תגובה להודעה: הודעה ששלחתי לאישתי לשכנע אותה לרכוש גנרטור
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ינון
מבטיח להתחשב בשכנים יעד כמה שניתן
אלף אלפי סליחות
ינון
לא סולח,
אם לא הפנמת את הדוגמא העדכנית שנתתי לך לגבי החוויה המפוקפקת תרתי משמע של גנרטור 30 מטר ממני כל הלילה למרות שניסו להתחשב והרחיקו 30 מטר.
ת'כלס,
כמה מתחשב אתה מוכן להיות? הרי אתה לא יכול באמת להתחשב במי שבא לטבע כדי לא לשמוע מנוע מטרטר כל הלילה.
מה תעשה, תיתן לו אטמי אזניים?
אתה מחזיק כבל מאריך של יותר מ-50 מטר?
אתה מוכן לעבור חניון אם יש מי שזה דופק לו את הטיול?
בגישה הזו של "תיסלחו לי אבל אני רוצה לעשות מה שבא לי בחניון ציבורי" בסוף תפגוש מישהו שתתישב לידו בחניון ותחליט לחרב לו את השקט עם הטרטור הזה ואולי הוא יחליט שיש משהו שהוא מאד רוצה לעשות שאתה לא ממש אוהב.
ברשותכם (או לא) אני אגיב על כמה דברים שכן ריצדו לי בעין.
1. אני מכיר מספר ארסים ערסים או איך שלא כותבים זאת עם חי גדול על הצוואר ומכנסים של ביתר ירושלים שהם חמודים רצח (אני די ווזווז) ולא מזיקים לאיש מתחשבים ואפילו מאזינים למוזיקה בשקט.
2. מי שלא סולח זבש"ו אני באמת אתחשב באנשים שיבקשו ממני לכבות הת הגנרטור בשעות הלילה.
3. אולי אני ערס אבל ערס חביב תשאלו את אישתי שנהנה ממוזיקה כמו כל אחד אחר ולא בהכרח בדציבלים גבוהים אפשר להתקין מערכת מכובדת ברכב בשביל "להפריח את השממה".
4. אישתי בהחלט בעלת השליטה בבית והיא הארסית האמיתית ניתן לפנות אליה לבטל את הגזרה.
5. דורון אם ניפגש בשטח ונבלה לילה יחדיו אני מבטיח להתחשב גם אם אתה לא סולח ואפילו לא להפעיל את הגנרטור ואם אתה רוצה ברוגז דרכינו יפרדו יקירי ולא ניפגש יותר. (אני מכין אחלה סטייקים בהנחה שאתה לא צמחוני כי אז באמת יש לנו בעייה רצינית האם אני יכול להבעיר מנגל בשעות הערב כאשר הרוח פונה לעברך או לא)
ולבסוף ניר אהבתי את הרעיון
עם ישראל חי ניפגש במפגש ג'יפולוג
אוהב אותכם (בייחוד הנשים {סליחה קרן את האחת והיחידה }) ינון
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ינון
5. דורון אם ניפגש בשטח ונבלה לילה יחדיו אני מבטיח להתחשב גם אם אתה לא סולח ואפילו לא להפעיל את הגנרטור
ינון
אם לא תפעיל את הגנרטור אז אין מחלוקת.. ואין על מה לא לסלוח..
היי,
כמה עולה ממיר 1000W ואיפה קונים?
באחד מהתגובות המליצו לנתק את המצבר בלילה מה מנתקים את המינוס או הפלוס?
הרבה תודה,
אורן
יש בחברת אינטרדן (אני לא יודע מה האיכות) והמחירם באזור ה300 ש"ח וצפונה .
ניתן גם להשיג באוטו-דיפו.
לגבי מה לנתק הכי פשוט לחבר מפסק (חוסך את ההתעסקות עם המצבר ומאפשר הדלקה מחודשת באופן פשוט).
בהצלחה