תגובה להודעה: זהירות מחברות הכבלים
עזוב חוק, עוזב צדק...
מה שהם עושים הוא על גבו הפלילי לדעתי והם מודעים לכך יפה מאד!!! לכן בד"כ כשכבר הולכים לטביעות זוכים..
עכשיו נשאלת השאלה- בכמה זוכים? אני מניח שלא יותר מכמה אלפי שקלים... כסף קטן עבור אותם חברום.
כמה באמת ממשיכים במאבק ומגיעים לבית משפט?
כמה לא נשברים/מותשים מהחברות ודורשים לקבל את שלהם?
כמה אנשים אפילו לא מודעים למאות השקלים שהם תורמים לאותם גופי פשע בכל חודש?
חשבון פשוט מראה כי הבריונות שלהם משתלמת!
ועכשיו לפרקטיקה:
בחברות הללו יש דבר שנקרא מיון של לקוחות לפי קריטריונים. הכוונה היא שאתה כרגע מסומן אצלהם כלקוח בעייתי והשירות שאתה מקבל (אם בכלל) הוא גרוע בכוונה תחילה. כל מספר שאתה מתקשר ממנו פעם אחת נרשם במערכת וברגע שאתה מתקשר שוב מאותו מספר אתה ישר מזוהה אצלהם ושוב עובר את מדורי הגיהינום של המתנה, התעלמות מבקשות, אי יכולת לדבר על מנהל והכל בכוונת תחילה.
נסה להתקשר אליהם ממספר לא מזוהה, בקש את מחלקת שירות לקוחות ועדיף אפילו הזמנות (הם מקבלים את השירות הטוב ביותר), נסה להגיע דרכם למנהל כלשהו שיהיה מסוגל לטפל בבעיה שלך ואז תזדהה, תבהיר שהשיחה מוקלטת (גם אם היא לא), ותבהיר כי מבחינתך זו הפעם האחרונה לפני שאתה פונה לגורמים שיעזרו לך להתנתק (בית משפט, כלבוטק וכו').
בהצלחה!
האמת שעברה לי מחשבה להגיש תלונה במשטרה כנגדם אבל נראה לי שזה יהיה סתם ביזבוז זמן שכן את מי אפשר להאשים שם והאם המשטרה באמת תחקור את עשרות,מאות,רבבות,....... אנשים שנדפקו בשיטת הפראייר המתחלף? הרי אין למשטרה זמן לטפל במקרים שיצילו חיים וייתרה מזאת הם (זה בשבילך דרור) מתמקדים בלמרר לנהגי ישראל את החיים ובפרט הג'יפאים אז מה זה בשבילם כמה אלפי שקלים שנגזלים ממשלם המסים.
לגבי המנהלים אחיין שלי עבד תקופה בבזק הבינלאומי. כל בוקר נקבע מנהל חדש מצוות הפקידים, ואתה בטוח שהתלונה שלך מתופלת ע"י המנהל הנכבד. סתם חראטה עובדים עלינו בעיינים.
דרך אגב מה שקרה לך עם יס אותו סיפור היה לי עם בזק בקטע של האינטרנט.
כנראה שהפקידים מקבלים בונוס על החתמה והם מרמים על ימין ושמאל.
היום אני שולח בפעם השלישית את הפקס למחלקת פניות ציבור בדי בי אס (ייס) וברגע זה אני מחפש את האפליקצייה של 700 עותקים בפקס ככה אולי מישהו יראה את הפנייה שלי כי כמו שזה נראה אין קול ואין עונה.
אגב בדינמיקה גם לא חזרו אלי בנושא ההחזר או אי ההחזר.
בלי קשר לצדק. הנה שתי גישות נוספות שעלולות לעבוד במקרים מסוימים. את שתיהן ניסיתי, אחת בהצלחה ואחת בהצלחה בינתיים.
1. עזוב צדק, תשאיר את העצבים בצד, לך על הצד הרגשי של מי שמולך, ותשקר בקור רוח. רציתי פעם לבטל מנוי לעיתון יומי - לא אתגר גדול כמו הוט, אבל בכל זאת. התקשרתי, ביקשתי לבטל יפה, כששאלו למה? אדוני לא מרוצה? קח עוד חודש חינם... שיחקתי אותה קצת מהוסס - ואז שפכתי את ה"אמת"...שאיבדתי את מאור עיני בתאונת דרכים לפני כמה חודשים, ועכשיו הרופאים כבר איבדו כל תקווה, ואני מאד אוהב את העיתון אבל הערימות מצטברות וזה כל כך כואב לדבר על זה... עובד.
2. שחק אותה עורך דין. נסח מכתב אחושרמוטה, עם כל כישורי הכתיבה היצירתית שיש לך - ואם אין מצא איזה סטודנט לעריכת דין במשפחה. או תבקש כאן עזרה מעורך הדין והמסגר העצבני הידוע בשם "הצפרדע". במכתב, שנשלח כמובן בדואר רשום, אתה דורש בין היתר שימציאו לך תוך 30 יום את עותק החוזה עם חתימתך, ואם לא תקבל אותו אתה רואה את העניין כסגור ובלה-בלה-בלה-בלה. בסוף אתה כותב עם העתקים לעורך דין שלך (שיכול להיות בהחלט פיקטיבי) ונציגי תלונות ציבור של הרשות השנייה, הראשונה, נציב תלונות הציבור ומי שלא יהיה. המכתב צריך להיות על גבול ההזוי אבל לא מעבר - כדי שיאמינו שאתה עורך דין מתוסכל שיילך איתם עד הסוף - "טנצר המניאק" למי שזוכר.
לא בטוח שאופציה 2 במקרה שלך רלוונטית - המטרה שלה היא "להקפיא" את מי שמולך - לעצור אותם מלבצע פעולה נוספת. במקרה הזה אם הם לא נוקטים שום פעולה החוב ממשיך לדפוק... מתי שזה כן יכול לעבוד זה כשמחלקות גביה למיניהן מעבירות חוב ישן לעורך דין (במקרה שלי 50 שקל שתפחו ל500 ל012 אלוהים יודע על מה). אם המכתב שלך מספיק חזק לשכנע את הפקידה של משרד עורך הדין שמטפל בעוד מאות כמוך שחבל כאן להשקיע אנרגיה, אז היא פשוט עוברת הלאה ושוכחת מהחוב שלך.
אופציה 1 לדעתי היתה האסטרטגיה הנכונה במקרה שלך, אבל יכול מאד להיות שכבר שרפת את עצמך. חשוב להשתמש בה מראש כאסטרטגיה ראשונה כשמתנתקים. לא חייבים ללכת על משהו קיצוני - זה יכול להיות גם "מאד נהניתי מהשידורים שלכם במשך שלוש השנים האחרונות, אתם אחלה חברת כבלים, חבל שאני לא יכול להמשיך להיות לקוח שלכם אבל אני עוזב את הארץ לשנתיים, רלוקיישן. בסוף החודש אני מפנה את הדירה. אני מבטיח ליצור אתכם קשר כשאני חוזר ארצה! HOT מאז ולתמיד!"
הרעיון יצירתי (אופציה א) אבל הם יודעים את האמת (אולי גם חזרה בתשובה יכולה להוות אלטרנטיבה).
באשר לעורך דין אני בהחלט מתכוון להגיש תביעה נגדם ייס אם לא ישחררו אותי במועד ודינמיקה שהודתה כי גבתה מאבא שלי כסף במשך שנתיים וזאת למרות שהגיע בקשה לניתוק.
נכון להיום:
התקשרתי לייס ולאחר מספר דקות נענתי על-ידי הנציג שאמר שהגיע הפנייה והם יחזרו אלי.
דינמיקה עדיין מחכה לתשובה.
YES ייס התקפלה ושלחה מכתב שלפיו מלפנים שורת הדין הם מוותרים לנו על דמי ההתנתקות אבל מהספק אינטרנט עלינו לפנות לחברת בזק (לעת אתה אני נשאר מחובר לבזק) באשר לשרותי הטלוויזיה סלאמת כל טוב.
תודה
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ינון
YES ייס התקפלה
מזל טוב וישר כוחכם!
כבר מזמן הגיע הזמן שהציבור בישראל ילמד מהוא כוחה של צרכנות נבונה.
הסאגה נגמרה
חזרתי מחופשה באילת ומצאתי מכתב בו כתוב כי מוכנים לשחרר אותי וזאת לטענתם מלפנים שורת הדין.
בנוסף צויין כי אין הם שומרים את כל ההקלטות ון נועדו לצורכי מעקב אחר השירות (או הפחדה).
ביום א הקרוב אני מתנתק.
ינון
בגדול אסור לוותר