ואני חשבתי שבגלל הרגישות לנושא הגז....
Printable View
הגז עלה למוח
עם כבר מתלוננים על מדינות פשיסטיות... :-)
אז הנה סיפור על ביורוקרטיה ישראלית מנקודת מבט אחרת לגמרה,
ישנו אדם שאינו תושב ישראל, אזרח מדינה זרה ומחזיק בדרכון זר והינו תייר לכל דבר, מגיע לישראל לביקור, בנתב"ג מהר מאד מגלים
שלבחור במיקרה לגמרה יש גם אזרחות ישראלית,(הם ממוחשבים בצורה מפחידה) ולכן, לאזרח ישראלי אסור להכנס לישראל עם דרכון זר בין אם יש לו דרכון ישראלי או לא, טוב "אסור" זה דבר יחסי ולכן נאסר עליו מלצאת מישראל בלי אישור יציאה מיוחד ממשרד הפנים.
הבחורר האומלל נאלץ לבלות חצי יום במשרד הפנים היכן שהתחנן לפקידות והמנהלים שיבטלו לו את האזרחות הישראלית רק לגלות שאזרח ישראלי אינו יכול "לותר" על אזרחות ישראלית! לקבל אישור יציאה לא בעייתי אחרי כמה צעקות בסיגנון הרגיל.
כמו כן, משהו מעניין בחוק הישראלי,
לפי החוק, כל אזרח ישראלי, בין אם הוא תושב ישראלי או לא, חייב לרשום את ילדיו שנולדו בחול בשגרירות הקרובה, יש לציין שזה מחייב על האזרח לבקר את השגרירות בגופו בלי התעניינות במרחק שהוא גר מהשגרירות (שיכול להיות מעל ל1500 קמ)......
קשה לי להבין מה האינטרסט של מדינת ישראל לדעת על ילדים של אזרחים ישראליים בחו'ל שכל הסיכויים שהם בחיים לא יגיעו למדינת ישראל, יכול להיות שהם רוצים למנוע מהם זכויות של עולה חדש במקרה שבעתיד הם רוצים לעלות לארץ?
איין כמו המכוניות ההיברידיות :):):):confused:
http://news.walla.co.il/?w=//1535489
אנחנו בשרשור תלונות אז גם לי רק שהפעם לכיוון שלך גו
ישנו אזרח ישראלי שחי נושם ובועט בישראל . והוא כבר היה בארצות הברית לפני שנים
נכנס ויצא עם דרכון ישראלי .
ולאותו אזרח יש גם דרכון זר אחר .
ומתברר לאזרח הישראלי שאסור לו להכנס לארצות הברית עם הדרכון הזר . כי הוא כבר פעם נכנס עם הישראלי .
וכל מי שנכנס פעם עם דרכון כל שהוא חייב להמשיך להכנס עם אותו דרכון .
והיום שאותו אזרח רוצה להכנס לארצות הברית הוא חייב ללכת ולהשיג ויזה כמו כל ישראלי מצוי .
זה שהוא רשאי להכנס עם הדרכון הזר הנוסף שברשותו לא מענין .
ארצות הברית היא מדינה גדולה עושה מה שבראש שלה . ומתעללת בכל מי שבא לה .איך שבא לה .
לבוא להציג את זה כפאר היצירה ( דמוקרטיה ) אני לא בטוח .
נו , טוב
למה ציפיתם??
הכתובת הייתה על הקיר
דיזל זול=קומבינה
גז זול= קומבינה
התקנה מערכת=קומבינה
נשארנו עם הבנזין מה יצא??
הכי זול
חברה מה לא ברור כאן??
הכל תפור ונכתב מראש
בקיצור
כפי שאמרו בעבר "ממשלה אוכלת אזרחיה"
אני מוכן להיצטרף למיתנגדים
יש לי כמה רכבים מוסבים ואני נדפק חזק
לא מבין מה אתם רוצים.
חסר למדינה כסף.
יושבים מומחים ובודקים מאיפה אפשר לקחת תוך כדי ייצור הכי מעט רעש והתנגדות.
עובדתית הם מגיעים למסקנה הנכונה ->הכסף נכנס תוך מינימום התנגדות ורעש ציבורי.
אם כל הממשלה היתה מתנהלת ככה היינו דומים לשוויץ.
עבודת מטה מושלמת. :twisted::twisted::twisted:
יש במדינה (בכל מדינה,אגב) הרבה חוקים חלקם דרקוניים שאפשר להתרגז עליהם.
לכן:
א.אפשר להירגע,יש מדינות בהם המצב גרוע בהרבה.
ב.לא הכל אנחנו מבינים,לפעמים צריך "ראיה מערכתית" מה שנקרא: דברים שרואים מכאן וכו'.
ג.ניבול הפה של חלק מהמגיבים,לא מוסיף כבוד.חבל.אפשר להגיב עניינית,זה הרבה יותר רציני.
ד.גם אותי מקוממת כוונת האוצר (או מי שזה לא יהיה).
ה.ליהודי יש עוד כבה סיבות להשאר בארץ... לא משנה מי השלטון ומה הוא עושה.
סליחה אם אני נשמע "מטיף",לא זו כוונתי.
למכור הכל ולעבור להודו למשל לרכוש איזה כפר על כל תושביו כמה ווספות מזהמות אינדירה אחת ולקינוח טאטא ולהנות מהמרחב והצבעים ובזול וכמובן לייבא איזו סופה מוגבההת נעולה עם מנוע וי 12 ו900 כוח סוס כדי לקחת איזה תריסר משרתים על הגג וכל הציוד וכמעט שכחתי לארגן ארמון ל700 נשים (אני לא משתלט על אחת אבל שיהיה על חלומות אין עדיין מיסוי) גינת ירק ומסלול לקרטינג ואיזה קטנוע תלת גלגלי ליותם בני בן ה5.5 שיטייל ברחבי הכפר שלי וומשהו ורוד מזעזע לבת שלי שתוכל לנהוג עליו האזעקה ברכב דולקת אני חייב לרוץ חזרה למציאות
אתה מדבר על הרמון לא ארמון;)
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%94%...9E%D7%95%D7%9F
אכן כן טעות טועים טעינו הרמון להורמון.
להודו?
אפילו עם אל-על ,לא טס לשם!
אחרי שגרתי שנה בגאמייקה,אני יכול לבשר לך שהיא יקרה פי שלוש מישראל(לאחרונה מיסוי כולל על הדלק של 8% כדי לכסות גרעונות של הממשלה,דולר אחד לא חוזר לתשתיות),שהממשלה והרשויות שם מפגרים ורעים פי עשר מישראל,ושאם תסע עם הווספה שלך בכבישים שם,אתה תעלם בתוך בור(אבל לא תהיה בו לבד) ותביא אתך מים וברז.יש רק יתרון אחד,נוהגים בצד שמאל אבל את אף אחד לא מעניין באיזה צד ההגה של האוטו שלך,אתה יכול להביא את הסופה.
מתי שהוא תבינו ש"החרא שלנו הוא הרבה יותר נח". אתם מקטרים על המכס בארץ?ניסיתם את של גרמניה? גאמייקה?מקסיקו? אני נסיתי,כמו שבמשטרה בכל העולם עובדים אלו שאתם לא רוצים להיות חברים שלהם.גם שמכס בכל העטלם עובדים חארות,ואין באמת פקיד מס הכנסה חביב-וגם הפולטיקאים הם מאותו זן.בכל מקום שתהיו תמצאו את אותו חרא רק בצורה אחרת.
מה ההפתעה בנושא הגפ"מ,הכתובת היתה על הקיר ביום הראשון שנושא הגפ"מ עלה לראש שימחתנו,כולם ידעו שיחטפו את השטרונגול רק לא ידעו מתי והימרו שעד שיהיה מיסוי הם כבר יכסו את העלות.
רוצים טנקים?מטוסים?מתנחלים? כל זה עולה הרבה כסף,מאיפה יקחו?ממי שיש לו אבל אין לו כח פולטי-מהחרדים אי אפשר לקחת ש"ס שומרת עליהם,בשטחים לא נוגעים,ביבי ראש ממשלה,לצבא לא מקצצים-אחרי שתי מלחמות בזמן קצר זה בילתי אפשרי,לקיבוצים כבר אין מה לקחת,העשירים רק מקבלים יותר,אז מה נשאר? למסות רכבים,משום שאצלנו במדינה עם החשיבה המיושנת-אופנוענים וגיפאים הם "פושטקים" ומי שיש לו כסף לקנות אוטו הוא עשיר וכנראה שיש לו מספיק לחלק לכולם.
הגפ"מ הוא זניח,שולי,עלוב--זה הדבר האחרון שצריך להטריד-מה עם מיסי קניית רכבים? מה עם העלויות המטורפות של חלקי חילוף?מה עם המיסוי על אביזרי בטיחות?מה עם העלויות בין הגבוהות בעולם של רכבי יד שנייה?מה עם מצב הכבישים?
הגפ"מ נולד בחטא וימות בחטא
דרור הראל
דורון, השמחה שלך מוקדמת.
שלא תגיד שלא אמרו לך קודם - אבל מדינת ישראל קיבלה החלטה לחסל גם את הדיזל.
ייקור מכוניות הדיזל החדשות לרמה שתעמדי בספק את כדאיות המשך הייבוא שלהן, הוא רק הצעד הראשון. בהמשך - החמרות נוספות ודרקוניות בבדיקות הזיהום בטסטים - בקרוב אתה תגיע למצב שמנוע הדיזל המשומש שלך, גם אם הוא מתוחזק היטב ומצבו מצויין - פשוט לא יוכל עוד לעבור טסט.
חושב שאני מדמיין? נראה מתי אתה וחבריך לוגמי הסולר תקללו כאן מעל דפי הפורום. זה יקרה מהר מהצפוי ידידי. אתה תתחיל להשתמש הרבה יותר בשירותי מאכערים, ותתנהל בכבישים כמו גנב - תתכנן צירי תנועה נסתרים, כדי לא להיתקל בניידות בדיקת זיהום אוויר שיתרבו כמו פטריות, יעצרו ויורידו מהכביש כל דיזל ישן.
אני מרשה לעצמי לנחש שככל שיתרבו אנשים פרטיים שיכינו ביו-דיזל בעצמם באמצעים ביתיים, כך תמהר המדינה להניח את טלפיה המטונפות גם עליהם ותוציא את הדלק הממוחזר הנ"ל אל מחוץ לחוק...
כל מה שנראה כמו תרחיש אימה דמיוני היום, הוא המציאות הקודרת של מחר.
נושא הגפ"מ אולי לא נוגע לרוב הציבור, אבל הוא מייצג את צורת החשיבה של אלה שמנהלים את המדינה הזו: זיהום אוויר ואיכות סביבה מעניינים אותם כמו המיתולוגיה האסקימוסית. אז מה אם בכל העולם יש נתונים בדוקים ומוחלטים שגפ"מ מזהם פחות מבנזין? פקידי האוצר רואים לנגד עיניהם רק את העובדה שהוא עולה חצי מבנזין וגורם להם הפסדי הכנסה ממיסים.
אז איך מחסלים את המטרד? מתחילים באיסורים והגבלות דרקוניים על נקודות תדלוק, כדי שהפריסה הדלילה תהווה מכשול של ממש בפני מערכות הגז. אחר כך מכריזים רשמית שהלילה הוא יום והיום הוא בכלל לילה, שהשמש היא זו שבעצם מלוויינת את כדור הארץ, ושגז מזהם בדיוק כמו בנזין (!...) ולכן לא צריך להעניק לו הטבות....
לדרור !!!!הצטרף לכוחות המהפכה
ולמרבה הטמטום מהסיבות הלא נכונות..
הרי כאן אימצו מזמן את תקנות זיהום האויר האירופאיות- מה שאומר דיזלים נקיים מאד בתקני יורו 5 העתיד לבוא, רכבים שיוציאו את כל הפואנטה מרכבים היברידיים מבחינת סה"כ פילטות יהיו המטרה לאגרות מנופחות ביחס לרכבים מזהמים יותר.
אבל כאן כמובן יותר חכמים, אז החליטו כהחלטה מאד פופוליסטית שנתמכת בעיקר על צעקנים ופחות על הבנה מה מזהם יותר ומה פחות ומעלים אגרות על הרכבים שבסוף אמורים להיות הנקיים יותר.. לך תבין.
לגבי הפחנוע שלי ושל שאר חברי המיושנים,
כבר עכשיו מנסים להכשיל בטסט אבל העניין הוא שלפחות במגמה הנוכחית הרכב צריך לעמוד בפרמטרים שנקבעו כשהוא עלה על הכביש ולא בפרמטרים של רכב חדש שאין סיכוי שאי-פעם ניתן יהיה לעמוד בהם אם המנוע לא יוצר לפיהם מתכלחילה.
אני לא מבין מה אתם רוצים. עדיין הגז הרבה יותר זול לנסיעה. מיסים ומחירים תמיד יעלו, לא רק לגז, להכל. ככה זה. המחיר הנוסף באגרה הוא שולי ברכב שגומע הרבה ליטרים בשנה (רכב כבד, או רכב שעושה המון קילומטרים).