242 ואילו בדיזל לא צריך אלה פשוט לפרק את הזנב ולהחליף!!!
כמובן שיש להחליף דריישפט אחורי כי המידה משתנה ממליץ לעשות צלבים כי הקרדן המקוריים של הרכב גם של הבנזין לא חזקים מספיק כמובן שהערה הזה מתייחסת לקושי העבירות שאתם מתכננים!!!לטיולים סבירים פלוס לא הייתי משנה כלום למעט הגדלת צמיגים והגבהה של 2אינצ מעבר לכך צריך לשנות עוד דברים!!!
היתרון של החלפת הטרנספר ל242 הוא בעיקר נסיעה 2X4 שגורמת לרכב לנסוע קצת יותר רך ושקט וחוסך מעט דלק!!
לגבי חיבורי החשמל אני צריך לצלם לך את זה כי אתה חייב להחליף את החשמל ולשתול הארכה לLOW כך שאתה מוריד לLOW הוא לוחץ וסוגר מעגל חשמלי!!
נשמע מסובך אבל ניתן ועובד אצלי מצויין מעל שנתיים !!שוב אני חוזר שום שיפור שהוא הכלאה או תוספת לרכב על המקור היא לא קלה ומצריכה ניסיון קודם ולמידה לכן שווא להתייעץ ולעשות נכון פעם ראשונה!!
ארז סמדר 0509744773
אני מנסה להבין מדוע צריך להחליף טרנספר?
האם זה רק בשביל "צריכת דלק נמוכה יותר ונסיעה יותר שקטה" כאשר נוסעים ב 2X4?
כי אם כן אז לדעתי זה מיותר מכיוון שצריכת הדלק לא משתנה בכלל (היה לי ZJ שצרך אותו הדבר עם ובלי טרנספר 5 מצבים והיום יש לי גראנד דיזל שנוסע 4X4 קבוע ועם שיפורים זהים לזה של ארז וצריכת הדלק אפילו נמוכה יותר)
והחיסרון של נסיעה ב 2X4 הוא ברור - הרכב פחות יציב בכביש, בעיקר בכביש רטוב.
קובי
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Jacob80
אני מנסה להבין מדוע צריך להחליף טרנספר?
האם זה רק בשביל "צריכת דלק נמוכה יותר ונסיעה יותר שקטה" כאשר נוסעים ב 2X4?
כי אם כן אז לדעתי זה מיותר מכיוון שצריכת הדלק לא משתנה בכלל (היה לי ZJ שצרך אותו הדבר עם ובלי טרנספר 5 מצבים והיום יש לי גראנד דיזל שנוסע 4X4 קבוע ועם שיפורים זהים לזה של ארז וצריכת הדלק אפילו נמוכה יותר)
והחיסרון של נסיעה ב 2X4 הוא ברור - הרכב פחות יציב בכביש, בעיקר בכביש רטוב.
קובי
קובי
והפעם בלי הרבה !! ...
המקור להחלפת הטרנספר לדעתי, היסטורי שהפך להיסטרי...
בדגמי ה ZJ שלפני 96, לא הייתה נעילה מרכזית בטרנספר המקורי. מה שגרם לרכב לעצור עם כל הרמת גלגל.
לכן "נולד " הרעיון של שדרוג ל 242, ועל הדרך מרוויחים נסיעה ב 2X4, מרוויחים 4X4H עם נעילה מרכזית וכו'
מכיוון שאין ב D30 , לא ב ZJ, ולא ב WJ לוקרים, הרי התרומה של מעבר ל 2X4 בצריכת הדלק, מינורית ולא שווה את ההשקעה. [ לטעמי ] וזאת מכיוון שכל המכלולים ממשיכים להסתובב כרגיל, רק שהם מונעים ע"י הגלגלים ולא מכיוון הדיפרנציאל ...
אבל, זו רק דעתי, [ שלא אחד שלא למד עדיין כלום, ובטח לא יידע שום דבר בחיים שלו ... ] מקווה שלא יכעסו עליי פה על שאני מגיב בדברים שאני לא מבין בהם שיט ...
ואגב, עד עכשו לא הצלחתי להבין מה זה : "אני החלפתי ל242 5 מצבים כאשר מצב אחד הוא 2x4 אחד 4x4 ואחד 4x4 נעול בטרנספר אחד N ואחד R " אולי מישהו יכול להואיל ולהסביר לאחד שלא מבין ?
שוב התגובות המטומטמות !!!תפסיקו עם זה כבר אף אחד לא חייב להגיב ולא לתת פרשנות !!!שואל אדם על החלפה ל242 אז תענו לו על זה !!הוא לא ביקש מכם הערות למה צריך ולמה לא צריך!!!הוא רוצה להחליף אז תעזור לו או שלא תעזור לו תן לו את העובדות וזהו יש יתרונות להחלפת טרנספר ויש חסרונות תגיבו עיניינית אל תגרמו לאנשים לא לבקש יעוץ !!!ומר SOS היקר כנראה שלא גמרתה כיתה א אז אני יעזור לך מצב מספר 1: 4X2 מצב מספר 2: 4X4 Hנעול טרנספר(למי שלא מבין כמו בלנדרובר דיסקברי) מצב מספר 3 :4X4 Hרגיל מצב מספר 4;ניוטרל N מצב מספר 5 אחרון נסיעה לאחור R
יופי לנו ספרנו 5 מצבים לכן הוא נקרא 5 מצבים!!!
עכשיו ברצינות כל הציניקנים וחוכמולוגים בבקשה אל תגיבואנחנו לא רוצים לשמוע את הפרשנות שלכם רוצים לעזור טוב לא רוצים עוד יותר טוב!!!
האדם שאל שאלות לגבי הטרנספר תענו לו איך וכמה ולא למה ולא כדאי וכן כדאי כל אחד עם כיסו יש אדם שמוכן לנסוע בבנזין ולשלם כי יש לו ולבריאות ויש אדם שאין לו את האמצעים לנסוע בבנזין !!אז איזה מין תשובה זו לאדם כזה "אני מעדיף אנטיריקוט" "אני רוצה בלונדינית"!!!מספיק עם זה תשתדלו לתת אינפורמציה עובדתית ולא דעה אישית!!כי כל אחד ודעתו הוא
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
esmadar
שוב התגובות המטומטמות !!!תפסיקו עם זה כבר אף אחד לא חייב להגיב ולא לתת פרשנות !!!שואל אדם על החלפה ל242 אז תענו לו על זה !!הוא לא ביקש מכם הערות למה צריך ולמה לא צריך!!!הוא רוצה להחליף אז תעזור לו או שלא תעזור לו תן לו את העובדות וזהו יש יתרונות להחלפת טרנספר ויש חסרונות תגיבו עיניינית אל תגרמו לאנשים לא לבקש יעוץ !!!ומר SOS היקר כנראה שלא גמרתה כיתה א אז אני יעזור לך מצב מספר 1: 4X2 מצב מספר 2: 4X4 Hנעול טרנספר(למי שלא מבין כמו בלנדרובר דיסקברי) מצב מספר 3 :4X4 Hרגיל מצב מספר 4;ניוטרל N מצב מספר 5 אחרון נסיעה לאחור R
יופי לנו ספרנו 5 מצבים לכן הוא נקרא 5 מצבים!!!
עכשיו ברצינות כל הציניקנים וחוכמולוגים בבקשה אל תגיבואנחנו לא רוצים לשמוע את הפרשנות שלכם רוצים לעזור טוב לא רוצים עוד יותר טוב!!!
האדם שאל שאלות לגבי הטרנספר תענו לו איך וכמה ולא למה ולא כדאי וכן כדאי כל אחד עם כיסו יש אדם שמוכן לנסוע בבנזין ולשלם כי יש לו ולבריאות ויש אדם שאין לו את האמצעים לנסוע בבנזין !!אז איזה מין תשובה זו לאדם כזה "אני מעדיף אנטיריקוט" "אני רוצה בלונדינית"!!!מספיק עם זה תשתדלו לתת אינפורמציה עובדתית ולא דעה אישית!!כי כל אחד ודעתו הוא
אהה...
עכשו הבנתי ... ;ניוטרל N מצב מספר 5 אחרון נסיעה לאחור R -
ואני לתומי חשבתי שה R זה קדימה קיצור של Rייס ...
ואיפה נכנס פה ה 4X4LOW ? או שאין בטרנספר המיוחד הזה ...
אהה... ושאלה למחשבה, מה קורה אם משלבים גם R בטרנספר, וגם R בגיר האוטומטי ? האם הפוך על הפוך האוטו ייסע קדימה או אוליי אחורה אבל מהר יותר ?
ואני זה שלא גמרתי כתה א' ... טוב, אני חוזר ללימודים... ואיך שכחתי !!!!!!!