תגובה להודעה: ''גם אני מיקי רוזנטל''-עצומה עם התחייבות כספית.הדבר האמיתי.
בזמנו הכרתי את מיקי רוזנטל מהתקופה שהיה ראש דסק וראש מחלקת חדשות ב"ידיעות אחרונות". הוא עיתונאי רציני ומקצועי שהלואי עלינו רבים כמוהו.
יחד עם זאת, המעבר למדיה המשודרת בפריים-טיים מגובה בתגמול כספי לא קטן, ואני משוכנע שכל תוכניות התחקירים של כוכבי-טלוויזיה מסוגם של מיקי רוזנטל, רפי גינת, אמנון לוי, מרוז את וילנאי ודומיהם, אינן רק לשם שמיים. רייטינג שווה הרבה כסף, ואלה כוכבים עם כל המשתמע - הם מתפרנסים בכבוד רב. בכבוד רב מאוד אפילו.
לדעתי העיסוק בחומרים נפיצים מהסוגים הללו, מחייב את הכוכב-החוקר-התורן ואת הערוץ שמאחוריו, להבטיח את עצמם גם כלכלית למקרה שנשוא התחקיר יחליט להילחם על צדקתו בבית המשפט.
אלא שבמקרה של "שיטת השקשוקה", אם אני לא טועה - מיקי רוזנטל הפיק את הסרט עצמאית, ללא הגב של ערוץ 2 או 10. הוא גם ידע שהוא מתמודד מול יריב רב עוצמה במיוחד שאם מזהה שגורמים לו נזק פוטנציאלי, לא יהסס להפעיל אמצעים דורסניים. משום מה לא נראה לי שלא לקח בחשבון שתגובתו המיידית של עופר תגיע בצורת תביעה כספית מפוצצת בבית משפט. בזמנו, אמר רוזנטל בשידור ובזחיחות שאינה אופיינית לו - ושהפתיעה גם אותי - שאם משפחת עופר סבורה שהוא משקר, שתתבע אותו בבית המשפט... אז הנה, בבקשה. חומר למחשבה.
קל מאוד להכריז שהצדק ייצא לאור בבית המשפט. מצד שני, ההתגייסות לצידו של מיקי רוזנטל נובעת מהחשש שאימת קשריה וכוחה הבלתי מוגבלים של משפחת עופר תיפול גם על בית המשפט, שלדעתי הצדק אינו תמיד נר לרגליו.
ולצערנו, בבתי המשפט של ישראל כבר היו דברים מעולם. לדעתי האישית בית המשפט רואה לנגד עיניו רק את החוק הכתוב, הזוי ומקומם ככל שיהיה, ולא את הצדק. גם זה חומר למחשבה.
לעניין גובה התרומה - מה לעשות, ואני מנחש שרוב הגולשים כאן, גם אם מזדהים לגמרי עם רוזנטל, לא ימהרו לשלוף 1500 ואפילו 1000 שקלים. במושגיו של עידן עופר זה סכום קטן וזניח - עלות ארוחת צהרים אחת או שניים-שלושה סיגרים למשל... אבל אצלי למשל זה אוכל לשלושה שבועות או כמעט חודש (וגם זה רק כי חצי שבוע אני אוכל בעבודה), או לחילופין שבוע וחצי של שכר דירה. זה סכום שאני מתקשה לשים בצד לחיסכון לרכב חדש תחת זה שנגנב בעידודה ובסיועה הפעיל של המדינה הזו. אני משוכנע שהרוב כאן, שכירים שעובדים קשה ומגדלים ילדים ונלחמים לא מעט כדי לקיים את התחביב הדי איזוטרי וממש לא זול שלנו, נמצאים במצב דומה.
סכומים של שלוש ספרות,100 או 200 שקל, יהיה קל יותר לאסוף.
מיקי רוזנטל אומר את מה שידוע לכולנו המדינה מושחתת ונשלטת עלידי קומץ אנשים בעלי ממון שמחוברים אחד לשני באופן כזה או אחר להל"ן מספר דוגמאות:
1. שמעון פרס- איש ישר ללא ספק חנן את נעומי בלומנטל שעד לאחר גזר הדין לא הביע חרטה הדיחה עד והתנהגה כמו מאפיונר מכובד והציל אותה מהכלא בגלל ש(תבחרו את הסיבה:)
א. בעלה נפטר
ב. היא אשכנזיה.
ג. הכרות אישית
ד. היא הביע חרטה
ה. כל התשובות נכונות את בניזרי או אחד מאיתנו לא נראה לי שפרס ישחרר (גילוי נאות אני לא חרדי אני אשכנזי והשד העדתי לצערי חי וקיים)
משרד החינוך: נושא כאוב אצלי ישנם מינויים פוליטיים כגון מפקחת שהכניסה בת משפחה למערכת האם זה לא מינוי פוליטי?
בני בגין אדם גדול (אבא שלי עבד איתו ו כגיאולוג) מי היה אביו?
אפשר לפתוח שירשור שלם של מי מקורב למי כי זה לא ייגמר.
בגדול ככה העולם מנוהל ואם אני אהיה מקושר אני אמנה את הבן שלי ואת החברים שלי אז כדאי לכם להיות מקורבים שלי
נ.ב את המעטפות נא לשלוח לת.ד........ בוקר טוב ישראל
חיים- נסכים שאנחנו לא מסכימים
את הבדיחה דווקא קניתי!
וכמו שגיא כתב: גם אני מגיע למילואים כל שנה, משלם מיסים, מתנדב בקהילה כשאפשר, שומר על הטבע תורם בחגים ומצביע נגד גרמניה בארוויזיון :p.
אני נהנה ממה שיש למדינה ולחברה לתת ונותן בחזרה בלב חפץ.
זה שאני לא מזדהה עם מאבק ספציפי אחד עוד לא הופך אותי (ושכמותי) ל"אדישים", "לא מוכנים לתרום" או להאבק על זכויות וכו' וכו'.
אני מבטיח לך שאם תחפש קצת תראה שיש המון מאבקים צודקים שמתקיימים ממש עכשיו, שמאוד חשובים לחלק מהאוכלוסיה פה, שאתה לא תזדהה איתם ולא תרצה לתרום להם או לקחת בהם חלק. וזה בסדר גמור כמובן! אדישות זה לבחור שלא להאבק על מה שכן חשוב לך.
אני מקווה שדווקא בשל היותו של רוזנטל עיתונאי ושהסיפור כ"כ מתוקשר- אז בתי המשפט ינהגו בהגינות וזריזות (שלא היו זוכים לה נציגי הוועד להגנה על יקנטון החולות מפני קבלני החול, למשל- כי להם לא תהיה חשיפה...)
כל טוב
יואב.
ידידי ורבותי - הרבה אנשים פה שאני מעריך (חלק אחר -פחות), טוענים בסופו של דבר שאני שיכור.
הנה, אני מקבל את דעתם והולך לישון.
השרשור מבחינתי סגור.
אעריך מאוד אם מנהל הפורום ינעל אותו.
נפגש בשמחות.
חיים למה לנעול את השרשור? גם מי שלא מסכים איתך לא אמר שאתה טועה, אלא הציג נקודת מבט שונה. כל הדעות לגיטמיות לגמרי.
או קיי.
אני פרשתי מהשרשור.
היתה לי מטרה עינינית לאסוף מהקהילה חותמים לעצומה ולא ויכוחים עם מי שמתנגד לה.
המתנגדים גרמו בתגובתם להריסת האפשרות הזו ,וגרמו לזרימה בכיוון השלילי במקום להשאיר את המקום למי שמעונין בתרומה חיובית מבחינתו.
היותר מרגיז זה שאלה שאני יודע שלעולם לא תורמים ולא אליהם כוונה הבקשה - הם שקילקלו את המטרה שלהערכתי חשובה.
לכן מבחינתי אין טעם בהמשך הדיון העקר הזה - כי מתנדבים מהקהילה שלנו כבר לא יבואו.
תודה על תשומת הלב.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ינון
1. שמעון פרס- איש ישר ללא ספק חנן את נעומי בלומנטל שעד לאחר גזר הדין לא הביע חרטה הדיחה עד והתנהגה כמו מאפיונר מכובד והציל אותה מהכלא בגלל ש(תבחרו את הסיבה:)
ב. היא אשכנזיה.
ה. כל התשובות נכונות את בניזרי או אחד מאיתנו לא נראה לי שפרס ישחרר (גילוי נאות אני לא חרדי אני אשכנזי והשד העדתי לצערי חי וקיים)
ג'יפולוג, כידוע, הוא לא במה פוליטית ובטח שלא מקום להתנגחות אישית, אבל התחלת, אז אני חייב להגיב:
מי שמעלה את "השד העדתי", "הקיפוח המזרחי" ו"האשכנזיות", הוא כלומניק שאין לו על מה להישען.
ינון, לא מכיר אותך, אבל עוקב אחרי הודעותיך, עד היום הסקתי שאתה ברנש נבון, אחרי קריאת ההודעה האחרונה, אתה נכנס לקטגוריה של כלומניק (ללא קשר לאם אתה "אשכנזי" או לא).
מי שמעלה את נושא "השד העדתי" הוא "השד העדתי" בעצמו ומלבד ליבוי שינאה, הוא לא תורם לכלום.
תחי ההתבכיינות.
אין כזה דבר "השד העדתי", יש עדר של בכיינים נעדרי תרוצים.
ברק: בריטי, "מזרחי", שווצרי והודי, שנולד ישראלי (כן, כן, אני פח האשפה של כל העדות).
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
רכס חיים
המתנגדים גרמו בתגובתם להריסת האפשרות הזו ,וגרמו לזרימה בכיוון השלילי במקום להשאיר את המקום למי שמעונין בתרומה חיובית מבחינתו.
היותר מרגיז זה שאלה שאני יודע שלעולם לא תורמים ולא אליהם כוונה הבקשה - הם שקילקלו את המטרה שלהערכתי חשובה.
חיים, צר לי שלדעתך לומר לך שאתה טועה הוא דבר אסור, שלילי ומיותר.
מותר להחזיק בדעה שונה משלך, וסדיוק כפי שלך מותר לנסות לשכנע אנשים לעשות כדעתך, בדיוק באותה מידה מותר להציג דעה שונה, ואפילו מנוגדת.
בדרך שאינה סובלת אמירת דעות מנוגדות או שונות היא דרך דיקטטורית, טואליטרית ומעוותת, לפחות לטעמי.
וכיוון שאני הראשון ששלל את דעתך, וויתרת עלי כל כך מהר, צר לי להגיד לך שאני תורם עקבי, בהרבה מאד כסף - לאגודה למלחמה בסרטן, לעזרה למרפא, לילדים בעלי מוגבלויות, ולמי אני מאמין בעקרונותיו. ואני אפילו משלם הרבה מאד כסף לביטוח לאומי, רק שעקב עיוותי חוק, הביטוח הלאומי לגבי הוא מס/תרומה טהורה לנזקקים, ולא אראה לעולם שקל אחד חזרה, גם אם אצטרך (ואל תשאלו מדוע).
שמיל,
שאינו חושב שהוא צריך לתמוך כלכלית באחד מיקי רוזנטל, שאיננו עוזר לאחרים ואיננו עושה את הדברים מתוך אהבת הציבור לשמה.
חיים,
אני מתנצל אם קילקלתי לך משהו,ומאחר ושמיל חשף את פנקס התרומות שלו,אז כנראה הקמצן שתרם במשרד ואתה לא מעריך אותו זה אני.
אז אני אשב בחושך לבד,על הארגז המעולה שרכשתי מרכסים,שגררתי איתי לגאמייקה ומשם לגרמניה ואחשוב איך לא להרוס לך יותר.
דרור הראל
[quote=barak4*4;261839]ג'יפולוג, כידוע, הוא לא במה פוליטית ובטח שלא מקום להתנגחות אישית, אבל התחלת, אז אני חייב להגיב:
מי שמעלה את "השד העדתי", "הקיפוח המזרחי" ו"האשכנזיות", הוא כלומניק שאין לו על מה להישען.
ינון, לא מכיר אותך, אבל עוקב אחרי הודעותיך, עד היום הסקתי שאתה ברנש נבון, אחרי קריאת ההודעה האחרונה, אתה נכנס לקטגוריה של כלומניק (ללא קשר לאם אתה "אשכנזי" או לא).
מי שמעלה את נושא "השד העדתי" הוא "השד העדתי" בעצמו ומלבד ליבוי שינאה, הוא לא תורם לכלום.
תחי ההתבכיינות.
אין כזה דבר "השד העדתי", יש עדר של בכיינים נעדרי תרוצים.
ברק: בריטי, "מזרחי", שווצרי והודי, שנולד ישראלי (כן, כן, אני פח האשפה של כל העדות)
שלום ברק קודם כל תודה על המחמאה אני בהחלט כלומניק כמו כל אחד אחר שחי בין פשוטי העם שחיים פה ומנסים לשרוד עם מה שיש ואומרים תודה.
ייתכן שאולי לשד העדתי אין במה פה בפורום אבל הוא קיים וקיים בגדול הוא יכול להיות על בסיס חברתי ועדתי (מה תאמר אם עבדלה ירכוש דירה סמוך אליך ויביא את סמירה ששלשום אחיה נהרג בשכם על-ידי חייל צה"ל והוא יקים סוכת אבלים בחצר)
אני מוכן לקבל הסבר אחר לחנינה אותה קיבלה נעומי בלומנטל משימלה לצערי את הטיעון חרב אליה עולמה בעקבות מות בעלה לא נראה לי ואותנו (פשוטי העם) לא יחננו באותם נסיבות.
הבט קצת סביבך ותאמר לי כמה מאבטחים תכולי עיניים וללא מבטא רוסי יושבים בפתח הקניון הסמוך?
כמה יוצאי אתיופיה? כמה יוצאי חבר העמים.מי עובד בניקוי בית הספר של הבן שלך או של השכן?
פתח עיתון במשרות ממשלתיות או אתרי דרושים ותספור כמה משרות מיועדות למיעוטים לצורך אפליה מתקנת (דרוזים ערבים) ואף ליוצאי עדות שונות המוזכורת פה?
קפוץ לכפר ערבי או דרוזי בתחומי ישראל וספר לי על רמת התשתיות שם (כמובן שיש את ההסבר לשחיתויות).
אני מכבד את דעתך וגאה להיות כלומניק במדינת ישראל
וכמעט שכחתי הבן שלי הוא צבר דור 11 בישראל בן לאב ווזווז ואם אסלית.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
רכס חיים
או קיי.
אני פרשתי מהשרשור.
היתה לי מטרה עינינית לאסוף מהקהילה חותמים לעצומה ולא ויכוחים עם מי שמתנגד לה.
לכן מבחינתי אין טעם בהמשך הדיון העקר הזה - כי מתנדבים מהקהילה שלנו כבר לא יבואו.
תודה על תשומת הלב.
מי אמר שמתנדברים מהקהילה הזאת לא יבואו? אני בטוח שיבואו. יש כאלו שמסכימים איתך, ואחרים לא, ושני הצדדים ראויים להשמע במידה שווה.
לגבי דרדור הדיון לכל השדים והרוחות- בחיית רבאק אנשים...
התאפקתי לא לענות לך כבר אחרי הפוסט הקודם שלך, ינון.
את ההבדל בין נעמי בלומנטל ושלמה בניזרי אתה כנראה לא מבין. שלמה בניזרי לקח כספים. נעמי בלמינטל נתנה כספים.
הבדל קטן ודק, סצמטי ופשוט של מילה אחת, והיא, כן היא, עושה את ההבדל. צא ולמד.
על חקיקה לצורך אפלייה מתקנת שמעת?
אם אתה ואתיופי תתמודדו על אותה משרה ממשלתית, ולשניכם יהיו אותם נתונים - יקחו את האתיופי. אם אתה וערבי ישראלי תתמודדו על אותה משרה ממשלתית, ולשניכם אותם נתונים, יקחו אותו ולא אותך. לא אציין דוגמאות ושמות של מי שמונו לעמדות בכירות בשם האפלייה המתקנת.
השד העדתי לא קים, הוא קיים המוחות המעווים של מי שמדבר עליו.
הרמטכ"ל הנוכחי והקודם - אינם אשכנזים, חלק נכבד מחברי המטה הכללי אינם אשכנזים, ואני מכיר אותם אישית, אחד אחד, הם גם לא "משוככזים".
בין שרי הממשלה - צא ובדוק כמה מהם אשכנזים, וכמה בממשלות הקודמות. נגמרו הימים בהם בכור בן שטרית היה שר המשטרה רק כדי שיגידו שיש שר מזרחי.
אתה לא מבין על מה אני מדבר, זה הסטוריה בשבילך? אז צא ולמד.
ואם אתה מדבר על הרוסים והאתיופים המאבטחים בקניונים - אני מצדיע להם. מצדיע להם, כי לא כמו כל הישראלים שכשמוצעת להם עבודה כזו הם מעדיפים לשבת בבית ולקבל דמי אבטלה. כל הכבוד לאלו שאינפם מוכנים להזקק לרשויות ולתמיכה שלי, שהזכרתי רק כמ פוסטים למעלה, ויוצאים לעבוד, מתוך החינוך המצויין שקיבלו.
לגבי ערבים וסוגיות "סוג אזרחותם" במדינה הזו - בוא לא מניגרר לויכוחים לגבי שירות צבאי/לאומי, חוקי האזרחות המוצעים על ידי שרים שונים. בזה נמרוד צודק, זה יהיה כבר דרדור הדיון לשדים ורוחות שונים.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ינון
שלום ברק קודם כל תודה על המחמאה אני בהחלט כלומניק כמו כל אחד אחר שחי בין פשוטי העם שחיים פה ומנסים לשרוד עם מה שיש ואומרים תודה.
ייתכן שאולי לשד העדתי אין במה פה בפורום אבל הוא קיים וקיים בגדול הוא יכול להיות על בסיס חברתי ועדתי (מה תאמר אם עבדלה ירכוש דירה סמוך אליך ויביא את סמירה ששלשום אחיה נהרג בשכם על-ידי חייל צה"ל והוא יקים סוכת אבלים בחצר)
אני מוכן לקבל הסבר אחר לחנינה אותה קיבלה נעומי בלומנטל משימלה לצערי את הטיעון חרב אליה עולמה בעקבות מות בעלה לא נראה לי ואותנו (פשוטי העם) לא יחננו באותם נסיבות.
הבט קצת סביבך ותאמר לי כמה מאבטחים תכולי עיניים וללא מבטא רוסי יושבים בפתח הקניון הסמוך? אצלנו ברחובות זה מחולק. בשער האחורי אני תמיד רואה רק אתיופים, בשער הקדמי רק רוסים ובשער העליון בד"כ רק אשכנזים. כשאני חושב על זה, מעולם לא ראיתי תימני שומר שם...
כמה יוצאי אתיופיה? כמה יוצאי חבר העמים.מי עובד בניקוי בית הספר של הבן שלך או של השכן? אפס בבית ספר של האחיין שלי / בית ספר של בני דודים שלי / באונברסיטה שלי כולם אשכנזים... :confused:
פתח עיתון במשרות ממשלתיות או אתרי דרושים ותספור כמה משרות מיועדות למיעוטים לצורך אפליה מתקנת (דרוזים ערבים) ואף ליוצאי עדות שונות המוזכורת פה? לא מאמין באפליה מתקנת, מבחינתי אם אתה טוב, יקחו אותך, אם לא אז לא.
מרגיש מופלה? תתאמץ יותר! מצטער להגיד לך אבל הבנות עבדו קשה בשביל להתקבל לטיס, הדרוזים לקומנדו, ובעבר בזמן ש"בני המושבים" שלטו בצבא, הדתיים ליחידות המובחרות. אף אחד מאותם מגזרים לא קיבל הנחות הם קיבלו את המגיע להם בזכות ולא בחסד.
ובכלל 75% מעשירי ישראל התחילו ללא גרוש וסללו את דרכם לפיסגה (דרור יוכל לאמת אותי פה, כבר ראיתי כמה פעמים שידיעות הוציאו את מוסף 100 העשירים :)) תריץ בגוגל ותראה כמה מתוכם אשכנזים, אני מבטיח לך - אתה תופתע. (למה רשמתי את אותם עשירים-=> תתאמץ תצליח, אל תבכה שיתנו לך כי לא נולדת שווה).
קפוץ לכפר ערבי או דרוזי בתחומי ישראל וספר לי על רמת התשתיות שם (כמובן שיש את ההסבר לשחיתויות). נסה לסגור פרגולה ושבועיים אחרי זה פתח שירשור באוף טופיק: בני #$^%# 20,000 קנס על פאקינג פרגולה? למה שלא תבדוק כמה מהם מוציאים אישורי בנייה / משלמים ארנונה / היטלי השבחה (אני עובד בנדל"ן הנושא קרוב אלי...) ואז תחזור ותרשום על רמת התשתיות.
רמת תשתיות הנה נגזרת ישירה של איסוף תשלומים למוצרים ציבוריים ע"י האוכלוסיה בתחום. אין כסף = אין תשתיות.
אני מכבד את דעתך וגאה להיות כלומניק במדינת ישראל
וכמעט שכחתי הבן שלי הוא צבר דור 11 בישראל בן לאב ווזווז ואם אסלית.
מתנער ההצהרה של "כלומניק", לדעתי ינון כתב זאת בסערת רגשות.
מבחינתי ומבחינת כל הסובבים מסבבי, עצם ההתעסקות באפליה מתקנת ובמגזרים גורמת לאותם מתחים ורגשות קשים אחד כלפי השני.
אין סיבה שמישהו החסר את הכישורים המתאימים ימלא תפקיד כלשהו.
אחד החברים הכי טובים שלי שבוע שעבר התחתן עם מרוקאית, שנה שעברה אחד אחר עם ספרדיה, אחי עם חלבית ולי יש חברה מרוקאית.
אה, ובסופו של דבר לאחר סדרת ראיונות מפרכים, קיבלתי אשכנזיה לעבודה (אני חושב).
עוד שני דברים קטנים,
מצטער, לא שיש לי משהו נגד ערבים - לא תאמין אבל יש לי אפילו כמה חברים כאלו שעזרו לי לא פעם לתקן את האוטו כשעוד היה מותר מבחינה חוקית (והם אפילו מנעלין, איפה שיש את כל המהומות...). אבל אני בהחלט יכול להבין כאלו שלא רוצים לגור לידם. פחד ידידי, פחד ושנאה.
פחד, כי כבר ראינו כאלו שרצחו ללא רחם את היד שהאכילה אותם. ושנאה בגלל הנפגעים מהצד שלנו (וכי לפעמים, אנשים לא מבינים דרך אחרת). http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%94%...94%D7%A8%D7%91
וחוץ מזה, למה אחיה של סמירה נהרג? אולי מסיבה טובה? (בפעם האחרונה שבדקתי, בניגוד לדעה הרווחת, חיילים לא יורים בערבים סתם כך בשביל הכיף).
אין לי שום דבר נגדך, ואני בטוח שאתה בן אדם נהדר, אבל אמירות על קיפוח מעוררות קיפוח.
מסכים עם ברק: מי שמעלה את נושא "השד העדתי" הוא "השד העדתי" בעצמו ומלבד ליבוי שינאה, הוא לא תורם לכלום.
בברכת יום שמח והרבה אהבה
אפי.
נ.ב.
אפילו המכונאי שלי לא אשכנזי (או שכן? מורי?)
אנחנו תמיד יכולים לעצום עיניים ולהגיד זה לא קיים אבל זה שם באיזו צורה.
באשר לבן של סמירה נורה בצדק או לא הרעיון שלא הרבה אנשים רוצים שכנים ערבים ישרים וטובים ככל שיהיו (ראה המקרה שהיה ביישוב כל שהוא ואני לא זוכר את שמו והופיע בטלוויזיה לפני שבועות מספר).
להזכירך רצח שבוצע לא מזמן על רקע של נטיות מיניות.
שאלה נוספת (לה אין לי תשובה) מה מהות מצעד הגאווה לדעתי זה להכריז אנחנו כאן אבל לשם מה האם הם מקופחים באיזה שהוא אופן.
אני אישית צבר וזה מה שאני מחנך את הילדים שלי יש לי חברים הן במגזר הערבי, החרדי והבית פתוח לכולם ללא הבדל מין דת,דעות פוליטיות אפילו סמי עופר מוזמן לביקור למרות שדעתי עליו לא הכי טובה.
בדרכי הביתה חשבתי על מה שברק כתב והוא צודק בדבר אחד בלומנטל שוחררה בגלל שהיא מכירה את פרס וללא קשר לעדה ובקו התחתון פרס שהוא אמור להיות סמל הטוהר (למרות כסף שהוא החזיר בעבר) שיחרר קולגה שלו ואני מטיל דופי בהתנהלות!
באשר לשינאה אם היא קיימת לא צריך לעורר אותה צריך לפתור אותה כי הרגשות קיימים ואנו רק מאשרים את המציאות אם התשתיות בכפר כל שהוא לא קיימות אז הן לא קיימות.
בעבר הייתי אחראי על מאבטחים באזור יוקרתי (חברה פרטית) וברגע שהתחלתי להציב אנשים שלא מתאימים מבחינת המראה הגיעו התלונות על אותם מאבטחים ספציפיים שעשו עבודתם נאמנה
דוגמה נוספת היינו לקראת חתימת חוזה עם מוסד לאנשים בעלי מוגבלויות ונאמר לי על-ידי האחראי ששכר אותנו לא רוסים ולא אתיופים תוך שימוש במספר פניני חוכמה (לא הסכמתי לעבוד איתו בשל כך) גזענות לשמה!!!
מיקי יקירנו סך הכל רצה לפקוח לנו את העיניים (מה המניעה כסף שליחות? לא עקרוני) ככה אני מרגיש ואני חושב שחשוב שנתעורר ונתחיל לשים לב לסביבה שלנו כי היא נחרבת לנו.
אני לא רוצה לעורר שינאה אבל יש קיפוח יש שינאה ואפילו גזענות זה פה אצלנו ובגדול
והפתרון הוא בראש ובראשונה להכיר בבעיה.
נזכרתי הסיפור היה במושב רחביה שלא רצו לקבל ילדה ערבייה לגן מחשש שהם ידבקו
אופס יש לי שם משפחה
ולבסוף סליחה מחיים נסחפתי ואני באמת מאמין במה שאתה עושה פה בשירשור
המחיר ירד עכשו ל- -.1,390 ש''ח.
בסוף הנרשמים עוד יקבלו כסף מהתובעים.
פשוט בלתי נלאה.
אה, וגם מטעה.
יש שם איזו התחייבות של מיקי רוזנטל שפספסתי, חיים?
לא קראתי את כל השירשור
אבל האדון מיקי בולדוג ... אם הוא היה אדם רציני, הוא היה מחזיק בביטוח רשלנות מיקצועית. מין ביטוח שמפצה או מגן במקרה של פאדיחה מיקצועית.
למשל אוטו שנפל מהליפט במוסך ... למשל רופאת שיניים שהרדימה ילדה והרגה אותה .. אם הכתב הניכבד היה דואג לעצמו מראש.. לא היה צריך להתחנן לטובות עכשיו.
לי אין 1400 שח לתרום לו ותכלס .. אם היה לי ? .. הייתי חוסך את זה לסקי בחורף. זה ניראה לי הרבה יותר חשוב.
שני פתיתי השלג שלי ...
הסכום ירד ל--.1,380 ש''ח.
מענין מה יקרה כשזה יהיה 100 שקל.
שמיל, קראתי שאתה מאשים אותי בהטעיה.וזה כבר סיפור אחר.
מעולם לא טענתי שרוזנטל הבטיח משהו ,ומצידי ומצד התורמים הוא לא צריך להבטיח כלום.
תפקידו בכח זה לקבל את הכסף. נקודה.
השרשור לא נועד למי שאין להם ולמי שקמצן כי זו דרכו בחיים.
עינין של רצון טוב של אלפי אנשים הפך כאן להתנצלות של אלה שתמיד תרמו במשרד.