הנה זה.
בחלק הקדמי, יש את החלון גג. אני לא יכול להכניס את הרגליים פנימה כי זה עולה על החלון וזה גם קעור בצורה מסויימת.
בחלק האחורי ... אה ? ... גם אם הייתי מכופף את זרועות, זה לא מגיע למקום הנכון.
או שאני שיכור ?
Printable View
הנה זה.
בחלק הקדמי, יש את החלון גג. אני לא יכול להכניס את הרגליים פנימה כי זה עולה על החלון וזה גם קעור בצורה מסויימת.
בחלק האחורי ... אה ? ... גם אם הייתי מכופף את זרועות, זה לא מגיע למקום הנכון.
או שאני שיכור ?
גיא, תפסיק עם השטויות. טראנו 98 ודיסקו 95 זה כבר כמעט אותו דבר.
אצלי בדיסקו לא היתה כל נקודת עיגון. וזה לגגון ממש מסיבי מבירצ' ימי. הרכבתי 4 תושבות בפינות הגג - קדחתי בכל פינה 4 חורים בקוטר 5 מ''מ מעל קורות הרוחב - שאצלך סמויות מתחת לריפוד, וחיברתי עם 4 ניטים אטומים לרטיבות - והכל עובד נפלא.
אם אוריד את הגגון, אאטום את החורים ב-16 ניטים דקורטיביים ואטומים שיוסיפו יופי לגג.
ברכב שלך יש בערך 30,000 חורים. עוד 16 זה ממש כלום.
ותפסיק לפחד לקדוח בגג - כי זה לא נהוג,היות ומיליוני מטרים של גגות מתכת קדוחים לצורך יישום חיפויים,ואתה צועד מתחתם יום יום.
יש מספיק בעיות - לא צריך להמציא חדשות.
חיים ידידי היקר.
על מה אתה מקשקש ??
קודם כל, אם אני אהפוך את הטראנו הגברי היפה שלי לכוסית לסבית כמו הכרכרה שלך ... יפסיק ללכת לי עם בנות וזה מצב ביש !!
שנית, לדיסקו שהיה לי, היו מרזבים מסביב כל האוטו בעובי שיכול להחזיק את הגשרים של מחוז מדיסון ( או של כביש 6 )
ושם היה לי גגון עם עריסה שבנתי לבד והיה מאוד מסיבי. הייתי יכול לשבת עליו או לעמוד עליו כשצדתי חזירי בר.
לכוסון החתיך שלי אני לא עושה חורים ולא ריתוכים ולא מקלקל כלום.
:-)
לעומת זאת, אם בא לך לייצר משהו שעולה פחות מהאלפים שעולים מה שכבר יש .. אני אשמח לשמוע.
כל כך ישראלי וחסר אחריות העניין הזה שממש מעורר גועל נפש.
באים אנשים רציניים שמזהירים אותך לא להתעסק עם השיטה הזו כי זה עלול לעוף ולסכן את הסביבה ואתה עוד ממשיך ????
כל מה שמעניין אותך זה יותר מאלפיים או פחות מאלפיים ???
דיי מספיק כבר עם הברדק הזה.
נכון כי מה שעושים בחנות / סדנה / מוסך זה תמיד יותר טוב ויותר איכותי ואין תקלות .. נכון ?
מה בדיוק אתה מחפש באתר הזה ?
וחוצמיזה, אם יש לך איזו בעיה עם ההחלטות שלי, יש צורה להגיד. ההתלהמות שלך שווה אתה יודע למה.
"באים אנשים רציניים ..." מי רציני ? מי שמפרק את האוטו ומרכיב אותו לבד בסדנה שלו ? למשל ... ( חיים אל תעלב - אני איתך ! )
כל האתר הזה בנוי מאנשים שעושים הכל לבד. גם בלמים / גם ריתוכי שלדה ... אז מה אתה בדיוק רוצה ממני ?
האמת שגם אני בחנתי לאחורה את הפיתרון של קל גגון, לא הספקתי להרים טלפון אבל ניראה כלא אקטואלי לפי הדין כאן.
מדוברר על פאגרו Q וכן יש מרזב אבל הגגונים והמסילות פשוט יקרים $$$$
ראיתי מישהו שחיבר שני מסילות אורך לQ, אולי חבר פורום אן ישנם אנשים אחרים אם ניסיון כזה, קידוח בגג צריך להוות בעיה הטסט?
זה שאתה שיכור כבר סיכמנו מזמן (אחרת לא היית שוקל דבק...);)
הגגון שיש לך פשוט לא מתאים, אבל הייתי בודק משהוא.
שחרר את הזרוע מהרגלית, ותנסה לתפוס את הזרוע, על הגומי, בחלק האחורי של החלון רוח.
נסה למשוך כלפי מעלה ולכיוון מרכז הגג (אפילו ע"י קשירת חבל), לדעתי זה יחזיק חזק. אם זה המקרה, הייתי מאריך את הזרועות (ע"י חיתוך באמצע וריתוך פלח מגולוון 1.5-1.2 מ"מ). מן הסתם, אחרי הארכה, תצטרך לכופף את זה לפי השוליים של הגג.
גיא. קבע איתי לשעה בסדנא שלנו ,ונמצא פתרון שתוכל לעשות לבד.
חקרתי את הנושא הזה שנתיים שלוש והגעתי למספר מסקנות.
בו קבל את הידע בחינם.
תודה חיים.
:)
גיא וחיים שלום
אני מאוד מקווה שתמצאו פתרון ראוי לבעיית הגגון
אך תעשו טובה ושתפו אותנו בפתרון אלא אם כן זה הולך להיות מוצר מסחרי
תודה
חיים נימחק לי כל הפלאפון
שלח לי בבקשה מספר טלפון עדכני.
תודה
"במבט" ראשון הרעיון של קידוח בגג נשמע מרתיע משהו, אבל . . .
מסתבר שיש לזה גם פיתרון מסחרי: http://www.yakima.com/racks/rack-sys...tallation.aspx
אני משתמש הרבה שנים במוצרים של החברה הזאת ומנסיוני מדובר במוצרים איכותיים ביותר. אם ב YAKIMA קודחים בגג כנראה שזה לא נורא כמו שזה נשמע.
טלפון 0544354505. רכס
מחברי ה T על ה"קל גגון " הם מחברי צנרת ?
קידוח בגג לא משפיע בטסט
ההצעה של חיים לקדוח בגג ניראת הכי נכונה
גאי הדבקה של שני חומרים שונים בעלי משתנים כל כך גדולים מסוכנת מאוד אני מאמין שאם הייתה יכול לאבטח את הגגון בעוד דרך אז הפתרון נכון אבל דבק לבד קצת מסוכן מכל מני סיבות שהוזכרו למעלה (ללא ההתלהמות כמובן)
דרך אגב אתם ניטים שרכס מדבר עליהם הם פיתרון נהדר אני משתמש בהם אצלי ביאכטה והם לא מחלידים והכי חשוב אטומים
כן
-----
סליחה שאני אשאל משהו, אמרתם את דעתכם על ההדבקות. קראתי - הבנתי ... מה עכשיו ?
בלי התלהמות, אבל כל אחד פה משחק עם הרכב שלו בניגוד לכל החוקים בישראל. הגבהות, צמיגים, בניות, מודיפיקציות ועוד אלף דברים. עד כדי קומבינות של חיבור חלקי רכב מאוטו אחד לתוך אוטו אחר לפעמים לא מאותו יצרן ולא מאותו דגם.
אם אני אהרוג מישהו עם הגגון שלי יעוף "ישר לתוף פרצוף שלו" ... זה בעיה שלי. לא שלכם. לפני שזה יקרה, אז איזה סבתא תנהג ב 5 קמ"ש בנתיב השמאלי לתוך האוטו שלכם ונהג שיכור רוסי יתהפך לתוך האוטו שלכם וערבי מתלהב יסע נגד הכיוון אחרי קו לבן לתוך האוטו שלכם ואיש עשיר עם רכב יקר לא יעצור לתוך האוטו שלכם.
מה נידלקתם עלי ?
קראתי, הבנתי. אפשר לעבור הלאה.
נכון, עושים.
אני לא אומר שכולם תמיד חכמים, אבל זה לא עושה את הנורמה לנכונה.
כמו כל דבר, גם את זה צריך לעשות עם שכל.
מה עדיף? לעקוף על קו מקווקו כשאין ראות קדימה או על קו לבן רציף כשרואים קדימה שבטוח שאין תנועה נגדית?...?...
ה-"חוק" הוא טוב ויפה אבל אישית אני מעדיף לעשות משהו לא חוקי שהוא הגיוני, חכם ומחושב מאשר דבר חוקי שהוא אידיוטי ומסוכן.
איל
מותר לי מה שמותר לך ?
מבחינתי קל גגון זה מוצר סביר מאוד. שאני מכיר מספר דוגמאות שלו שעובדות נהדר מספר שנים תחת עומס יום יומי.
וזה אני חושב ממצה את הנושא לחלוטין.
לפחות מבחינתי.
אם תהרוג מישהו זאת תהיה בעיקר הבעיה שלו, לא שלך.
אתה באמת לא מבין למה נדלקנו (כן, גם אני)?
יש הבדל בין דברים לא חוקיים אך הגיוניים ומקובלים לדברים חוקיים שאינם נכונים מקצועית. דווקא כאן, באתר הזה, חשבתי שההבחנה היא על בסיס מקצועיות. כל איש מקצוע שכתב כאן בנוגע לגגון הזה "המליץ" לך לרדת מהרעיון, לא כי הוא לא חוקי אלא כי הוא אדיוטי.