באמת נאום מרגש !
(כמה רמי שילם לך :D:D)
כן אני מכיר את הבחור בסמוראי השחור ( ממש נשמע כמו זורו Z :rolleyes:)
זה לא חוכמה לעשות רכב מטורף ומשודרג שבשניה אחת יכולים להוריד אותך מהכביש!!!!
Printable View
אין לי מושג מה מרגש אותך
אבל את זה אתה כתבת " נו מה אתם אומרים שווה !!!!!!!אני רוצה כזה !!!!!"
אז תחליט מה אתה רוצה במקום לקנא פשוט תקנה.
הבחור לא שילם לי ומעולם לא נפגשנו פנים מול פנים.
ותעשה טובה כמה שפחות ידברו על הורדות יהיה יותר טוב בגלל שמדברים על זה אז מורדים.
סיפור קצר יש לי חבר עם סמוראי דוגמנית מושלם צמיגים ברשיון הכל פיקס והורידו אותו מהכביש כי הצמיג היה מעט משופשף לטעם הבוחן. הוא נעלץ להחליף את כל 4 הצמיגים ולעבור מסלול מחדש.
לא משנה מה יש לך ברכב אם רוצים להוריד אותך מהכביש כבר ימצאו משהו.
זה חוקי?! : - כי יש מצב שכן.
(אם כבר מדברים על פתיחת מהלך בסמו' - תמונה שנתקלתי לא מזמן)
http://i49.photobucket.com/albums/f2...ra1/BT3fMm.jpg
בבקשה תפסיקו לדבר על נושא חוקיות זה גורם לנזק למי שרוצה להכנס לפרוייקט כזה.
מה אתם לא רוצים לראות בישראל רכבים כאלה.
בבקשה אל תזוו מנושא השרשור.
זה נדמה לי או שיש לו שם שתי נדנדות אחת על השניה במתלה הקדמי??
לא נדמה לך אתה צודק, זה שיפור נפוץ בחול.
יש בארץ מישהו שהביא קיט כזה די יקר.
וגם ראתי מישהו שבנה בעצמו
טוב אז אחרי שהשתמשנו במילים דיפלומטיות והנענו את מערכת ההבנה ביננו וגיהצנו את הקמטים שנוצרו. אשמח לעזור לך עם תחליט ללכת על פרוייקט שיפור רציני כמובן ללא תשלום כי זה לא הפרנסה שלי.
ובאמת אין על הסמוראי של הבחור הזה, אין לך מושג כמה מילים טובות אני שומע עליו והבנתי שהכל הוא עשה בשתי ידיו ובגלל זה אני כל כך מעריך אותו.
יש לי משאלה אחת שהיו עוד הרבה כאלה בישראל
כולנו מכירים את רמי RAMURAI.."הנסיך עם הסמוראי השחור" :) אבל לא נראה לי שהוא אוהב שמדברים עליו או על הרכב שלו בפומבי, אז אני לא אוסיף שמן למדורה. (למי ששואל, אני הבחור עם הכובע טמבל והחולצה הלבנה שעומד לצד הסמוראי עם רמי בתוכו)
דיפלומטיה ? חמוד שכמותך. מי שיוריד אותך מהכביש לא יהיה דיפלומט (ספק אם הוא יודע לאיית את המילה), הוא פשוט יסתכל על האוטו, יחליט שלא בא לו על הקוביות של הצמיגים שלך או האורך של הוישרים והופס ירדת מהכביש. אבל אתה צודק, דיבורים על הורדות הם קשקשת מיותרת :)
אחת הסיבות שלא רואים הרבה משופרים על הכביש היא כי הם מעדיפים לא לנוע כל היום בדרכים. בין אם לשמור את הרכב לטיולים בלבד או לנסוע בדרכים פחות מוכרות, מה שמונע חיכוכים עם הכחולים. גם אני שאלתי את השאלה הזו פעם והיום אני חלק מהתשובה, מהסיבות שציינתי.
אם אפילו לסמוראידה פשוטה אי אפשר לארגן קבוצה של משופרים כי הנבלות פשוט אורבים לנו בצמתים, אז ביום יום הם עוד יותר מסתתרים מחשש להיתקלות.
כמו שאיתי אמר, ה"שיפור" הזה של נדנדות מחוברות הוא מיסינג לינק (חוליה/חיבור חסר), זה מאפשר חיבור של עלה הרבה יותר ארוך מבלי לשנות תושבות עלים. זה הייעוד המקורי מסתבר , כי יש גבול עד כמה עלה יכול להפתח במצב המקורי של הסמוראי, במיוחד אם הוא 20 ס"מ יותר ארוך מהמקור ולא מעורגל בהתאם. אבל יש כאלה שמחברים/חיברו גם למצב של עלים מקוריים וכל זה בשביל לנסות להשיג עוד מהלך.
ML לא תורם כמו שהוא מזיק כשהוא על רכב שנוסע ביום יום, בעיקר בגלל חופשים מובנים בכל ה"פטנט" הזה שגורמים לרכב לשייט (לא משנה אם תחברו קדימה או אחורה). עוד פטנט דומה הוא הרבולבר, שם הוא גם מסתובב טיפה ולא רק נפתח, מה שמאפשר עוד קצת ארטיקולציה של העלה. אם זה טוב או לא , תריצו חיפוש בפורום, תראו כמה ויכוחים היו על זה.
אני הרכבתי כזה ML בחלק האחורי, מעבר לשיוט הנוראי היה גם הנסיון למצות את מהלך המתלה, דבר שהביא אותי לפגוש את האדמה מצד הנהג, מה שלא היה נעים (שים לב איתי, איך לא עירבתי אותך בסיפור הזה הפעם). ולכן גם הורדתי את זה מיד לאחר שהחזרתי את הרכב לעמוד על 4 גלגלים.
צריך להבין משהו אחד - פיתוח של מהלך מתלה מכובד/קיצוני, מצריך גם שינוי ברוחב הרכב (בין אם על ידי סרנים רחבים יותר, ספייסרים, ג'נטים וצמיגים רחבים או השילוב של כמה מאלה יחד). אחרת, כדי להגיע למצב של פתיחה מכובדת נביא להתהפכות הרכב, אם תדמיינו את פתיחת המהלך ומיקום הסרן לרגע או אפילו תקחו רמפה כמו שאני ואוהד לקחנו בתמונות כאן, תבינו את זה ביתר קלות - יש גבול ליכולת השמירה על שיווי משקל הרכב וכאן הרוחב מפצה. (עוד יותר משפיע בסמוראי סגור או עם גגון, משקל גבוה יותר משפיע יותר על היכולת לשמור גלגלים על הקרקע והרוחב עוד יותר קריטי).
הסטאפ של עלים של סיקס , שהם ארוכים בכ18 ס"מ, מסתדר עם כל מה שאמרתי על ידי שינוי תושבות ומכאן שהמהלך טוב, השיכוך מעולה בגלל האורך של העלה , אבל עדיין לא הגענו לקצה גבול היכולת של הרכב. בקיצור, תכנון נכון של מתלה יניב תוצאות טובות מאד גם בסמוראי.
וככה נראה סטאפ של סיקס על סמוראי רגיל, עם 205, אפשר לראות שיש לנדנדה עוד מקום להפתח אך כנראה הבולם לא מספיק ארוך (פתיחה של 55 ס"מ, קיבינימט! ) מעניין מי מצולם...
http://www.jeepolog.com/forums/attac...1&d=1248022806
כפיר, בגלל גודל הצמיגים, אפשר עוד לחשוב שזה סט סטנדרטי. רואים בבירור שיש לנדנדה מאחורה עוד לאן להפתח...השם ישמור :P
אחלה מהלך אחי, ובכלל עבודה מדהימה על הרכב.
האמת, מתאים לי אם נפגש כמה מפלצונים (והגרוטאה שלי) ונפתח מהלכים אחד ליד השני על איזו רמפה ? מה אתה אומר ? (כמובן, המשך הדיון יהיה טלפוני או בה"פ, אני רק רוצה שהחבר'ה יידלקו קצת :P )
רמי, מורי , כפיר, איתי - צפו להודעה ממני :)
אוהד, אתה יודע לצלם טוב, אז אתה גם מוזמן, כי אני אהיה עסוק בלהשוויץ. אני אתן לך את המצלמה שלי :-P
אני חושב שסמוראי ארוך מול קצר לא יהיה פייר.
מבקש גם הזמנה אם אפשר :)
למרות שאין לי עדיין הרבה להשוויץ
אבל בקרוב יהיה
רמי, אתה תדאג להגיע, אני אדאג להגינות.
אולי במקום להשוות גודל,ניפגש כל ה"גיבורים" לאיזה כמה שעות עבירות?
העלייה עליי...:twisted::twisted::twisted: (אמיר,זכית לא מזמן לטעימה ממה שאני מכיר)
הצעה של מורי נשמע לי יותר טוב/פייר.